|
Дата и час: Пон Фев 10, 2025 7:37 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Мар 12, 2012 2:53 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8492_1538686303.gif) |
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9846 Местоположение: PervTown
|
повече ме притеснява, че известните из този форум печелят анонимен вот... толкова се радвам, че като се стигне до 1v1 ще се гласува чрез постове и хубаво-нагледно ще мога да видя кои "гласоподаватели" ще трябва да трепя ![:tv:](./images/smilies/tv.gif) иначе да... че имаше и такива, които губеха от това, че за кратко нямаше pic.bg/url.bg/photobucket - имаше и такива, най-вероятно
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Showdown Дискусии: Pantsu V & Bishie III ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Мар 16, 2012 8:53 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34312_1588111353.png) |
DiaDora |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
E може ли биши като Локон да отпадне бе??
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Showdown Дискусии: Pantsu V & Bishie III ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Мар 17, 2012 2:29 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17084_1352981381.png) |
erejnion |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
^ >doubting the insanity of the voters now now, DiaDora, you should be used to this by now Пък и не беше толкова биши. Страх ме е само че да погледна кой друг е отпаднал
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Showdown Дискусии: Pantsu V & Bishie III ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Мар 17, 2012 4:30 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34312_1588111353.png) |
DiaDora |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
да,.... и тва и тва - за Гримм ![:doh:](./images/smilies/doh.gif) , макар че тая искрица надежда да надделее некав по-читав вкус..има време още... докат съществува тоз контест ама САМО Гримджоу ще номинирам до припадък... докат не си заеме полагащото му се место. Тая година и в бадасс(ако има де) ще го номинирам, ако някой не ме изпревари. Никви скрупули вече, аааааа..
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Showdown Дискусии: Pantsu V & Bishie III ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Мар 17, 2012 5:15 pm |
![Аватар](http://i.imgur.com/VbcX32P.gif) |
crazy_little_crow |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
^ То не че някога си ги имала особено (rofl) .... така де ... знаем си се .... Иначе най-добре се вижда като почне да се гласува с пост - така че чакаме 1вс1 темите ^.~ Макар че то дотогава половината найс бишонени ще отпаднат, само защото са се паднали в "грешната" група ама айде сега ... нали и някой трябва да отпадне в крайна сметка xDDD Не може пък да останат всички >.> *за съжаление* бтв Всеки с всуковете си и друго - Грим и Шоу са с равни гласове O.o ни знам що мръняте?
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
![Изображение](http://i.imgur.com/THbln4X.png) If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Мар 18, 2012 11:50 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8492_1538686303.gif) |
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9846 Местоположение: PervTown
|
6iblio @ Erza/Erza темата написа: Признайте си, че това нарочно е направено да са една срещу друга, защото сте решили, че е нечестно и двете да участват. всъщност... така си стана Не е като да съм го нагласял, просто... си стана
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|