Дата и час: Чет Фев 06, 2025 6:55 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 3 [ 38 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Отзиви и Коментари от ANIFEST 2013
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 23, 2013 12:12 pm 
Аватар

Хейт е когато не си бил там, ама говориш изцяло негативно за събитието

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 23, 2013 6:49 pm 
Аватар

Shana_Ks написа:
Защо в днешно време светът е толкова криворазбран и ограничен? От кога се смята, че исказването на лично мение и впечатления е псуване, хейтене и тн. Аз не виждам човека да е псувал. Организаторите също спазват добър тон. Така че коя част точно намери за псувня? Има и други участници в спора, които са се регистрирали за едното мнение, но ти упрекваш само един. Извинявам се и аз, ако съм убидила с нещо някой, ако трябва и ще го направя лично като се видя с хората...Ама не виждам някой с нещо да е сгрешил. Всеки си изразява позицията. Още повече, че повечето позиции са подкрепени с аргументи.
Хейтене е когато просто си казваш някви неща на рандом колкото за спорта да убидиш някой.
ПС. Явно не си следял/а спора във Фейсбук за да забележиш разни неща. Няма да се повтарям от там, защото вече е минало. Не искам да отваряме тая тема пак, защото няма да е приятно нито за мен, нито за организаторите. Искрени извинения отново :)

:doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh:

Абе честно да ти кажа вие с Odesos или какъвто му беше ника (мързи ме да гледам как беше точно) сте криворазбрани :baby: Таума ти го каза в поста преди мен кратко, точно и ясно :ok: Организаторите естествено, че ще запазят добрия тон все пак са ОРГАНИЗАТОРИ, а не хейтърчета. Да, права си, че има други участници в дискусията за Анифест 2013 с по едно мнение, но те поне са били на самият евент, а не <insert random name here and hate for no reason> :rose:
А отностно това дали си Обидила някой, на организаторите май вече не им правят впечатление коментарите ти, защото вместо да изкажеш градивна критика, която да спомогне с развитието на евента само хейтваш тук и във фейЦбука :confused: :watermelon: Ясно, е че не може на всеки да му хареса евента, но това не е повод за масов хейт навсякъде от твоя стрна + събиране на агитки за подкрепа, което лично го намирам за смешно! :icecream:
Ако искаш да се извиняваш на някого, извини се на който трябва, където трябва и както трябва, а не клоунските истории тук и във фейЦбука :jester: :peace:
Не знам за кой спор във фейЦбука говориш но ми бие на заплаха това " защото няма да е приятно нито за мен, нито за организаторите." ... което е глупаво :mrgreen:
Толкова от мен, ПОЗДРАВИИИИИИИИИИИИИ :thumb: :rose:

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 24, 2013 12:51 pm 
Аватар

bastard-san написа:
само хейтваш тук

bastard-san написа:
Таума ти го каза в поста преди мен кратко, точно и ясно

Thaumaturgist написа:
Хейт е когато не си бил там, ама говориш изцяло негативно за събитието

Shana_Ks написа:
Докато си висях за билет

Shana_Ks написа:
Единствения плюс на този евент беше, че щандчетата бяха по-добри от миналата година и имаше мърчандайс

Shana_Ks написа:
Поне благодарение на Винсент кафе, тази година в Мейд КАФЕТО се сервираше кафе наистина.

bastard-san написа:
вместо да изкажеш градивна критика, която да спомогне с развитието на евента

Shana_Ks написа:
Изключително некоректно е да пише само име и цена, а да не се опише грамажа или това, което човека ще получи в замяна на не малка сума. Колко по-добре щеше да е човек да знае колко точно парчета суши и с какъв грамаж ще получи срещу тази сума.

(да, знам, че вече се отговори на въпроса с менюто)

:roll:

Не защитавам момичето, но ...

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 24, 2013 1:32 pm 
Аватар
Feed you with a kiss

^само дето те говореха на Одесос, че не е бил там. js

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 24, 2013 2:24 pm 
Аватар

Знам, но той ги сложи и двамата под един похлупак.

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 24, 2013 3:53 pm 
Аватар

Сложи ни, защото Одесос е мой колега в университета. Но има разлика между менията на двама ни и това е че той нямаше възможност да присъства. Като цяло за някои хора всичко е хейт. Но какво да се прави :)
Одесос си изказа мението, защото се хвана за главата като му обясних как беше на самия евент. Тъй като в гърция е свикнал на съвсем различен стандарт на отаку култуата реши да коментира и той, но да - може би излезна по-скоро като хейт.

От там нататък всичко си се вижда и всеки може сам за себе си да направи извод кой хейти и кой не. Въпреки коментара на бастард-сан ще се въздържа да навлизам в по-нататъчни спорове. Няма смисъл други хора да се замесват в това или да ни защитават.

Надявам се поне на вас евента да ви е харесал ако сте били там :)

Послепис: Към Бастард-сан, аз мисля че съм защитила всяко едно свое мнение с аргумент и тука и във фейса. Това, че на теб не ти отърва и не ти харесва не го прави хейт. Надявам се след висчко това да не излезнат някои наши познати виновни, защото имате навика да им прехвърляте вина. Имам си глава на раменете и си казвам каквото мисля аз а не някой друг!

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 24, 2013 11:50 pm 
Аватар

Ето тук, може да се насладите на едно тийзърче от видеото за АниФест 2013, скоро и целият клип!!! (:

МнениеПубликувано на: Сря Окт 16, 2013 1:43 pm 
Аватар

Доволен съм, и си взех фигурка на Ерза :blush: :roll: :wink: очаквам следващото аниме събитие във Варна :wow:

Моята Fun FaceBook Страница :D
Игралният ми канал в YouTube
If you're here, can you prove You're really here ?
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 3 [ 38 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]