|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 12:11 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Май 05, 2008 10:10 am |
|
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Mани ти изненадата накрая - беше супер интересно. Сузакуууууу Това беше добър момент въпреки хейта към дришльото...
Обаче целият епизод - подскачаха от сцена на сцена, важните неща ги претупаха между тоновете фенсървис и комични моменти ;/ Всичко беше някак ръшнато ако извадим глупавия училищен фестивал... Кога Орденът на черните рицари се довериха на 0, кога Лулу успя да се върне в даскало, кога Гиасна всички учители, кога хвана Вилетта на тясно, кога Сузаку го приклещи... въобще много дразнещо...
А тъпите рицари още ли са в посолството? ;/ Можеха да наблегнат малко повече на драмата и как ще се измъкнат от там, etc...
Шицу като се появи в училището при всички, които я гонят, само за да каже на Лулу за V2 (като имаше 100 тона време в посолството). Пълен абсурд... Още по-голям бе измъкването им с кола на китайското посолство, ка че ли не ги следят точно пък тях?! ;/ Нейното появяване беше толкова алогично, че направо... Имам чувството, че сценаристите просто се стараят да вкарат момичетата от сериала във възможно най-много и различни костюмчета и странни фетиш ситуации, а не им пука много, много за сюжета... ;/
Ако искам да гледам фенсървис ще си тегля Канокон или ако толкова искам да гледам героите от Гиас по прашки, персекон ушички, орязани бански, ала~бонта-кун костюми, по потничета, в пюре от домати и бог знае още какво - доужиншита си има, damnit...
ЕДИТ: Да няма някакво неразбиране, епизода пак си ме накефи, просто си хейтя
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Май 05, 2008 11:16 am |
|
Usagi |
|
|
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 5:56 pm Мнения: 2677 Местоположение: Underworld
|
съгласна съм с моридин отностно динамиката на серията,фенсървиса и леко абсурдните ситуации
иначе края го знаех какъв е заради втория лийк и спекулациите около него (дано се спрат с тея лиикове най-после )
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Май 05, 2008 11:32 am |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Аз пък се изкефих на макс на епизода.Имаше абсурди,но мен ме забавляваха .
Сузаку го мразя повече от всичко на тоя свят.Толкова противно и самовлюбено същество не бях виждала.А и да използва Нанали по тоя начин.Не,че харесвам малкото лоли,не че не беше супер як и шоков момент,но все пак си е подло.Като се замисля Ланселот много му отива.Уж Лулу трябва да е отрицателния образ,а Сузаку ще обжере цялата омраза.Блях.Поне няма Гиас.
И кога ще се появи Шнейзел/р?
Фенсървиса няма да го коментирам просто.Тя Кален вече май е само за това в анимето.Или ще е зайче,или ще е по хавлия,или ще е в нещо друго състоящо се всичко на всичко от 20 сантима плат.Вилета по бански,обаче аз съм свикнала.За мен може би най-голямата мистерия в анимето винаги са били тоалетите на Вилета.Ама е арна девойката,та защо не.
СС пак заради пицата щеше да намаже ситуацията.Аз да бях на нейно място след толкова проблеми нямаше да хапна пица повече.
Рицарите бяха някви симпатични.Малката очаквано е много дразнеща,но за сметка на това Джино беше доста весели и симпатичен.Сладур,а явно го и бива доста с меките щом е трети.Само що се подчини на Сузаку...Обаче Тристан беше зверски грозен.
И накрая нещото,което мен ме хвърли в тъча VV е мъжко! Това ми омаза половината теории и въобще не го очаквах...
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Май 05, 2008 3:07 pm |
|
Neychev |
|
|
Регистриран на: Чет Мар 13, 2008 5:19 pm Мнения: 385 Местоположение: Nosgoth
|
WTF ... V.V мъжко ? онова русичкото с дългата коса нали
иначе на мен друго не ми става ясно...защо емператора не го затвори или премахна а му заличи миналото и го пусна...та ако му се върнала паметта тогава да го убият...малко шантаво...
а иначе случките в академията кво...толкова мен ме забавляват....
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Май 05, 2008 3:09 pm |
|
Usagi |
|
|
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 5:56 pm Мнения: 2677 Местоположение: Underworld
|
Neychev написа: ..защо емператора не го затвори или премахна а му заличи миналото и го пусна...та ако му се върнала паметта тогава да го убият...малко шантаво... а иначе случките в академията кво...толкова мен ме забавляват....
за да хванат CC probably
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Май 06, 2008 1:05 am |
|
GoDSmAcK |
|
|
Регистриран на: Чет Окт 27, 2005 8:33 am Мнения: 4133 Местоположение: The frontline
|
И след 5 епизод отново бях хвърлен в тъч. Тамън си мислиш, че анимето върви в една посока, то тръгне в друга и со он и со он... С нетърпение чакам да видя по нататъшното развитие на нещата и да видим Лулу как ще финтира изненадата, която Сузаку му поднесе.
Между другото никога не съм си мислил, че Роло ше е толкова лесно манипулируем. Мислих, че има гръбначен стълб И се чудя каква точно е слабоста му на Геасса.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Май 06, 2008 5:15 am |
|
Super_Beast |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
абе WTF...еп. размазва..и да кажа че Suzako в втория сезон е направен какъвто трябваше да бъде в 1-ви..краят на еп. разби всичко нашия се задави и добре че се обьрна с грьб.
Как може да утрепат Вилета бе лелеее !!
+ в тоя еп. се помазаха от фенсьрвиз сцени чак трябваше да покажат хубаво как е Карин под костюма докато се говорят по сериозни неща..
както и да е евала на Suzako че сдуха нашия!!
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Май 06, 2008 8:54 am |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Оле какъв епизод :0 Из тоновете фенсървис, взехме сивокоската на наша страна вече(?) и с това си имаме вътрешен човек, Черните се завърнаха, но действително, можеше да вкарат малко драматизъм... примерно как вярвалите му, му скачат на врата, а оная неверница му пада на колена Щеше да е по-удачно от няквото си гледане през монитор. Все пак преди Ц2 да порастне, ония му бяха дясната ръка ;/ Сега Карен-чан и Ц2 ще са лидерки... ~de как искам и мене да ме ухапе Карен <3 Ц2 не й е първия път, в който прави този номер Въобще не ме изненада. Забавно беше като всички надбягаха Лулу ВиВи верно ли да е момче бе?? пфф... А и впрочем кой/я е дал/а гиас-а на Роло? :-0 Иначее як еп ^^ Нанали, предполагам, сегааа.... най-добрата стратегия е да се обърне и да се усмихне на Сузаку и да си говори с Нанали, както Би си говорил с нея, но с подигравателна физьономия. Все едно Сузаку се е ебавал с него и той сега продължава ебавкътъ ;] Демек "оооо, генералке"~like... така Сузаку шсе накляца >:]
Morridin написа: Имам чувството, че сценаристите просто се стараят да вкарат момичетата от сериала във възможно най-много и различни костюмчета
NIPPON BANDZAI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|