|
Дата и час: Чет Мар 13, 2025 9:05 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: 7 години AnimeS-bg.com - 28 юли - Интерпред + отзиви  Публикувано на: Нед Юли 29, 2012 2:30 am |
 |
Малкото_Елфче |
|
 |
|
SumizomeHisakata92 написа: Явно носиш късмет на околните... Аз бях изгубила вяра и бам взе го и следващия номер - Аз  =Д Другия път награда и за теб! А балоните живи ли са?  живи са, сега красят стаята ми и я омирисват на гума  но нищо приятно е xD
|
 |
|
Заглавие: Re: 7 години AnimeS-bg.com - 28 юли - Интерпред + отзиви  Публикувано на: Нед Юли 29, 2012 3:35 am |
 |
Thaumaturgist |
|
 |
Регистриран на: Пет Сеп 29, 2006 3:53 pm Мнения: 7578 Местоположение: В разпадащата се аура на БДЖ
|
Като за изменен формат, мога да кажа, че рд-то беше на добро ниво. Бтв, драгъне, недей да недоволстваш, някои бяхме там още от 8  А и програмата бе коригирана за да няма ощетени поради забавеният достъп Та, за самото събитие. Ще започна с това, че от ниво климатизация, нещата бяха доста добре. Трансе, излишно ни се кара, че сме правили трикольор от балони върху климатичната система, след като всички балони бяха изръсени там От ниво техническо изпълнение - озвучението бе достатъчно адекватно, проблеми с микрофоните нямаше (освен забравените да бъдат включени, които бяха включени от самите ползватели). Техническите гафове бяха по-скоро забавни и придаваха усещане по-скоро за по-голяма отпуснатост и спокойствие, които веднага бяха оправени, някои от които участваха и в самите сцени. Единствено компютърът, който незнайно как се изключи, но бе бързо оправен от химика, бе малко по-неприятен гаф. Светлините бяха най-неприятни за фотографите. На няколко пъти лампите бяха угасени/включени от облегнали се зрители, което смущаваше някои от косплей сцените. Косплеят си беше стравнително добър, е не бе умопомрачителен, но пък и рд-то не е косплей евент, че да бъде поле за сериозни съревнования, макар и да имаше желание за по-силен косплей аспект. Но пък определено бе забавен, жив и лек. Като цяло си мисля, че за рд-то ще е интересно ако се постави тематичност, която да изисква от участниците да се ориентират единствено към комедията и връзващи се с нея жанрове, главно за сценките. Имаше някои доста интересни костюми, някои от участниците показаха и доста добра игра, която определено се хареса на публиката. Като главни минуси съм склонен да посоча: - томболата, която в случая бе като народна песен и стабилно поигра с нервите и времето. Тази година наградите бяха изключително много (стигайки се до това да дават на свободен принцип в края, само и само да не останат невзети). Някои хора ще имат кошмари с първите числа от листовете пък  . Самият начин на провеждане на томболата като цяло не ми хареса. Струва ми се много по-удачно такива листове да се правят само за косплейърите, докато тези за публиката да са си на база серийното число на гривните. Наградите пък сведени до разумни нива (подобно голямо количество си е направо като за юбилей) - Липсата на музиката и амв-та през по-голямата част от времето (колко нетипичто за рд-то), сравнителната еднообразност. С малко повече преработка този нов формат на рд-то определено ще се покаже като доста добър.
|
 |
|
Заглавие: Re: 7 години AnimeS-bg.com - 28 юли - Интерпред + отзиви  Публикувано на: Нед Юли 29, 2012 9:16 am |
 |
Tra[n]ceR |
Let there be SPAM! |
 |
Регистриран на: Съб Юли 16, 2005 8:28 am Мнения: 19347 Местоположение: Out of Space
|
Наградите на генералния ни спонсор Sopharma бяха само и единствено за пълнолетни, което усложни малко нещата, но пък непълнолетните ги компенсирахме с повече аниме награди, отколкото пълнолетните. В крайна сметка за всички бяха предвидени от най-хубавите награди, но в различни количества, като косплеърите (и участващите в сценки и дошлите с костюми) получиха най-много заради положените усилия ; ) Също така по-статистика на продадените билети, пълнолетните бяха около 2 пъти повече от непълнолетните, което автоматично ни насочи да балансираме нещата. Наградите на хардуербг бяха поравно за всички
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: 7 години AnimeS-bg.com - 28 юли - Интерпред + отзиви  Публикувано на: Нед Юли 29, 2012 9:30 am |
 |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
 |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Andrey358 написа: За мен беше първи опит в косплейването, ето и моето видео от деня, надявам се да Ви хареса http://youtu.be/QQl___jaUNsЕвала пич! ^_^ До колкото съм се оглеждал, ми се стори че дойде по-късничко, тоя мъгълпорт е бавен като поръчка през интернет  (може и да греша де) И не видях да си в програмата с плеъри, но евала за клипчето, много добро и много добре компилирано. Следващия път ако го навържеш и със сценка на събитието ще стане още по-голямо ^^b Tra[n]ceR написа: lul Thaumaturgist написа: Но пък определено бе забавен, жив и лек. Откъм сюжет и навързаност беше страхотен и ще е още по-яко ако се продължи сюжетната линия по други евенти. ПП, по-пригледно: http://www.sayanmk.info/2012/07/7-years ... party.html

わくわくMy AnimeS Topics List http://www.sayanmk.info ~ помислете и вие!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: 7 години AnimeS-bg.com - 28 юли - Интерпред + отзиви  Публикувано на: Нед Юли 29, 2012 3:27 pm |
 |
Tra[n]ceR |
Let there be SPAM! |
 |
Регистриран на: Съб Юли 16, 2005 8:28 am Мнения: 19347 Местоположение: Out of Space
|
Рождения ден в новините (след 25-та минута): - http://www.bbt.tv/#video_14418На Иван са му лепнали титлата организатор, но няма значение ; > Все пак той организира косплея.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: 7 години AnimeS-bg.com - 28 юли - Интерпред + отзиви  Публикувано на: Нед Юли 29, 2012 3:52 pm |
 |
Bastor |
Модератор |
Регистриран на: Пон Окт 01, 2007 7:56 pm Мнения: 1620 Местоположение: София
|
"cosplay игри"
пфт...
_________________ ...in my pants.
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|