Дата и час: Пон Фев 10, 2025 8:21 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 15 от 19 [ 274 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Badass Showdown - номинации & дискусии
МнениеПубликувано на: Съб Май 28, 2011 6:06 pm 
Аватар

Така ли било? Значи затва не си спомням номинацията.

...начи тези без описание - и балтията.... :icecream:

не му върви на гОркия, щеше да му отива да си е в манга раздела,да си излезе на финал с Алукард ама....заради едното описание и - Никола Тесла :icecream: и сега Манджи на финал.

Нали имаше картинки? :lol: :) .... :icecream: Кой ли чете тези описания въобще, чудим се...Аз кат не съм чела за Крокодила, и с описание и без - пак не гласувам, щот не съм запозната с героя му и не ми е достатъчно да гласувам въз основа на кратко описание и лицеприятност.

Така че надали има голяма полза от тез описания, ама ти си знаеш... :icecream: Отдавна съм се отказала да водя спорове с теб, щот файда йок.

:mrgreen:

МнениеПубликувано на: Съб Май 28, 2011 9:13 pm 
Аватар
Модератор

Какъв спор ще ми водиш? Информацията ти е тотално грешна както винаги, много ясно, че не може да водиш спор. Имаше 2 условия - снимки и описание, предупреди се не 1 път, фейлваш да ги спазваш, така ще е.
Според теб и от снимки няма нужда. Познаваш ли героя, не ти трябва снимка. Не го ли познаваш, снимка не ти е достатъчна.

Не си спомняш номинацията, защото не си гледала в темата за записване явно.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 29, 2011 12:24 pm 
Аватар

DiaDora написа:
не му върви на гОркия, щеше да му отива да си е в манга раздела,да си излезе на финал с Алукард ама....заради едното описание и - Никола Тесла :icecream: и сега Манджи на финал.

Така го казваш, все едно Манжи не е достоен за финал, чудно ми е какво ли щяхте да кажете, ако Руьо от Шамо беше на финал с Алюкард, щото и той е достоен, макар мангата да не толкова популярна като Берсерк и Хелзинг, макар че ако имаше аниме, със сигурност щеше да е в бедас класацията.

Цитат:
Ако се опитваш да ми обясниш, че съм тъп, както споменах, аз това вече си го знам. Това не ми пречи да смятам преценката си за по-стойностна от тази на повечето гласували тук. Не, извинете, аз нямам лично мнение, говорим за преценката на /а/ :lol:

Не сме тръгнали да се обиждаме, инатлив си като магаре и не приемаш чуждо мнение.Хелзинг не си гледал, Берсерк не си гледал, Хънтър и Хънтър не си гледал, макар да беше активен и в този спор, кажи ми какво си гледал от този шоудаун, та вземаш толкова активно участие и имаш смелостта да твърдиш, че си по-комепетентен от останали, които са гласували тук, ако ще един милион анимета да си гледал, щом не си гледал тези, които са за този шоудаун, преценката ти не струва нищо в случая.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 29, 2011 1:22 pm 
Аватар

Пфф,алукард да отпадне.....коментара е излишен

МнениеПубликувано на: Нед Май 29, 2011 1:40 pm 
Аватар

както и да е :)

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 29, 2011 1:57 pm 
Аватар
TokiSubs

Еми и на мен не ми се искаше да отпадат любимите ми герои, но не всеки ваш любимец може да остане в Showdown-a.

Все пак съм доволен от финала, макар че на Зараки не му е много мястото там, но както казах - не всеки любимец може да остане.

Никой няма да дойде и да ни спаси, ако ние самите не искаме да се спасим.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 29, 2011 2:32 pm 
Аватар

Алукард далеч не ми е любимец, ако става въпрос за любим герой, Зараки, Гатсу и Реви са много по-напред в класацията ми.
Тук обаче си говорим за бадасс и като такъв, не виждам кой герой може да стъпи на малкото пръстче на Алукард. Да, знам, че това си е моето мнение и може другите да не сте съгласни с него, не е необходимо да водим този спор всеки път. Но не съм гласувал в тези теми за любимците си, просто защото ме кефят повече

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 29, 2011 3:55 pm 
Аватар

excape написа:
инатлив си като магаре и не приемаш чуждо мнение.

ей, чакай бе, нали нямах лично мнение, първо поспори със Сава да си изясните този момент!

Иначе... гледал съм достатъчно за мен си. Блийч и ОП може да ги нямам в листа си, но да виждаш Ю Ги О в листа ми? Не. Може Бърсърк да го няма в листа ми, ама достатъчно моменти от мангата съм чел, и достатъчно моменти от анимето съм виждал. Аз си обясних всичко тук, което трябваше да обяснявам, но не, ти държиш да се повтаряш.

П.П. за мен характеристиката "бадас" не включва историята на героя. Не включва и подробното знаене на неговия светоглед. Включва присъствие и държание. Включва външен вид. Но не, понеже съм виждал само най-бадас моментите на дадените герои по мнението на феновете на даденото аниме, моето мнение за бадас-ността им не струва нищо. Логика.

МнениеПубликувано на: Нед Май 29, 2011 9:19 pm 
Аватар

Не приемаш чуждото мнение на хората Тук, така по-ясно ли е. Няма какво да споря със Савата, това си е мое мнение базирано на това, което виждам във форума, вие със Савата, ако искате си спорете и за края на света.

Що се отнася за бедас, аз те зачекнах най-вече заради коментарът ти, че общия вот е тъп. Нямаш право на такива изказвания щом не си чел/гледал.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 29, 2011 10:44 pm 
Аватар

Ей, сега съм нямал право на такива изказвания. За мен си, щом преценявам, че знам достатъчно, че да гласувам за героите, значи и знам достатъчно, че да коментирам вотът. А за неприемането на чуждото мнение? Приемам го, нали точно това казваше Сава: и всеки коментар за Гътс, до последния, ме убеждаваха допълнително, че Гътс е по-малко бадас от Алукард. Е?

За мен идеята на БК и на шоудауните е по-скоро да си намираш нови, готини герои и анимета. Една от главните причини да почна Гинтама беше точно БКто, което Гинтоки почти не спечели. Набелязал съм си един-два трапа. И едно-две бишита. Кой знае защо, от този турнир не намерих нито един герой, който да ме накефи, но какво да се прави. Затова и ще продължавам да коментирам в следващите шоудауни и БКта...

МнениеПубликувано на: Пон Май 30, 2011 10:11 am 
Аватар
Ecchi Warrior

`FireStarter` написа:
Пфф,алукард да отпадне.....коментара е излишен
Тва е щото Зараки е по-смекси :rocknroll: =))

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 31, 2011 12:35 am 
Аватар

Абе, ...................whatever!

Интрига да има, то е ясно че Алукард беше саботиран, ама ...аз съм доволна и на тоз финал.

Алукард трябваше да бъде извън класацията изначално, така че -..Зараки вс Гътс не е хич лош финал. 8)

А относно Манжи,...ми не ми е достатъчно бадасс, sry. :baby:

МнениеПубликувано на: Сря Юни 01, 2011 5:27 pm 
Аватар

16:17(?) за Гътс, а.. бях се отчаял след 1-та страница, с тая преднина където беше натрупал.

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 02, 2011 8:27 pm 
Аватар

битката пак е в центъра...така бее :rocknroll:

:icecream:

МнениеПубликувано на: Съб Юни 04, 2011 3:01 pm 
Аватар

FFFFFFFFFF!!!!! Kenpachi води с 1 глас, ако Guts падне от него,повече няма да гласувам в тоя фенбой/гърл-корумпиран шоудаун!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :headbang2: :arrow:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 15 от 19 [ 274 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]