Nyu написа:
Знам, че малко късно вече да изкажа впечатленията си от събитието, затова искам само да благодаря на любезните каки и батковци, които ни научиха да играем на Го. Бяха доста мили наистина.
Също много искам да споделя колко секси фигурка на Гаара получих (с 6-ти пръст и израстък на крака).
Абе беше си супер!

що да е късно.. снимай фигурката да я видиме
и аз исках да се науча на Го, но не намерих време да ви гледам, за това пък много снимах и ми беше интересно
Belgarion написа:
...
Видях се с доста стари познати, но новите лица ми дойдоха в повече. Сякаш над 90% от хората не ги бях виждал никога о.0
Тук мислех да коментирам програмата елемент по елемент но нещо ме домързя, та ще посъкратя нещата

...
Косплея макар и кратък (спрямо това, на което се надявах) бе повече от приятен и задоволителен.

)) Сценките бяха доста успешни. Диабло косплея и този на Ейс Вентура ме изненадаха, но добавиха х10 повече фън към всичко. В някои сценки на моменти имах чувството, че озвучителя леко тролва
А дали е било така или не вероятно ще остане мистерия, но това не промени ни най-малко веселото настроение обхванало всички ни

...
После пак с тия томболи малеле...
).gif)
Идеята за раздаването "който пръв си хване за него си остава" ме попиля от смях
).gif)
Хората се тълпяха а ла like... OH MA GOD, GET ALL THE FOKIN GOLD SH*T FLYING IN THE AIR O MA GAD!!!1!" Дори успяха да ме прегазят на няколко пъти
).gif)
...
Дойде ред и за снимките. Може да намерите архива с моите тук >>
http://temp.belgarionbg.info/Animes_RD_2012/snimki/belgarion.zipПо повод кофти качеството на масата - залата бе с ужасно осветление и сапунерката ми не можа да се справи въпреки усилията ми и яко бърниканите настройки през хакнатия фирмуер. Каквото съм успял да снимам - това е

Също така искам да се извиня за забавянето, но идеята ми бе с пост обработка да ги просветля, изчистя и сатурирам. Уви след 4 дни битки с компютъра се предавам и ги качвам в суров вид. Просто не можах да преборя рестартите. Всичко което ми натовари компа на 100% (а лайтрума го прави) събаря системата с моментален припадък.

Жегата го побърка тотал
В случай че някой не е догледал мирор на всички останали има тук >>
http://temp.belgarionbg.info/Animes_RD_2012пп. Късно се усетих, че мога да направя и клипчета, но така или иначе имаше доста хора с профи камери до и зад мен, та сметнах за ненужно да се престаравам и аз ;P
аз успях да разпозная само Taumata, Trancera и Love child...
е вечерта преди събитието се бях направил на пастет с едни приятели и бях малко неадекватен на рождения ден
това което ми го дадоха на входа е било за тази томбола а аз го изхвърлих някъде
торта не ядох, игри не играх, презентациите и лимбото ги изпуснах..
снимах малко косплея, яд ме е, че лимбото не можах (някъде съм се шматкал през това време)
Belgarion е прав за осветлението, и аз с фотошопа оправих към 100 от 800снимки, които си качих в фейсбука
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 022&type=3сега ще си поиграя, да добавя още от мойте... Belgarion има няколко много добри и е снимал повече в залата (докато аз съм се шматкал само)