AnimeS-bg.com
http://forum.animes-bg.com/

Sony Vegas уроци на български?
http://forum.animes-bg.com/viewtopic.php?f=31&t=72336
Страница 1 от 1

Автор:  TheOwneROfShaRingaN [ Пон Ное 25, 2013 9:13 pm ]
Заглавие:  Sony Vegas уроци на български?

Здравейте, бих искал да знам какво е вашето мнение за уроците на български за програмата Sony Vegas(версията, с която аз работя pro 9.0)? И по-конкретно AMV making-a.Дали ще е от полза мнозина, или просто на някои ще бъдат заинтересовани?
Отскоро се занимавам със програмата и бих казал, че знам що годе как да се направи едно AMV :) (естествено, има ефекти за които още даже и не знам, че съществуват в Sony Vegas, тъй като програмата има много функции, които не са научават за седмица или две, а с месеци). Бих могъл да направя уроци на български за програмата и AMV making-a, има доста неща, които да се изпипат, като качество на видеото/рендеринг/аудио и т.н ! Аз съм се учил от уроци в youtube на английски, и за някои, които не разбират английски, да се научат да работят с програмата е почти невъзможно от youtube. Не е толкова сложно както повечето казват, не е нужно да сложите 1020120 ефекта, за да стане хубаво едно AMV(даже е препоръчително да няма много) :) ! Първото ми AMV - http://www.youtube.com/watch?v=qcH3N0WwWkE
За тези, които искат да видят възможностите ми до момента, макар че конкретно за AMV-то можеше и малко по-добре да го направя! :)
Edit; Уроците естествено ще са видео(ако направя)!

Страница 1 от 1 Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/