Дата и час: Вто Фев 11, 2025 5:35 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 9 от 11 [ 151 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 10, 2012 11:00 pm 
Аватар

dadaadda написа:
та... да... исках да повдигна темата: Би ли имало заинтригувани ако взема пусна "Mecha Showdown" по някое време :?: :whistle:

*вдига ръчичка* :baby:

Заглавие: Re: Showdown Дискусии: Pantsu V & Bishie III
МнениеПубликувано на: Вто Апр 10, 2012 11:07 pm 
Аватар

мога да предлагам и за мехи *вдига послушно ръчичка*

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 11, 2012 12:13 am 
Аватар
Модератор

Като сме почнали с питанията, да попитам и аз дали ще има интерес за Technique Showdown?
Популярен пример: Gomu Gomu no Gigant Pistol -> http://images.wikia.com/onepiece/images ... Pistol.png

Ако има Mecha, ще е добре обаче човекоподобните да не се допускат (като Cashern). Понеже от сега мога да кажа, кой женски робот ще спечели :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 11, 2012 12:28 am 
Аватар

Guren SEITEN > Nono > *

Съжалявам, Ноно, но не си машината за убиване, която е Гурена...

МнениеПубликувано на: Сря Апр 11, 2012 12:34 am 
Аватар

Това за харемите го дадох за улеснение, аз съм навит и за цели.
Също така съм съгласен и за техники.

Yu-Gi-Oh
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 11, 2012 12:43 am 
Аватар

Ни нам къф Жилезу патакламъ-шоу ш'прайти, га го нема Хела. Сити сти набове вааа.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 11, 2012 12:49 am 
Аватар

Цели хареми звучи добре <3 Не че съм гледала много, но така или иначе има много такива анимета, а и хората си ги гледат ~ Във всеки случай ще е интересно да се види - само да питам по 1 харем на човек? Или по повече един - как го мислиш, даду?

*вдига ръка и за харемите*
ама искам да се обмисли и за ривърс хареми xDDD За съжаление са малко ... но може да се провери ^.~

Technique Showdown .... хъмм ... звучи някак твъъъърде фенбойско (не че останалото не е, де) :lol:
И техника като 1 техника на 1 персонаж - което значи, че може да се запише същият персонаж ама с друга техника!? И по-какво ще ги сравняваме - най-силна!?, най-епик??, the most beautiful !? Кой каквото иска - май е най-удачния вариант xDDD
ама наистина много, много, ама много фенбойско ми звучи xDDD

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 11, 2012 12:55 am 
Аватар

Шъш, хора, не ми харесвате. Искам си Muv Luv.

Technique Showdown sounds lame. Така или иначе най-красивите техники се вадят от герои, които не ги наименоват, и не можеш да отделиш какво точно в битката е дадена техника. Пък и аз съм фен най-вече на бъфовете, а тях не знам дали ги броите.

МнениеПубликувано на: Сря Апр 11, 2012 1:08 am 
Аватар

Патакламъ-шоу за най-култова бойна техника, да?

Аз вече знам с кого и каква техника ще участвам. Само да посмее да ми вземе Савата героя ... :nindja:

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 11, 2012 1:13 am 
Аватар
Модератор

erej: не ми пука за "мнението" ти. На мен харем ми звучи ламерско.
Като не можеш да определиш, коя част от движенията на героя са специфичната атака, която искаш да предложиш, си е вече твой проблем.

Естествено, която най-много ти харесва. Все пак Showdown-ите са фенбойски както и сама каза. Мда, 1 техника на персонаж. Иначе става ability или записан героя, а не умението му. Ако се сметне, че ще са масово от 4-5 героя, може да се сложи и лимит от до 2-3 техники на герой да се допускат.
Не че харемите не е супер фенбойско. Как ще го определяш? Къде са най-много? Къде е най-ечи? Кои са най-готини? Така или иначе хората ще гласуват за харема, където е женската която харесват, независимо дали останалите от харема са супер грозотии.

Darkprince: кажи ми на ушо кой е и няма да го взема (а и реално не съм мислил изобщо, какво ще предлагам ако ще има :>).

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 11, 2012 1:17 am 
Аватар

^
Които са най-готини естествено x3 *too subjective but still*
quality over quantity
and the ecchi is not really my thing xD

CaBa написа:
Така или иначе хората ще гласуват за харема, където е женската която харесват, независимо дали останалите от харема са супер грозотии.

че то има ли такива хареми !?!?? :drop: от друга страна - не искам и да знам дали има :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 11, 2012 1:31 am 
Аватар
Модератор

crazy_little_crow написа:
quality over quantity

Ами това е точно това което казах. Quality = най-готината която ти харесва от двата харема и заради това повечето ще гласуват за нейния харем.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 11, 2012 1:43 am 
Аватар

CaBa написа:
erej: не ми пука за "мнението" ти. На мен харем ми звучи ламерско.
Като не можеш да определиш, коя част от движенията на героя са специфичната атака, която искаш да предложиш, си е вече твой проблем

....май нещо много съм те комплексирал :lol: сладък си направо. For the record, и на мен харем ми звучи ламерско.
А под техника на герой имах предвид по-скоро стил на биене. Примерно най-красивото за мен в битките на Неги е смесицата му между бързи магически атаки от нулево разстояние, навързани в много движение и онова китайско бойно изкуство... кенпо ли беше? не помня. Не бих отделил точно един удар от кенпото, или пък един delayed spell, за мен цялата комбинация е красивото. Особено вързано с Dark Negi формата му; Магиа Елевиа е красота (но е още по-красива в комбинацията с... повтарям се xD ). Та да, нищо че коренът на "красив" се среща пет пъти в този мой пост, и нищо че пак нищо не ми се разбира, вече мога да си легна спокоен, знаейки че поне съм се опитал :lol:

МнениеПубликувано на: Сря Апр 11, 2012 1:51 am 
Аватар

CaBa написа:
На мен харем ми звучи ламерско.

Ааааа, тука нема са разбеерем. За харемите или само добро, или нищо.Изображение

Инак с харемите е неизбежно. Винаги ще има само една Мадам и сито останало са некфи парцали. Инак имам предложение - на всеки потребител определена бройка "матрял" и всеки участващ в анкетите ще има повече от един глас (туй ш'си го отурдисате к'фа бройка). Печели арему с повече гласове за всяка от кандидатите. Например: Арем 1 (матрял "А" има 7 гласа, матрял "Б" има 0, матрял "В" има 0) и Арем 2 (матрял "Г" - 2, "Д" - 4, "Е" - 1). Печели арем 2, защото всеки един от матрялите има гласове. Но това е само пример!!!!

Заплювам Джотаро за Патакламътъ-шоу за най-култова бойна техника!!!! Ш'паат глави, ако некой ма изпревари. Заклеам са. :death:

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 11, 2012 2:22 am 
Аватар

Мехи сега ще започвам да гледам скоро, така че и аз ще мога да дам 1-2 предложения, а пък и идеята ми харесва като цяло.

От друга страна обаче... хареми... :roll: малко безсмислено да се гласува за цял харем... то целта им е да има просто повече от една алтернатива за любовна история с главния герой. И с малкото разнообразие на героини на зрителят да му допадне едно от всичките момичета (или пък момчета) и да очаква някаква развръзка. По какъв критерий точно се очаква да гласувам за цял харем? Щом си имам любимка ще гласувам за нея в пантсуто, за какво са ми другите? Как един харем е по-добър от друг, като изключим размера на фенбазата на даденото аниме... Това си е чисто и просто още едно Пантсу, но на отбори, където само една от отбора ме кефи...

За техники звучи интересно. Там мисля, че ще има най-голям интерес. Пък дори и ненаименовани действия, движения и удари, щом са достатъчно разграничени и отличими, не виждам проблем да не се дадат като предложения. Малко повече обяснение, скрийнове или видео и готово.

А също така и едно предложение от мене... Има даже такава тема, но просто не е интересна вече само да седи и от време на време да се поства по някое име или да се изрежда кратко списъче...
Behold... The Baka Showdown :lol:

Също може да се направи и Couples Showdown (било то любовни или като някакъв вид teamwork, но по-скоро за любовните ще има повече успех)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 9 от 11 [ 151 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]