|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 1:40 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отзиви и коментари от 6-ти рожден ден на Animes Публикувано на: Вто Юли 26, 2011 3:42 pm |
|
zlobcho |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 12, 2007 11:22 am Мнения: 5597 Местоположение: няма ме
|
Kudrokoska написа: Злоби, гейм часта от рд-то не е задължителна да я гледаш (не че някоя част изобщо е), аз като не харесвам тазгодишните игри просто не съм стояла там, така че не мисля, че би повлияло по някакъв начин на тези, които не харесват тази игра (: И да, тука всичко е в областта на хипотезите, просто да покажем на Транс, че би имало интерес към такова нещо (: Ами спретнете една анкета, в която да проверите към коя игра има най-голям интерес във форума и съответно ще има най-много участници. Но идеи е лесно да се дават, трябва да се обмисли и възможно ли да се реализира дадено нещо. Т.е. могат ли да се осигурят толкова компютри с дадената игра и тем подобни.
|
|
|
Заглавие: Re: Отзиви и коментари от 6-ти рожден ден на Animes Публикувано на: Вто Юли 26, 2011 4:53 pm |
|
Chocolate_Cookiee |
|
|
|
KISSSY написа: накрая вместо рд на анимес ще е рд на геймърите мда......
|
|
|
Заглавие: Re: Отзиви и коментари от 6-ти рожден ден на Animes Публикувано на: Вто Юли 26, 2011 4:57 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
KISSSY написа: накрая вместо рд на анимес ще е рд на геймърите точно и аз се питам за какво беше темата?
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отзиви и коментари от 6-ти рожден ден на Animes Публикувано на: Вто Юли 26, 2011 6:29 pm |
|
smal |
SFS |
Регистриран на: Съб Юли 18, 2009 5:20 pm Мнения: 733 Местоположение: София
|
spiralkinda написа: KISSSY написа: накрая вместо рд на анимес ще е рд на геймърите точно и аз се питам за какво беше темата? Отзиви и коментари от 6-ти рожден ден на Animes ?
|
|
|
Заглавие: Re: Отзиви и коментари от 6-ти рожден ден на Animes Публикувано на: Вто Юли 26, 2011 10:15 pm |
imhardfou |
|
|
|
imhardfou написа: Може ли АМВ-тата на 5-те нови и стари анимета ? Може ли в крайна сметка някакъв линк ?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отзиви и коментари от 6-ти рожден ден на Animes Публикувано на: Вто Юли 26, 2011 10:16 pm |
|
Tra[n]ceR |
Let there be SPAM! |
|
Регистриран на: Съб Юли 16, 2005 8:28 am Мнения: 19347 Местоположение: Out of Space
|
imhardfou написа: imhardfou написа: Може ли АМВ-тата на 5-те нови и стари анимета ? Може ли в крайна сметка някакъв линк ? Линкове няма. Можеш да им напишеш заглавията в тубата и ще ти излезнат. От там са взимани.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отзиви и коментари от 6-ти рожден ден на Animes Публикувано на: Вто Юли 26, 2011 11:11 pm |
imhardfou |
|
|
|
Tra[n]ceR написа: imhardfou написа: imhardfou написа: Може ли АМВ-тата на 5-те нови и стари анимета ? Може ли в крайна сметка някакъв линк ? Линкове няма. Можеш да им напишеш заглавията в тубата и ще ти излезнат. От там са взимани. Въпроса е , че не ги помня , за това ги искам ):
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|