Малко късно (по-скоро много късно - почти дойде време за следващия еп
), но айде и аз да се включа:
Това ми стана любимия еп . Най-после, НАЙ-ПОСЛЕ Гурен-чето на Карен да получи някакви upgrade-и. В първия сезон не получи нито един, а между сезоните даже стана по-зле понеже се налагаше да ползва по-стара и по-слаба версия на радиационната ръка. Но ето, че и Карен дочака малко подобрения: хем крила, хем и нова, по-мощна радиационна ръка с повече възможности.
Ланселота на Сузаку, от друга страна, продължава да трупа нови и нови екстри. В първия сезон само той получи Летателната система, което му даде огромно предимство. А сега се видя, че освен новата пушка на рамото (тип Хадрон оръдие) е получил и нов, по-добър щит.
И въпреки всичко Карен ги направи смешни тея рицарчета! Напълни ми душата! Особено накрая, като прасна Ланселот по тиквата! Чак Лойд го усети!
Само дето следващия път вече ще знаят какво да очакват, а и има още Рицари да се появяват, всеки от които явно си има собствена специална машина, така че няма да й е така лесно. А и Зино не използва всичките си умения (или поне така каза).
Цитат:
Две рорита седят и пият чай. //И все пак са имали връзки нашите с китайците, така от нищото не се взима подводница, мехи и технологични ъпгрейди.
Подводницата си я имаха от преди и сигурно с нея са избягали Лакшата и Дийтхард. А мехите явно са си ги имали на склад (поне с такова впечатление останах от епизода). Тъй че единственото ново всъщност бяха технологичните подобрения. Явно Лакшата не си е губила времето през изминалата година. И явно също така да си първата и единствена приятелка на китайската Императрица си има своите предимства. Милата, колко беше тъжна, че Кагуя си заминава, чак жал да му стане на човек.
А Лулу беше кофти изненадан от сестра си и съдейки по превюто това явно доста сериозно му се отрази. Но съдейки по предполагаемото име на 8-ми еп има някакъв (малък) шанс да се осъзнае в следващия еп и след това най-после да освободи Япония. Пък след това вече ще е крайно време да започне същинската част.
Сузаку продължава да дразни. Първо "Дай да използвам Нанали да видим дали си е върнал паметта, нищо, че ще бъде наранена ако не е.", а после "трябва да спася Нанли, така че няма да моля за прошка."
Което ми напомни за Роло. Да е жив и здрав, че ако не беше той там на покрива... Впрочем, някой обърнал ли е внимание на това кой каква Летателна Система използва в OP-а? За протокола: Винсънт-а на Роло е екипиран със същата като Гурен-а на Карен, т.е. системата на Черните Рицари. Че и го следват още машини със същата система.
А Нанали най-накрая май се усети кой е всъщност Зиро - ама късно. Да видим сега какво смята да прави...