AnimeS-bg.com
http://forum.animes-bg.com/

MMV Making?
http://forum.animes-bg.com/viewtopic.php?f=31&t=74732
Страница 1 от 1

Автор:  Love child [ Сря Дек 02, 2015 2:58 pm ]
Заглавие:  MMV Making?

Имам идея и желание да направя MMV, но проблема ми идва от две неща - първо, не знам от къде да започна (подготовка на страниците/панелите?) и второ - не знам коя програма би била най-newbie friendly за анимиране. :baby:

Или не търся правилно в гугъл, или наистина информацията за нещо подобно е почти нулева, понеже намерих само някакви глупости от сорта на "как да си почистим манга страниците", което за мен е най-малкият проблем; все пак имам да режа, оцветявам и надявам се - да успея да анимирам. :confused:
Мина ми през ум да се пробвам да анимирам във фотошоп и после да мятам в програмата, на която се спра, но ме съмнява, че качеството ще стане доста зле, а и се надявах с програма да си улесня живота и директно всичко след подготовката на панелите да се случва в самата програма .-.

Автор:  Sakuya [ Пон Яну 25, 2016 3:53 pm ]
Заглавие:  Re: MMV Making?


Това е може би най-важният и използван "ефект" в ММV-та. Дано да ти помогне ( давам го повече като reference point )
Иначе в голяма част от добрите MMV-та съм забелязал, че половината background-и не са от самата манга или се наслагват няколко layer-a от различни страници. Adobe Аfter Еffects е може би най-подходящата програма за подобно нещо.


Автор:  Love child [ Сря Яну 27, 2016 10:04 am ]
Заглавие:  Re: MMV Making?

Thank you bunches <33333
Свалям програмата и почвам да мъча :lol:

Страница 1 от 1 Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/