kymy написа:
Здрасти искам да отбележе че клипа по - долу съм го правил лично аз и ми е първия клип, който съм правил въобще надявам се да ви хареса
Fullmetal Alchemist - Scars
кой гений е написал "ний-сан" в българските субтитри? И BTW карбон = въглерод.
За видеото - ми освен, че има субтитри ... друго няма. Нищо не се случва в това видео. Нямат нищо общо музиката с това, което се вижда на екрана. Сложи произволна песен за фон на същите клипове(може да ги разбъркаш даже) и крайния продукт ще се отличава с +-5% от видеото ти.
Forgy написа:
Точно се регистрирах и реших, че тук ще бъде 1вият ми пост xD
Та кажете какво мислите за "пройзведението" ми
Поне има видео-музикална връзка. Но пък има и субтитри

. И някаква рамка, която не допринася с нищо(малко скрива субтитрите само

). Освен това почти няма никакъв монтаж. Имам чувството че цялото видео е направено от 3/4 непрекъснати клипа без никакви кътове. Е, има и някакви произволни fade to white транзишъни и правоъгълници, но са дота нелепи и само правят гаргата рошава. И няма нужда от "какво искаш, тва ми е първото АМВ. От първия път еуфория/текник бийт ли да направя?". Критиките ми не са технически(освен субтитрите де), а че видеотата са правени без грам идея и мисъл и опита, или липсата на такъв, със софтуера няма много общо с лошите резултати.
Народа иска хляб и зрелища. Понеже хляба го раздадох, да измисля и някакво зрелище(а и да contribute нещо).
Eто нещо незаслужено апокрифно
FLCL Three Days Grace - I Hate Everything About You
HQ задължително.