|
Дата и час: Съб Фев 15, 2025 9:24 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Сеп 12, 2007 10:52 pm |
Zung |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
ВНИМАНИЕ може да съдържа СПОЙЛЕРИ!!!!!!!!
Както е тръгнало да се развива действието ми намирисва на завършена история, защото реално Присила си е нещо като the final boss за Клеър - а вече ще се повторя това вече абсолютно го няма в мангата, а това ме навежда на мисълта, че тука ще му бият един измислен от сценаристите край и това да кретаме за мангата по 1 месец на чаптър.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Сеп 12, 2007 10:53 pm |
kratos |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
|
Ако си спомните няколко епа назад ще видите че има нещо доста по голямо от целта на Клеър , а това дали ще го видим в анимето е друг въпрос. А колкото до Присила тя е много , много ама мноооооооооого по силна от другите abyssal ones . Moжеби само Рифул има някакъв мизерен шанс за победа.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Сеп 12, 2007 11:01 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=975_1327351127.jpg) |
Usagi |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 5:56 pm Мнения: 2677 Местоположение: Underworld
|
не мисля че присила е много по силна от абисалите
анимето си тръгна по съвсем свой път
концентрирано е главно върху клер/тереса/присила
затова и краят ще бъде развръзката на отмъщението
няма да има номер 1,2 луциела ала бала
все пак остават 2 епизода и както го разтягат сигурно ще се бият епизод и половина и накрая 10 минути хепи енд (ауейнатата клер яде раки)
Последна промяна Usagi на Сря Сеп 12, 2007 11:03 pm, променена общо 1 път
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Сеп 12, 2007 11:16 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4338_1257377497.jpg) |
victor_1988 |
|
Регистриран на: Вто Май 02, 2006 9:57 pm Мнения: 3161 Местоположение: Sofia
|
Епа си беше супер и хич не ми пука за мангата.
Unok написа: Най-смешното което стана е, че Clare позна, че това е Priscilla. Е как я позна? Като я видя единствения път беше още човек, и няма начин да и знае yoki-то.
Нали Тереса е в нея (нз как да го кажа по-добре).
След като е наследила това за чувстването на йоки от нея защо да не може да я познае. Нещо от сорта на самата Тереса да я познае. Както видяхме Присила позна йокито на Тереса.
Как го написах, никакъв ред няма, но се надявам да сте ме разбрали.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Сеп 12, 2007 11:16 pm |
Zung |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
Не съм споменал нищо, което да го няма в анимето, но както и да е.
Лично мене не ме блазни особено такъв край, но не зависи от мен. Клеър даже сега не е толкова в напълно "събудено" състояние, така че не знам колко е силна.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Сеп 12, 2007 11:28 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=975_1327351127.jpg) |
Usagi |
|
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 5:56 pm Мнения: 2677 Местоположение: Underworld
|
не мисля че ще има повече сезона
бдв забелязвате ли че положението е като преди
но с различни герои с/у същия враг
присила >< тереса,клер >< ирене, ноел ,софиа
присила >< клер,раки >< мириа,денев,хелен
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Сеп 12, 2007 11:32 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4338_1257377497.jpg) |
victor_1988 |
|
Регистриран на: Вто Май 02, 2006 9:57 pm Мнения: 3161 Местоположение: Sofia
|
Haruka написа: Раки в този еп надмина себе си йей. След всичко се сви в ълъга и рева цял еп и накрая имаше даже терзанията тм ^^
Леле, съвсем забравих за тоя. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Много точно казано: "Надмина себе си". Супер много дразни!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Сеп 12, 2007 11:35 pm |
![Аватар](http://i253.photobucket.com/albums/hh79/thefolenangel/AV35.jpg) |
thefolenangel |
Всепризнат Спамър |
|
victor_1988 написа: Haruka написа: Раки в този еп надмина себе си йей. След всичко се сви в ълъга и рева цял еп и накрая имаше даже терзанията тм ^^ Леле, съвсем забравих за тоя. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Много точно казано: "Надмина себе си". Супер много дразни!
Добре че не каза " И уил протект хър" че щях...
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|