|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 11:02 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Отзиви и коментари от 6-ти рожден ден на Animes Публикувано на: Нед Юли 24, 2011 7:41 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
naruto_veli написа: костплея Думата е косплей, това "т" няма работа в нея
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отзиви и коментари от 6-ти рожден ден на Animes Публикувано на: Нед Юли 24, 2011 7:54 pm |
|
Whisper |
|
|
Регистриран на: Съб Май 26, 2007 3:24 pm Мнения: 1365 Местоположение: Wonderland Състояние: Potatoes Допълнително: I'm gonna be an unicorn.
|
=w= Запознах се с хората с които исках,с някои хора и по два пъти >'; о3о Косплеярите бяха мн яки <3 [най-вече Panty & Stocking with Garterbelt and Chuck xD'] >А> аз си снимах наоколо и хора ме привикваха да ги снимам/да се снимат с мен & ит вас фън =о= ииииииии........ i lub Tetyou за дето ми даде да й абюсвам здраво фотоапарата >А>; & >: не ми се пише вече
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отзиви и коментари от 6-ти рожден ден на Animes Публикувано на: Нед Юли 24, 2011 8:03 pm |
|
naruto_veli |
|
|
Регистриран на: Нед Май 22, 2011 7:12 pm Мнения: 7 Местоположение: sofia
|
Belgarion написа: naruto_veli написа: костплея Думата е косплей, това "т" няма работа в нея за следващия път ще знам
_________________ Е кфо треаше да напиша тук ?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отзиви и коментари от 6-ти рожден ден на Animes Публикувано на: Нед Юли 24, 2011 8:13 pm |
|
Bastor |
Модератор |
Регистриран на: Пон Окт 01, 2007 7:56 pm Мнения: 1620 Местоположение: София
|
Divinity написа: излъчва по тв? излъчва ПО ТВ!? на ббт май видях брандирана камера.
_________________ ...in my pants.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отзиви и коментари от 6-ти рожден ден на Animes Публикувано на: Нед Юли 24, 2011 8:53 pm |
imhardfou |
|
|
|
imhardfou написа: Може ли АМВ-тата на 5-те нови и стари анимета ?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отзиви и коментари от 6-ти рожден ден на Animes Публикувано на: Нед Юли 24, 2011 9:21 pm |
|
micuko |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 11, 2006 1:39 pm Мнения: 288 Местоположение: София/Казанлък
|
Мм, доста забавно си беше. Обстановката беше много приятна, мен тъмнината ми хареса, но явно не на всеки е допаднала. Но поне да имаше малко азиатско в музиката щеше да е по-добре, но не беше лоша като цяло. xD С anime_fan_st си потанцувахме малко накрая. xD Тортата беше вкусна бтв, въпреки че закъсняхме малко за нея. Oh well, next time. ^^ Хмм, също така имах възможността да нося лолита, то ако не са такива аниме събирания няма къде. (понякога ме гледат мн странно, лол.) xD Видях се с познати, с други пък се запознах. Ох, също така се добарах до едни котешки ушички, мн сладки, ще трябва да си купя едни. Абе яко си беше, имаше малко фейлофе, пак и за малко водещият Дес да ме проглоши на няколко пъти (моя грешка че застанах там, хах), но няма как без фейлофе, личеше си, че всички много се бяха постарали с подготовката, водещите се раздаваха на макс и бяха интересни, а косплея беше страхотен, въпреки че очаквах повече косплеяри, но~ oh well. Thaumaturgist написа: на гарата се качихме 4-5 минути във влака, преди да тръгне : Иии чия вина мислиш бе това?! 'Спокойно, спокойно тяма да изпуснем врака'... <.< Ха, почти го изпуснахме накрая~! Тск ткс, лош Таума, трябваше направо да тичаме към гарата, сега не мога да стана от леглото заради тебе, уух. Thaumaturgist написа: Специални благодарности на изпращачите ни Seconded~ Особено при положение, че хорицата накрая с мене вървяха когато ти миличък Таума и сладката Стефи-чан ме изоставихте да вървя назаде~ Е поне не бях сама. *pout* Ткс ткс~! xD
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отзиви и коментари от 6-ти рожден ден на Animes Публикувано на: Нед Юли 24, 2011 9:32 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
|
micuko написа: Тск ткс, лош Таума xD Просто си го представям какъв тролфейс щеше да вкара ако го бяхте изпуснали
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отзиви и коментари от 6-ти рожден ден на Animes Публикувано на: Нед Юли 24, 2011 9:35 pm |
|
anime_fan_st |
|
|
Регистриран на: Пет Май 29, 2009 6:26 pm Мнения: 1062 Местоположение: Казанлък
|
Блахахахахааха Таумааа, пък аз си се движа перфекно. Все пак такива разстояния всеки ден си минавам, че понякога и по няколко пъти. Съжалявам Мицуко че те изоставихме, но таумата наистина беше виновен.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отзиви и коментари от 6-ти рожден ден на Animes Публикувано на: Нед Юли 24, 2011 9:36 pm |
|
Recca |
|
|
|
^ лош Таум индийд D: ...момичето накрая беше like I waz worried there for a moment D: Не тряяше рефююзваш piggyback-a дуе, браво, че се справи, особено с тез ботушки. Евента...wee~ll, да речем, че миналата година беше доста по-успешен. Видях се с хората (стари/нови), социализирах се малко, обеднях доста => доволен.
_________________ Yin and Yan are one. "Лудите, лудите - те да са живи!" A true man knits his own destiny...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отзиви и коментари от 6-ти рожден ден на Animes Публикувано на: Нед Юли 24, 2011 9:44 pm |
|
micuko |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 11, 2006 1:39 pm Мнения: 288 Местоположение: София/Казанлък
|
Belgarion написа: micuko написа: Тск ткс, лош Таума xD Просто си го представям какъв тролфейс щеше да вкара ако го бяхте изпуснали Ахахах, не ми се мисли, ако се бях качила с 1 минута по-късно поне аз щях да го изпусна, той Таумата си се качи по-навреме, цц. Е ок, Стеф, признавам че не беше твоя вината. *nods nods* Thaumaturgist написа: И все пак не го изпуснахме :doh: Е, поне се чувствам малко по-добре като знам, че не съм единствената в това положение. Recca написа: ^ лош Таум индийд D: ...момичето накрая беше like I waz worried there for a moment D: Не тряяше рефююзваш piggyback-a дуе, браво, че се справи, особено с тез ботушки. Ахаха, мерси, мерси, поне се справих, дори и едва да изпуснах влака. xD Ауу, no need to have been worried, аз съм си здраво лоли. И видиш ли, Таума, дори ми предложиха да ме качат на конче, хихи, не като тебе дето ме изостави да си спасяваш кожата сам, тск тск~! xD Другата година тръгваме 2 часа по-рано за гарата и без да се оплакваш!
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отзиви и коментари от 6-ти рожден ден на Animes Публикувано на: Нед Юли 24, 2011 11:02 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
|
Впрочем ето го тайния /вече не/ мирър http://temp.belgarionbg.info/Animes_RD_2011/Апропо сменил съм имената на архивите с никовете на прилежащите им фотографи за по-лесна ориентация кой архив на кого е. Поиграх си да сваля и снимките от фейсшит галериите за улеснение на хората.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|