Дата и час: Сря Фев 05, 2025 12:11 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 10 от 47 [ 692 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 47  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 05, 2008 10:10 am 
Аватар
Masaka?!

Mани ти изненадата накрая - беше супер интересно. Сузакуууууу :evil: Това беше добър момент въпреки хейта към дришльото...

Обаче целият епизод - подскачаха от сцена на сцена, важните неща ги претупаха между тоновете фенсървис и комични моменти ;/ Всичко беше някак ръшнато ако извадим глупавия училищен фестивал... Кога Орденът на черните рицари се довериха на 0, кога Лулу успя да се върне в даскало, кога Гиасна всички учители, кога хвана Вилетта на тясно, кога Сузаку го приклещи... въобще много дразнещо...

А тъпите рицари още ли са в посолството? ;/ Можеха да наблегнат малко повече на драмата и как ще се измъкнат от там, etc...

Шицу като се появи в училището при всички, които я гонят, само за да каже на Лулу за V2 (като имаше 100 тона време в посолството). Пълен абсурд... Още по-голям бе измъкването им с кола на китайското посолство, ка че ли не ги следят точно пък тях?! ;/ Нейното появяване беше толкова алогично, че направо... Имам чувството, че сценаристите просто се стараят да вкарат момичетата от сериала във възможно най-много и различни костюмчета и странни фетиш ситуации, а не им пука много, много за сюжета... ;/

Ако искам да гледам фенсървис ще си тегля Канокон или ако толкова искам да гледам героите от Гиас по прашки, персекон ушички, орязани бански, ала~бонта-кун костюми, по потничета, в пюре от домати и бог знае още какво - доужиншита си има, damnit...

ЕДИТ: Да няма някакво неразбиране, епизода пак си ме накефи, просто си хейтя Изображение

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 05, 2008 11:16 am 
Аватар

съгласна съм с моридин отностно динамиката на серията,фенсървиса и леко абсурдните ситуации
иначе края го знаех какъв е заради втория лийк и спекулациите около него (дано се спрат с тея лиикове най-после :lol: )

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 05, 2008 11:30 am 
Аватар

Въх ненормалния епизод :o става все по-интересно, ама тоя Сузаку да мре по-скоро, че много ме дразни

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 05, 2008 11:32 am 
Аватар

Аз пък се изкефих на макс на епизода.Имаше абсурди,но мен ме забавляваха .

Сузаку го мразя повече от всичко на тоя свят.Толкова противно и самовлюбено същество не бях виждала.А и да използва Нанали по тоя начин.Не,че харесвам малкото лоли,не че не беше супер як и шоков момент,но все пак си е подло.Като се замисля Ланселот много му отива.Уж Лулу трябва да е отрицателния образ,а Сузаку ще обжере цялата омраза.Блях.Поне няма Гиас.

И кога ще се появи Шнейзел/р?

Фенсървиса няма да го коментирам просто.Тя Кален вече май е само за това в анимето.Или ще е зайче,или ще е по хавлия,или ще е в нещо друго състоящо се всичко на всичко от 20 сантима плат.Вилета по бански,обаче аз съм свикнала.За мен може би най-голямата мистерия в анимето винаги са били тоалетите на Вилета.Ама е арна девойката,та защо не.

СС пак заради пицата щеше да намаже ситуацията.Аз да бях на нейно място след толкова проблеми нямаше да хапна пица повече.

Рицарите бяха някви симпатични.Малката очаквано е много дразнеща,но за сметка на това Джино беше доста весели и симпатичен.Сладур,а явно го и бива доста с меките щом е трети.Само що се подчини на Сузаку...Обаче Тристан беше зверски грозен.

И накрая нещото,което мен ме хвърли в тъча VV е мъжко! :shock: Това ми омаза половината теории и въобще не го очаквах...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 05, 2008 12:12 pm 
Аватар

Олее че ти не знаеше ли че V.V. е мъжко бря :lol: :lol: Яко епизодчееее !С.С. я обожаавам още повече :love:

Only one of us can ride forever so you and I can't live or die together. All we can do is collide together so I won't stop until I'm forever one!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 05, 2008 1:27 pm 
Аватар

Ashura написа:
Олее че ти не знаеше ли че V.V. е мъжко бря :lol: :lol: Яко епизодчееее !С.С. я обожаавам още повече :love:

... Честно казано, и аз не знаех Оо е, поне това ми се изясни
Иначе епа си беше фрашкан от фенсървиз, но какво да се прави :lol:
И се надявам скоро тоя кретен Сузаку да умре >>

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 05, 2008 2:38 pm 
Аватар

мен ми е интересно ако на Роло геас-а стане перманентен какво ще стане с него
някви зловещо самотни сцени ми идват на ум

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 05, 2008 3:07 pm 
Аватар

WTF ... V.V мъжко ? :) онова русичкото с дългата коса нали :)
иначе на мен друго не ми става ясно...защо емператора не го затвори или премахна а му заличи миналото и го пусна...та ако му се върнала паметта тогава да го убият...малко шантаво...
а иначе случките в академията кво...толкова мен ме забавляват....

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 05, 2008 3:09 pm 
Аватар

Neychev написа:
..защо емператора не го затвори или премахна а му заличи миналото и го пусна...та ако му се върнала паметта тогава да го убият...малко шантаво...
а иначе случките в академията кво...толкова мен ме забавляват....

за да хванат CC probably

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 05, 2008 10:38 pm 
Аватар

CiiiCiii :P

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 06, 2008 12:54 am 
Аватар

ок, мнението ми за тоя еп е - откъде ги измислят тия ситуации?!? о.О
ии

1/ така и не се разбра СС защо изобщо отиде там, освен за да я поразджуркат

2/ хубаво беше че накараха Лулу да направи грешка (това с Вилета), тия анимета имат нужда понякога да ни показват че и главният герой е човек

3/ значи Вилета наистина изглежда като в оня доуджин >.>

4/ как може VV да е момче!?! изобщо не прилича

5/ края беше уникален, наистина
не съм фен на Куроръгай, но получих душевен оргазъм

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 06, 2008 1:05 am 
Аватар

И след 5 епизод отново бях хвърлен в тъч. Тамън си мислиш, че анимето върви в една посока, то тръгне в друга и со он и со он... С нетърпение чакам да видя по нататъшното развитие на нещата и да видим Лулу как ще финтира изненадата, която Сузаку му поднесе.
Между другото никога не съм си мислил, че Роло ше е толкова лесно манипулируем. Мислих, че има гръбначен стълб :lol: И се чудя каква точно е слабоста му на Геасса.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 06, 2008 5:15 am 
Аватар

абе WTF...еп. размазва..и да кажа че Suzako в втория сезон е направен какъвто трябваше да бъде в 1-ви..краят на еп. разби всичко нашия се задави и добре че се обьрна с грьб.
Как може да утрепат Вилета бе лелеее ИзображениеИзображениеИзображение !!
+ в тоя еп. се помазаха от фенсьрвиз сцени чак трябваше да покажат хубаво как е Карин под костюма докато се говорят по сериозни неща..
както и да е евала на Suzako че сдуха нашия!!

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 06, 2008 6:54 am 
Аватар

омг ... люлю поунед .... от ония селски измиряк мани мани ся тряя да игнорва сестра му иначе е офишяли бъстед .... но тук се изразява и човечноста на люлю ако беше ония пущиняк Лайто щеше вече да я е убил шото му пречи на плановете .... >.< карай де важното е че люлю ше и прасне игнора друго няма кво да направи.... и тоя Сузаку - геврек как може да го дърпат все по надалу и по надалу в очите на хората .... той вече става предател, мръсник, убиец, лицемер такива неща които той май си каза в (самото начало) че бил ТВЪРДЕ ПРОТИВ тях .... твърде против е към задника на C.C. ..... (ше променя Британия от вътре ...кхахах да след 9000 свирки на ЛОРДА може и да прмени нещо ОТВЪТРЕ...) баси келеша ....

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 06, 2008 8:54 am 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Оле какъв епизод :0
:love:
Из тоновете фенсървис, взехме сивокоската на наша страна вече(?) и с това си имаме вътрешен човек, Черните се завърнаха, но действително, можеше да вкарат малко драматизъм... примерно как вярвалите му, му скачат на врата, а оная неверница му пада на колена :mm: Щеше да е по-удачно от няквото си гледане през монитор. Все пак преди Ц2 да порастне, ония му бяха дясната ръка ;/
Сега Карен-чан и Ц2 ще са лидерки...
~de как искам и мене да ме ухапе Карен <3
Ц2 не й е първия път, в който прави този номер :lol: Въобще не ме изненада. Забавно беше като всички надбягаха Лулу =))
ВиВи верно ли да е момче бе?? пфф...
А и впрочем кой/я е дал/а гиас-а на Роло? :-0
Иначее як еп ^^
Нанали, предполагам, сегааа.... най-добрата стратегия е да се обърне и да се усмихне на Сузаку и да си говори с Нанали, както Би си говорил с нея, но с подигравателна физьономия. Все едно Сузаку се е ебавал с него и той сега продължава ебавкътъ ;] Демек "оооо, генералке"~like... така Сузаку шсе накляца >:]

Morridin написа:
Имам чувството, че сценаристите просто се стараят да вкарат момичетата от сериала във възможно най-много и различни костюмчета

NIPPON BANDZAI :wave:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 10 от 47 [ 692 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 47  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]