Дата и час: Сря Фев 19, 2025 9:41 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 15 от 23 [ 343 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 23  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 12, 2007 11:38 pm 
Аватар

thefolenangel написа:
Добре че не каза " И уил протект хър" че щях... Изображение Изображение Изображение

Е той вече е на нова вълна "I said I wanted to protect heb but couldn`t do anything" :lol: То се очакваше де. Само да не е после "I will proct her after all" пък!

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 12, 2007 11:39 pm 
Аватар
Модератор

victor_1988 написа:
Нали Тереса е в нея (нз как да го кажа по-добре).
След като е наследила това за чувстването на йоки от нея защо да не може да я познае. Нещо от сорта на самата Тереса да я познае. Както видяхме Присила позна йокито на Тереса.

Да то ако е това, още малко и Clare ще знае всяка една минута Teresa какво е правила и мислила. Според мен си го оакаха това :> заради пребързания край който правят.

Sauron написа:
Ми то и без Присила пак си има материал за втори сезон - тия 4те върховни чудовища кой ще ги трепе :)

Кое е 4тото? А и 3тото дори не са го споменали в анимето :> Иначе Alicia и Beth ще ги трепат :>

kratos написа:
А колкото до Присила тя е много , много ама мноооооооооого по силна от другите abyssal ones . Moжеби само Рифул има някакъв мизерен шанс за победа.

Баш пак "мноооооооооого", а и Isley е малко по-силен от Riful.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 12, 2007 11:42 pm 
Аватар

Краят мисля, че ще е именно битката на Клеър и Пресила.
Остава въпросът: Какво ще се случи с 4-ката, Раки, Организацията и 3-те dwellers of deep :roll:
Втори сезон има голяма вероятност да направят, но явно искат да приключат с миналото на Тереса/Клеър и Пресила.
Може би след битката Ислей ще се оттегли със своята армия или ще продължи да напредва към целта си, но пък тогава ще се появят и другите два dwellers of deep. Клеър или може би цялата 4-ка + Джийн :roll: и Раки ще се кашират за исвестно време и ще обсъждат Организацията :?:

Абе измишльотини :lol: Скоро ще разберем, както вече казах. Анимето си рулира още от the very beggining :medieval: :dance:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 12, 2007 11:46 pm 
Аватар

Unok написа:
victor_1988 написа:
Нали Тереса е в нея (нз как да го кажа по-добре).
След като е наследила това за чувстването на йоки от нея защо да не може да я познае. Нещо от сорта на самата Тереса да я познае. Както видяхме Присила позна йокито на Тереса.

Да то ако е това, още малко и Clare ще знае всяка една минута Teresa какво е правила и мислила.

Да, да. Все пак говорим за яка омраза. Тя едвали не за това живее. Не може да се сравнява с такива неща.

Но хубаво, оакалиса го. Аз му се наслаждавам на макс, ти не. Аз немам проблем с анимето, ти явно имаш.

Всеки с мемието си, но определено харесвам моята ситуация повече. :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 12, 2007 11:58 pm 
Аватар

Искам ОЩЕ ... ОЩЕ !! :shock: :spinin:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 12, 2007 11:59 pm 
Аватар
Spamoza Vulgaris

Дори и Присила да умре остават тримата Dwellers of the deep така че има още материал.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 13, 2007 12:09 am 
Аватар
Модератор

Ако Priscilla умре, Abyssal Ones няма да се бият повече.

victor_1988, моята ситуация ми харесва повече от твоята :P. Единствения ми проблем с анимето е, че можехме да видим повече.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 13, 2007 12:16 am 
Аватар
Spamoza Vulgaris

Unok написа:
Ако Priscilla умре, Abyssal Ones няма да се бият повече.

victor_1988, моята ситуация ми харесва повече от твоята :P. Единствения ми проблем с анимето е, че можехме да видим повече.

То не пречи на организацията да иска да ги утрепе...идеята ми е че винаги може да има втори сезон, след битката на Клеър с Присила....дано поне завършат първия свястно :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 13, 2007 2:13 am 
Аватар

Не чета постовете отгоре Не чета постовете отгоре Не чета постовете отгоре ох успях... :lol:
Само видях сцената до интрото и заклевам се, стори ми се че образа на Кака Тереза каза "Па, тобар фечер, ауейкнати Зайо" :lol: :mrgreen:

Едит:
Баце Фроузън, ти си уникален идиот добре че не си сценарист :D :D :D

Тва на Усаги как Хепи енда е Клер яде Раки е супер разцепващо :lol: :lol: :mrgreen:

И накрая моите идейки: (не че му пука на някого :mrgreen: )
1.) РАКИ Е ЕМО!!!!!
2.) РАКИ ОПРЕДЕЛЕНО Е ЕМО!!!!
3.) За да могат да продължат анимето, по все че е яко популярно, Присила трябва да бъде убита, но Клер запазена жива, защото КАКТО СТАНА ЯСНО НА ВСИЧКИ, тя е като лайф-гуру на всички блонд битчиз (йеа, бейби). Та, според мен Айсли ще живее, но ще направи някаква врътка с Раки, например ще го направи ВъзбуденЧвор, пардон, ще го направи Ауейкнът. Така се създава нова нишка. Ако не се направи това, Клер трябва да умре, защото няма цел у живота освен перверзии с гореспоменатото Емо.

Иначе с всеки епизод се уверявам, че ако ще се жени, жена ми трябва да има 100см крака, 100см коса, уникални черти, сива коса, сиви очи и НАЙ-ВЕЧЕ ДА СЕ КАЗВА ГАЛАТЕЯ. И да върти добре меча :mrgreen: Стига перверзии :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 13, 2007 3:11 am 
Аватар

babapenka написа:

Турбо компресора си беше оригинална идея за аниме!

!!!!!!!!!!!

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 13, 2007 11:34 am 
Аватар

babapenka написа:
Иначе с всеки епизод се уверявам, че ако ще се жени, жена ми трябва да има 100см крака, 100см коса, уникални черти, сива коса, сиви очи и НАЙ-ВЕЧЕ ДА СЕ КАЗВА ГАЛАТЕЯ.

аз я видях първи! :P :lol:

както и да е, Клер сигурно ще смачка Присила, след което ще ни оставят с отворен край (и уста) и в следващия сезон ще си продължат по мангата

предполагам, че това е бил планъ

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 13, 2007 12:18 pm 
Аватар

babapenka написа:
Не чета постовете отгоре Не чета постовете отгоре Не чета постовете отгоре ох успях... :lol:
Само видях сцената до интрото и заклевам се, стори ми се че образа на Кака Тереза каза "Па, тобар фечер, ауейкнати Зайо" :lol: :mrgreen:

Едит:

Тва на Усаги как Хепи енда е Клер яде Раки е супер разцепващо :lol: :lol: :mrgreen:

И накрая моите идейки: (не че му пука на някого :mrgreen: )
1.) РАКИ Е ЕМО!!!!!
2.) РАКИ ОПРЕДЕЛЕНО Е ЕМО!!!!
3.) За да могат да продължат анимето, по все че е яко популярно, Присила трябва да бъде убита, но Клер запазена жива, защото КАКТО СТАНА ЯСНО НА ВСИЧКИ, тя е като лайф-гуру на всички блонд битчиз (йеа, бейби). Та, според мен Айсли ще живее, но ще направи някаква врътка с Раки, например ще го направи ВъзбуденЧвор, пардон, ще го направи Ауейкнът. Така се създава нова нишка. Ако не се направи това, Клер трябва да умре, защото няма цел у живота освен перверзии с гореспоменатото Емо.

Иначе с всеки епизод се уверявам, че ако ще се жени, жена ми трябва да има 100см крака, 100см коса, уникални черти, сива коса, сиви очи и НАЙ-ВЕЧЕ ДА СЕ КАЗВА ГАЛАТЕЯ. И да върти добре меча :mrgreen: Стига перверзии :)

Абе някой разбира ли му нещо на тоя :lol: . Спрете му колата !!!!!

Предлагам като има толкова много предложения за нов сценарий да се съберем един екип и да направим нов SPECIAL сезон на Claymore. Самоче като гледам повечето предложения ще трябва да го преквалифицираме на hentai :lol:

ПП: Пенкеле ти не говори много много за емота, че с новата прическа да не казвам кой е заприличал на емо :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 13, 2007 12:20 pm 
Аватар

Хихихихих МЪЛЧИ МА! :lol:

Добре, всички сме поне съгласни за едно - групов хентай с Галатея :twisted: :mrgreen:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 13, 2007 12:22 pm 
Аватар

babapenka написа:
Хихихихих МЪЛЧИ МА! :lol:

Добре, всички сме поне съгласни за едно - групов хентай с Галатея :twisted: :mrgreen:

Съгласен,ма се пак мисля че Офилия е по по тия работи :twisted: :twisted:
Както се съгласи с мен TUO,Офилия ownz!!!

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 13, 2007 1:02 pm 
Аватар

Бе мен всичките ме радват,само тази Undine малко ми е :crazy:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 15 от 23 [ 343 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 23  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]