|
Дата и час: Вто Фев 04, 2025 11:58 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 28, 2008 9:02 pm |
|
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Нз, нещо - като видяха Зеро кво го чакаха, имаха перфектната засада - просто да го издухат с един снайперист и бай-бай черни рицари 15 секунди по-късно, дъъ...
Аман от рицари...
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Апр 29, 2008 11:21 am |
|
Morri D'in |
Masaka?! |
|
@shadowblack - бе, ти първо го застрелваш, после проверяваш кой е бил под маската.
Както виждаш - той не игра по правилата, те - да. Кой сега е прецаканият?
Zero е терорист - не представлява никаква държава - Япония на 2те стаи не се брои. Едно е да преговаряш с легитимни организации/държави, друго е с терористи - обществено мнение: чушки. Само щеше да има известно време изблици на насилие сред японците, пак щяха да ги изринат със земята и толкоз.
Тръгнах да го чета, отгоре-отгоре - убийства в САЩ основно като гледках...
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Апр 29, 2008 11:35 am |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Morridin написа: ...
Дуде ---политика--- е всичко, какво мрънкьотиш. Не е защото са супер-честните рицари.... Британия трябва да поддържа имидж прец целият свят, не просто пред няквитеси 11, които така и така ги третират като роби. Прав си -застрелват Зеро -> няколко бунта, няколко смута~ се тая. Импостер или не- не се знае обаче. При това Британия изглежда слаба, никаква - нулата, която я беше твърде страх от някакъв си терорист и хедшотнаха преди да си довърши изречението.. Така не става... НО - НЕзастрелват Зеро -> доказват, че той чудеса не може да прави, че той не може да избави народа, дори напротив- той им вреди! Всякакви поддръжници на Зеро сломяват глава "той ни остави", "щом той не успя, какво ще напрайме ние" и прочее. Улесняват си живота х20 ;]
> За т'ва Зеро винаги ще печели Е не отричам, че го има и момента с горделивото рицарство, но тия хора са роби на Британия без да го осъзнават дори =/
ПП: тва за Ролооо съм го изпуснал май май? Някой да преразкаже ако му се занимава...
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Апр 29, 2008 1:11 pm |
|
shadowblack |
|
|
Регистриран на: Чет Яну 05, 2006 7:16 pm Мнения: 1343 Местоположение: Пловдив
|
Exotic Pirate написа: да, аз почнах да я чета, щото и на мен ми беше интересно. и там за real name unknown, age unknown и т.н. хората вярно си бяха поиграли да пишат информация за него, и то нещо интересно.
Май говориш за оная книга (или тефтер, или каквото беше там) където я четеше Лулу. Аз лично говорех за инфото в самото начало на епизода, където се описваха различни хора как са умрели и защо се смята, че Роло е бил замесен във всеки един случай. Особено интересен ми беше първия, дето е бил някакъв опозиционен лидер противопоставящ се на House of Lords. Накратко Роло е бил използван за отстраняване на проблемни за властта хора. Което говори много за въпросната власт. Чакам с "нетърпение" Сузаку да я промени "отвътре" тая същата власт.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Апр 30, 2008 1:43 pm |
|
Exotic Pirate |
|
|
Регистриран на: Пон Юни 18, 2007 7:22 pm Мнения: 822 Местоположение: Shinigami Sekai 8)
|
shadowblack, сетих се за какво говориш, просто казах, че съм чела и другото. а иначе - даа, и аз искам да видя Сузаку точно как ще промени всичките тия неща...
hacky, вярно, че е по-мощно, пък и наглостта и манипулирането на Лулу е по-силно. дано да остане така. 100% ще измислят начини, по които да го покажат, че нещо се дъни и т.н., което не ми харесва в анимето, но се надявам накрая да не направят анимето с щастливия край как идеалите на Сузаку побеждават, а Лулу умира, победен.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Май 04, 2008 11:05 pm |
|
shady_8 |
|
|
|
Още един вълнуващ еп. от анимето мнооо ме накефи и следващия
ще е даже по вълнуващ .Много добро аниме от къв то и
ъгъл да гледаш нещата всичко е много добре е замислено
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Май 05, 2008 1:01 am |
|
Neychev |
|
|
Регистриран на: Чет Мар 13, 2008 5:19 pm Мнения: 385 Местоположение: Nosgoth
|
@Exotic Pirate
дам ако свърши със смърт на Лулу като Лайто много ще се издразня...
а до колкото 2-ри сезон...хмз преди малко ги изгледах и 5-те серии и кво да кажа започна стнранно и свърши още по странно сестра му ще е говернатор... Сузаку щял да стане първи рицар и да избере Япония за негова зона... то найстина се обезмисля цялата работа на Зеро ... ша видим ко ще измисли...
п.с
а и Сузаку като се прави на такъв добряк нали видя Императора ... той е по голямото зло....ко се прави на ударен
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|