|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 11:02 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Отзиви и коментари от 6-ти рожден ден на Animes Публикувано на: Нед Юли 24, 2011 2:14 pm |
|
Kyuraku |
|
|
|
Най-много ми хареса от целия ден, че се запознах с 15+ човека от форума Играх шах с Фиби, гледах как Логруса и Зейл играят с Фиби, мотах се 1 час с 4-ма съфорумници, това бяха интересните работи Много зле стана с това забавяне, а и нямаше никаква програма изнесена, та да знаем какво да правим. Можеше да сложите предварително подготвените листове и да напишете с химикал, че всичко в програмата ще е с 2 часа закъснение или нещо такова. Дес много вряка и провали повечето интервютата на bbt... Bastora много се стараеше в ролята си на организатор на SC2 турнира (хубаво, че бях аз да му досаждам и да му преча D:), та даже не успя да си вземе торта. WrathofGod става за ексурзовод - всичко знае, Хел и Дада противно на очакваното не се заглеждаха по лолита, някой се беше опитал да удави Recca в тортата, та добре беше. D: През повечето време вътре не беше особено интересно, навярно поради липсата на програма, с която да сме запознати, дори и на фенбой на опънинги като мен ми омръзна да зяпам стената, където се проектираше.
|
|
|
Заглавие: Re: Отзиви и коментари от 6-ти рожден ден на Animes Публикувано на: Нед Юли 24, 2011 2:15 pm |
|
DNgirl |
|
|
Регистриран на: Пет Сеп 07, 2007 2:09 pm Мнения: 671 Местоположение: Г-БГ
|
Иииии отново~ "КАКВО е Вокалоид?" Направете една такава тема в форума, тъй и тъй този въпрос се наби в главата на всички ни xD И на мен ми се случи за първи път да присъствам на рожден ден~ И си прекарах страхотно. Отдавна съм свикнала с така наречените закъснения, фейлове и така нататък... те са си част от почти всички събития, на които съм била, просто придават повече настроение^^. И без Дес, който да вика там през пет минути накъде? Всичко си беше заредено със супер настроение... и като по чудо за първи път и аз минах с няколко запознанства... (обикновено съм като някакъв столкър xD). Тортата беше страаахотна (и ми се наложи да изям и част от остатъците й, ама не съжалявам пък!). И замалко да изтеглят моето номерче на томболата, но вместо 3678 4 изтеглиха 3678 1... проклятие, все си нямам късмет и туйто. Сега, да не казвам, че аз нищичко не чувах от това, което ми говореха другите, извинявам се за което... дали не приличах и малко на ку-ку и идиот? Явно не само аз имах този проблем, но хайде, простено да е~
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отзиви и коментари от 6-ти рожден ден на Animes Публикувано на: Нед Юли 24, 2011 2:44 pm |
|
Jo jan |
|
|
|
За организацията и забавянията като цяло нямам идея защото дойдох много късно. Което си беше много жалко. То изобщо не беше предвидено, но се оказа че имам 2 часа и малко свободни и бях на билетния...а хората, които излизаха от там ми се видяха твърде ухилени, че да не отида Въпреки, че пропуснах много голяма част от събитието беше много приятно. И се запознах с доста хора (основно благодарение на Thaumata, за което много му благодаря ) Само ме е яд, че пропуснах (и) да отида до пирамидката, но уж имах ангажимент от 6....който в последствие се отмени и съвсем ме хвана яд Всички с които се запознах ми се сториха много приятни и готини.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отзиви и коментари от 6-ти рожден ден на Animes Публикувано на: Нед Юли 24, 2011 2:44 pm |
|
smal |
SFS |
Регистриран на: Съб Юли 18, 2009 5:20 pm Мнения: 733 Местоположение: София
|
Много добре си изглеждаш, но и аз с моя късмет, съвсем за малко да изтеглят моя номер трябваше само с едно надолу да дадете Иначе си прекарах добре, запознах се с доста хора, догодина надявам се с още (за това разчитам на б1ни ) ама наистина как ти изскочи отзад и ти нахлузи ушичките момента рулираше, жалко че нямах батерия да снимам видео Ето малко инфо. от чичо Гоогле за "Vocaloid" линк 1, линк 2
|
|
|
Заглавие: Re: Отзиви и коментари от 6-ти рожден ден на Animes Публикувано на: Нед Юли 24, 2011 3:14 pm |
|
IvCHoy |
Souten no mukou |
|
DNgirl написа: Тортата беше страаахотна (и ми се наложи да изям и част от остатъците й, ама не съжалявам пък!). Никой не е ял огризки... Просто в клуба нямат хладилник, а и да имат надали щеше да е с размерите на Тортата... та малко поумекна... Както казвах и на хората... Не ви даваме ядени парчета, така си изглежда~ xD~
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отзиви и коментари от 6-ти рожден ден на Animes Публикувано на: Нед Юли 24, 2011 3:16 pm |
|
B1nKaTa |
Anime Hunter |
Регистриран на: Сря Апр 07, 2010 2:06 pm Мнения: 3668 Местоположение: Велико Търново
|
DNgirl написа: Ъхъ... и дори ме издебна изотзад със споменатите някъде по-горе котешки уши... да да сетих се... не беше единствената... smal оставаше и да снимаш rape фейса ми докато ги издебвам само това ми липсва ...
|
|
|
Заглавие: Re: Отзиви и коментари от 6-ти рожден ден на Animes Публикувано на: Нед Юли 24, 2011 3:22 pm |
imhardfou |
|
|
|
Може ли АМВ-тата на 5-те нови и стари анимета ?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отзиви и коментари от 6-ти рожден ден на Animes Публикувано на: Нед Юли 24, 2011 3:36 pm |
|
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
Johnny Cage написа: абе киси, ше те напляскам...защо не си сложила снимките в папка и после в rar.чето сега цял ден трябва ги премятам така е като сваляте във временни папки
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отзиви и коментари от 6-ти рожден ден на Animes Публикувано на: Нед Юли 24, 2011 3:41 pm |
|
smal |
SFS |
Регистриран на: Съб Юли 18, 2009 5:20 pm Мнения: 733 Местоположение: София
|
B1nKaTa написа: DNgirl написа: Ъхъ... и дори ме издебна изотзад със споменатите някъде по-горе котешки уши... да да сетих се... не беше единствената... smal оставаше и да снимаш rape фейса ми докато ги издебвам само това ми липсва ... next time бъни, next time
|
|
|
Заглавие: Re: Отзиви и коментари от 6-ти рожден ден на Animes Публикувано на: Нед Юли 24, 2011 3:53 pm |
|
Bastor |
Модератор |
Регистриран на: Пон Окт 01, 2007 7:56 pm Мнения: 1620 Местоположение: София
|
Преди малко се сетих и за още нещо - имаше две момичета, много елегантно облечени едното с котешки ушички другото с нещо като маска от пера, малко като за на бал, и двете като влезнаха в "мазето" просто беше ебати контраста....
_________________ ...in my pants.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отзиви и коментари от 6-ти рожден ден на Animes Публикувано на: Нед Юли 24, 2011 4:00 pm |
|
B1nKaTa |
Anime Hunter |
Регистриран на: Сря Апр 07, 2010 2:06 pm Мнения: 3668 Местоположение: Велико Търново
|
Bastore те писаха на миналата страница -> Mia - chan написа: Лично аз и братовчедка ми (некото и стопанката с венецианската маска ;3) не сме очаровани от събитието...
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|