|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 6:32 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Основни правила за новаци и напреднали амв мейкъри Публикувано на: Пет Авг 04, 2006 1:40 am |
|
Devil Shin |
|
|
Регистриран на: Нед Окт 23, 2005 4:03 pm Мнения: 1168 Местоположение: The Forgotten Ruins of Heaven and Hell
|
Значи май е крайно време да се направи подобна тема и да се обяснят някои неща на "непросветените" и не дотам разбиращи хора.
Основни правила за новаци и напреднали амв мейкъри : 1.Перфектно АМВ няма !!! Всеки, които си мисли че амв-то му мачка, кърти, чупи зъби, че е с перфектният синхрон, перфектните ефекти, перфектната история жестоко се лъже, защото за едни амв-то може да е супер за други да е яко зле, но е важно да се уважава както позитивното така и негативното мнение на хората !!!
2.Някои хора се спрягат с думучката - ПРО ( съкратено от професионалист ), което ми е доста смешно, в амв създаването Про-та няма, защото да си професионалист означава да печелиш пари от това което правиш, а амв-тата се правят от фенове за фенове и не са нещо комерсиално !!!
3.Новаци учете се от напредналите и не се мислете за велики, както и напредналите да не витаят в облаците, а да помагат на тези, които сега се учат.
4.Преди да пускате някои въпрос, потърсете дали някои преди вас не го е задал също.
5.Не мислете, че като сте спечелили някои награда вече няма на какво да се научите.
6.Не мислете, че количеството е по-добре от качеството.
7.Правете амв-та за удоволствие !!!
Май това е засега, като се сещам за разни работи ще поствам.
_________________ "I am neither enemy nor friend. I am back from a world where such words are meaningless."
Brute force will overpower any technique !
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Авг 04, 2006 10:44 am |
|
Usagi |
|
|
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 5:56 pm Мнения: 2677 Местоположение: Underworld
|
буахахах
измисли о6те 3 и 6те ги кръстим 10-те божи заповеди
обаче имам забележка по номер 4
аз ако съм новак и имам въпрос как да търся отговор в 30 няколко странична тема (май такава беше амв хелпер)
нищо не е подредено и едни и същи въпроси ще се задават до безкрай
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Авг 04, 2006 2:47 pm |
|
ColdFusion |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 19, 2005 1:02 am Мнения: 888 Местоположение: NetSphere
|
Usagi написа: нищо не е подредено и едни и същи въпроси ще се задават до безкрай
Подредете го и направете едно FAQ (ФЪК Ю! )
Ама човек ако знае какво търси, ще го намери дори и в 30 странична тема. Сърча праи чудеса.
Иначе 7-те АМВ Заповеди са си точни.
_________________ The strong give up and move away, while the weak give up and stay.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Авг 04, 2006 10:28 pm |
|
Usagi |
|
|
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 5:56 pm Мнения: 2677 Местоположение: Underworld
|
еми аз кво да кажа за про
наскоро гледах гайд за един плъг ин
човека си беше наизустил сички настройки на ефекта (които хиииииич не бяха малко)
е тея неща ако си ги знае по принцип и познава цялата програма изцяло то тоя човек си е про
|
|
|
Заглавие: Re: Основни правила за новаци и напреднали амв мейкъри Публикувано на: Съб Авг 05, 2006 2:38 pm |
|
Devil Shin |
|
|
Регистриран на: Нед Окт 23, 2005 4:03 pm Мнения: 1168 Местоположение: The Forgotten Ruins of Heaven and Hell
|
[quote="Perfect-Blue дет съм викал,че съм про,винаги е било на майтап,щото ме кефи как се впрягаш.
[/quote] не се впрягам бре
Значи Вегето тва не са заповеди а правила тука не пи6ем Библията на амв мейкърите
_________________ "I am neither enemy nor friend. I am back from a world where such words are meaningless."
Brute force will overpower any technique !
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Авг 19, 2006 8:49 am |
|
bobby_kun |
|
|
Регистриран на: Съб Фев 04, 2006 4:47 pm Мнения: 280 Местоположение: In your mind
|
KnX написа: Никога не прави аудио и видео комресия пиян
е това още не съм го правил.
само съм едитвал пиян веднъж или два пъти.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|