|
Дата и час: Чет Яну 30, 2025 10:01 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 12 мнения ] |
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Akross Con 2011 Results Публикувано на: Нед Яну 08, 2012 9:18 pm |
|
Moon |
Културовед |
Регистриран на: Чет Яну 12, 2006 2:33 pm Мнения: 5194 Местоположение: Nemuri no Mori
|
xPsychOx написа: За съжаление само 2 ми харесаха. Романтичното и екшъна. Не знам как може Trigun AMV-то да спечели толкова награди. Не беше много добре направено според мен. Пък и на всичкото отгоре имаше ЧЕРНИ ЛЕНТИ, които също не ми харесаха особено. Ъм, разбираш, че мацката и пича са от 2 различни анимета, нали? Не е просто Trigun, ами и Cowboy Bebop. Даже AMV-то в по-голямата си част е от Cowboy Bebop (ама не съм го гледал Bebop, та не мога да твърдя със сигурност), а не от Trigun. xD Anyway, да живее Tainted Donuts.
|
|
|
Заглавие: Re: Akross Con 2011 Results Публикувано на: Пон Яну 09, 2012 12:41 am |
|
Funky-kun |
клош antisleeper |
Регистриран на: Пон Май 29, 2006 11:53 am Мнения: 1964 Местоположение: St. Gallen, Switzerland
|
ОК, това ми дойде като гръм от ясно небе. ScorpionsUltd дебнат 7 години после изскачат като чикибоец от храст в тъмна вечер. Цитат: Не знам как може Trigun AMV-то да спечели толкова награди. Не беше много добре направено според мен. Пък и на всичкото отгоре имаше ЧЕРНИ ЛЕНТИ, които също не ми харесаха особено. Иначе, от другите видеота харесах едитинга и визуалният стил на TRIANGLE, както и песента и цялостното усещане на Пепел. Moon-e, добре че си ти, иначе тотално щях да пропусна тазгодишните резултати.
|
|
|
Заглавие: Re: Akross Con 2011 Results Публикувано на: Пон Яну 09, 2012 1:54 am |
|
Moon |
Културовед |
Регистриран на: Чет Яну 12, 2006 2:33 pm Мнения: 5194 Местоположение: Nemuri no Mori
|
Песента на Пепел и на мен ми хареса. Май е някъв ремикс дето Derisor си е създал, щото като я слушах в оригинал изобщо не звучеше както в анимето. xD Funky-kun написа: Moon-e, добре че си ти, иначе тотално щях да пропусна тазгодишните резултати. То и аз за малко да забравя, уж щях да дебна резултатите да излязат и накрая 5 дни след това видях. xD
|
|
|
Заглавие: Re: Akross Con 2011 Results Публикувано на: Вто Яну 10, 2012 8:33 pm |
|
xPsychOx |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 06, 2009 1:08 am Мнения: 1786 Местоположение: The Fap Cave
|
Funky-kun написа: ОК, това ми дойде като гръм от ясно небе. ScorpionsUltd дебнат 7 години после изскачат като чикибоец от храст в тъмна вечер. Ето такъв израз не бях чел. Moon написа: xPsychOx написа: За съжаление само 2 ми харесаха. Романтичното и екшъна. Не знам как може Trigun AMV-то да спечели толкова награди. Не беше много добре направено според мен. Пък и на всичкото отгоре имаше ЧЕРНИ ЛЕНТИ, които също не ми харесаха особено. Ъм, разбираш, че мацката и пича са от 2 различни анимета, нали? Не е просто Trigun, ами и Cowboy Bebop. Даже AMV-то в по-голямата си част е от Cowboy Bebop (ама не съм го гледал Bebop, та не мога да твърдя със сигурност), а не от Trigun. xD Anyway, да живее Tainted Donuts. Aaaa, значи за това не ми е харесало. Знаех си аз, че трябва да гледам Cowboy Bebop, но така и не се хванах да го направя. Тогава AMV-то си е супер. Дори не разбрах, че мацката е от друго аниме. Браво! *searching Cowboy Bebop*
|
|
|
Заглавие: Re: Akross Con 2011 Results Публикувано на: Чет Фев 02, 2012 4:16 am |
|
erejnion |
|
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
Доволно силна година, All that you can't leave behind определено заслужава първото място. Fate Matrix не беше зле също, но не ми пасна чак толкова на вкуса. Виж, TRNGLE... ето един цитат направо: erejnion написа: Things I like to see in an amv: --high quality video source, being treated well; --good song, again treated well; --crf 13 BLOAT 10bit 60fps smooth encode, because BLOAT; --excessive filtering and effects, preferably with large quantities of text; --OCD-level of video-audio matching and attention to details; --camera movement, lots of it; --change of aspect ratio, ala nostromo; --overlaying architecture besides the previous elements, in the sense that the color gamma should be kept nearly the same for the whole video, again matching the audio, and so on; --Yuki.
TRNGLE fails only two of these. Guess I gotta include it in my top 10, eh?
|
|
|
Заглавие: Re: Akross Con 2011 Results Публикувано на: Чет Фев 23, 2012 3:53 pm |
|
EveneshBL |
|
|
Регистриран на: Пет Май 07, 2010 10:15 pm Мнения: 133 Местоположение: A-M-V.org
|
Funky-kun написа: ОК, това ми дойде като гръм от ясно небе. ScorpionsUltd дебнат 7 години после изскачат като чикибоец от храст в тъмна вечер. Не могааааааааааааааааааааааааааа Принципно обожавам typography-то на S.A. Robert, но нещо AMV-to му не ми хареса толкова, колкото се надявах. На Мей "Enchanted" беше сладко. :> Мен много ми хареса и на Niotex "Eidolon" и разбира се, "Pencilhead". Shin обра бая овации също, но това не ми е любимата ми работа от него.
_________________ I'm a little teapot Short and stout Here is my handle Here is my spout.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Страница 1 от 1 [ 12 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|