|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 11:00 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Отзиви и коментари от 6-ти рожден ден на Animes Публикувано на: Съб Юли 23, 2011 10:27 pm |
|
Bastor |
Модератор |
Регистриран на: Пон Окт 01, 2007 7:56 pm Мнения: 1620 Местоположение: София
|
Ъъъъъх......ъъъъъ... SC2.....uuuu.....m... Поне излъчихме победител към 9.... Тортата ставаше ли? xD EDIT: Изпуснахме пича в HWBG-то като реши да ме поздрави... Iron Man - Ozzy Fear of The Dark - Iron Maiden Highway to Hell - AC/DC... И много добри SC2 игри видяхме. Ако някой си пази риплейки и чете това моля да ги пусне, за да могат да им се насладят хората.
_________________ ...in my pants.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отзиви и коментари от 6-ти рожден ден на Animes Публикувано на: Съб Юли 23, 2011 10:56 pm |
ExcHyper2 |
|
|
Регистриран на: Вто Мар 11, 2008 7:48 pm Мнения: 4585 Местоположение: By The Wall
|
I'm freakin' home! Най-важното е, че си изпълних мисията да се запозная с колегите и още crap ton of people и всичките са супер готини. Евала guys. Супер беше РД-то. Имаше си фейлове събитието на моменти, всъщност ще изброя тези, за които се сещам. Музиката беше ЗЛЕ и не знам аз ли съм глух или нещо не се чуваше като хората от микрофоните (освен, когато Дес викаше зверски xD), даже като ме питаха някъв въпрос гледах като ощипана госпожица, въобще не го чух и казах неква рандъм простотия, смех. Отделно, че виждах много умиращи от скука хора навсякъде, особено по време на презентациите. Според мен са излишни, след като хората са фенове и е почти сигурно да знаят какво е манга, историята й, същото за анимето и т.н. Но това са майнър кусури. Не можх да поджиткам и въобще не обърнах внимание на игрите, но не съжалявам чак толкоз, тъй като си прекарах по-добре. Като цяло си е много яко събитието и си прекарах страхотно. Благодаря!
Последна промяна ExcHyper2 на Съб Юли 23, 2011 11:04 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отзиви и коментари от 6-ти рожден ден на Animes Публикувано на: Съб Юли 23, 2011 11:03 pm |
|
Bloodys |
|
|
|
Ето ви един тийзър... http://xs.to/media/64623Останалите снимки ще кача утре по някое време...
_________________ HardwareBG.com
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отзиви и коментари от 6-ти рожден ден на Animes Публикувано на: Съб Юли 23, 2011 11:09 pm |
|
Bastor |
Модератор |
Регистриран на: Пон Окт 01, 2007 7:56 pm Мнения: 1620 Местоположение: София
|
Also не подценявам никого ама Inc направо изби рибата.
_________________ ...in my pants.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отзиви и коментари от 6-ти рожден ден на Animes Публикувано на: Нед Юли 24, 2011 12:00 am |
|
Harada Risa |
|
|
Регистриран на: Вто Окт 17, 2006 1:41 pm Мнения: 2943 Местоположение: Namimori
|
Chocolate_Cookiee написа: а! русото момиче е от моя град а другото се оказа, че е от моя квартал xD таа като цяло и аз си изкарах добре ^^ въпреки че през половината време щъках някъде навънка, но все пак за косплея, награждаванията и викторината , за която още се сърдя на Дес за гъндам въпроса >.<, бях вътре ^^" запознах се с доста хора (главно модове О.о) и се видях с доста други :3 някои ме изтормозиха прилично достатъчно ;___; ето малко снимки и от мен - ::цъку:: ^^ бтв Panty & Stocking групата FTW!!! xD ♥ за Ерза няма кво да кажа просто <(*о*<) а мейдката мн исках да си я взема вкъщи xD
|
|
|
Заглавие: Re: Отзиви и коментари от 6-ти рожден ден на Animes Публикувано на: Нед Юли 24, 2011 12:04 am |
|
elizabeth99 |
|
|
Регистриран на: Нед Май 06, 2007 4:52 pm Мнения: 3088 Местоположение: Silent Hill,Nerdvana
|
Мммм аз дойдох по-късничко, нейде час преди да раздават тортата и сички да се юрнат вътре... нямах пари да влезна и си повисях навънка с рандъм компанийки Беше доста хубаво после кат се хванахме и се разходихме, видях се с много хора, запознах се с няколко нови човека, нагушках си чибитата, поговорих си, добре си прекарах overall ^^ Тряя по-често да се събираме така
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|