|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 1:49 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: 6-и рожден ден на AnimeS-bg.com Публикувано на: Сря Юли 06, 2011 12:40 pm |
|
velush |
|
|
|
А на бас, че 2/3-ти от хората, които ще присъстват не са гледали аниме/чели манга от години...а пък част от тях дори не са го правили никога през живота си. Голям смях са тези "аниме събития" и организации "разпространяващи аниме културата у нас". Сайтът, форумът и тракерът вършат 1000 пъти по-добра работа. Цитат: Аниме презентация - 5 от най-добрите нови анимета за годината и 5 златни анимета подбрани от модераторите на AnimeS-bg.com Мухахахаха... Само заради това си струва да се домъкна.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: 6-и рожден ден на AnimeS-bg.com Публикувано на: Сря Юли 06, 2011 1:28 pm |
|
Eliks |
|
|
|
ми то зависи от събитието, рождения ден си е рожден ден, ти ако не си регнат в тоя форум надали ще отидеш на РД-то нали??? Ако си регнат във форума значи се интересуваш от аниме и манга в някаква степен. А аз не ходя на рождени дни на хора, които не ми харесват, пък това не е рожден ден на човек в крайна сметка, ами на комюнитито на сайта *_* Предполагам ти е ясно, че безплатна пиячка на него няма да има, най-много да се облажиш с парче торта. Ако ти е тъпо няма да стоиш въобще, така че...
|
|
|
Заглавие: Re: 6-и рожден ден на AnimeS-bg.com Публикувано на: Сря Юли 06, 2011 1:49 pm |
|
velush |
|
|
|
Всъщност видях препратки към плаката във форуми, които нямат нищо общо с аниме/манга и пр. Да, безплатна пиячка няма да има, но примерно ще има маса геймъри участници само заради турнира. Буквално сезирам едни личности, чието мнение за аниме феновете е, цитирам: . Сигурно ще има други типове навлеци. Eliks Цитат: А аз не ходя на рождени дни на хора, които не ми харесват Е, приеми че това са хора, които обичат да ходят на такива места. И пак ще се повторя Цитат: А на бас, че 2/3-ти от хората, които ще присъстват не са гледали аниме/чели манга от години...а пък част от тях дори не са го правили никога през живота си. Ако изгубя баса хубаво... И сега не ме разбирайте грешно. Не че съм против празнуването...че и на кой му пука за мнението ми. Просто не виждам аниме/манга дух в щуротии от този сорт и ми се струват малко counterproductive. Thaumaturgist Цитат: Велуш, ти само заради това ли би отишъл? Абсолютно! После ще ги скъсам от заяждане за заглавията в списъка
Последна промяна velush на Сря Юли 06, 2011 1:51 pm, променена общо 1 път
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: 6-и рожден ден на AnimeS-bg.com Публикувано на: Сря Юли 06, 2011 1:51 pm |
|
sarfios |
|
|
Регистриран на: Сря Яну 04, 2006 11:29 pm Мнения: 1117 Местоположение: Sofia
|
,ами аз като нямам приятели които гледат анимета, винаги викам хора които дори и понятие си нямат, така, че доста хора на евента са бегло запознати с аниметата, дори 2009 бях засякъл едно момче strangera има си блогче, и се води за геймър и просто го беше привлякло любопитството съвсем случайно.
_________________ Trying to fit in the latest social anime trends and aristocracy circles. My daily routine starts with posting weird pseudo-humoristic s*it. Yeah.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: 6-и рожден ден на AnimeS-bg.com Публикувано на: Сря Юли 06, 2011 2:01 pm |
|
clown_in_a_box |
|
|
Регистриран на: Чет Авг 05, 2010 4:32 pm Мнения: 53 Местоположение: София
|
Оппа , там съм!
_________________ ,___, [>.<] - Moo, I'm a pig. /)__) -"--"- ,___, [¬.¬] - Dude, you're an owl. /)__) -"--"- ,___, [O.O] - GASP...my mother has lied to me! /)__) -"--"-
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: 6-и рожден ден на AnimeS-bg.com Публикувано на: Сря Юли 06, 2011 2:38 pm |
|
SumizomeHisakata92 |
|
|
Регистриран на: Пет Юни 04, 2010 3:29 pm Мнения: 50 Местоположение: София, България
|
KoiYuki написа: Непременно ще дойда! С един приятел сме се заканили от 2 седмици да дойдем. Тъпо ли ще е ако дойдем с косплей костюми и не учавстваме в ревюто? Защото май няма да се задържим дълго на сцената... Е поне няма да съм само аз с костюм без да участвам :Д Тъй че няма да е тъпо :Д Не сте сами!
_________________ Tell me would you kill to save your life?
http://s1248.photobucket.com/albums/hh4 ... 125019.jpg
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: 6-и рожден ден на AnimeS-bg.com Публикувано на: Сря Юли 06, 2011 2:42 pm |
|
Tra[n]ceR |
Let there be SPAM! |
|
Регистриран на: Съб Юли 16, 2005 8:28 am Мнения: 19347 Местоположение: Out of Space
|
SumizomeHisakata92 написа: KoiYuki написа: Непременно ще дойда! С един приятел сме се заканили от 2 седмици да дойдем. Тъпо ли ще е ако дойдем с косплей костюми и не учавстваме в ревюто? Защото май няма да се задържим дълго на сцената... Е поне няма да съм само аз с костюм без да участвам :Д Тъй че няма да е тъпо :Д Не сте сами! Няма проблем да дойдете с костюми без да участвате. Ще бъде разведряваща обстановка да се разхождат косплеъри из залата ; >)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|