Навлизам с няколко месеца лаг, но така се случи, че сега имам време. По-добре късно, от колкото никога.
От тазгодишния контест има доста добри бисери.
Но първо,
linkage.
Какво ми хвана окото:
Scarab/Trampler - It's smoky todayМного приятно видео. Започва бавно, но постепенно изгражда страхотна атмосфера. В началото черно-белите графики ми се сториха малко не на място, но на второ гледане всичко си тече доста точно. (Note to self: намери песничката)
Nostromo - Pure ThrustУви, Ностро задържа кофти тенденцията. Видеотата му продължават да деградират от Аурига насам. Уау, синк с лампички! Баси якото! Все още ново аниме + денс песничка е формула за успех. Едита е бавен, повтарящите кадри направо ми лазят по нервите. Добре, че поне песничката е миксирана добре.
Kosmit - The Darkest of PlacesОоо, това ме хвана неподготвен. Точно си викам - "втф, мех липсинк видео в топ 3" - и идва припева и падам леш на земята в агонизиращи смехогърчове.
Bea$t - Beast WithinЛинкнато преди, но си струва да отбележа, че е забележително видео.
Ileia - The Cyrus VirusЗабавна концепция като за едно гледане. В
.org го има с EN субтитри.
Snowcrash - nigTHClubДоста уникално изпълнение, също линкнато преди в този раздел.