Първо да се извиня ако има подобна тема , прегледах но мисля че не видях. Моя проблем идва когато искам да сложа в сони вегас дадено видео което съм изтеглил . При качване на видеота в програмата , моментално ми излиза Vegas pro has stopped working . Пробвах по всякакав начин да го сложа но резултатът е един и същ. Форматът на клипа е МР4 и странното е че ми дава еррор само на две клипчета от общо 24 подобни (изтеглил съм целия сезон на едно аниме и само последните 2 епа ми дават тоя ерор) . Ето тази информация мога да предоставя за ерора , утре ще кача и скрийншот ако се налага. :
Extra Information File: C:\Users\Asus\AppData\Local\Sony\Vegas Pro\10.0\dx_video_grovel_x86.log File: C:\Users\Asus\AppData\Local\Sony\Vegas Pro\10.0\svfx_video_grovel_x86.log File: C:\Users\Asus\AppData\Local\Sony\Vegas Pro\10.0\dx_grovel_x86.log
Problem Description Application Name: Vegas Pro Application Version: Version 10.0d (Build 669) Problem: Unmanaged Exception (0xccccfffe) Fault Module: C:\Windows\system32\KERNELBASE.dll Fault Address: 0x750B9617 Fault Offset: 0x00009617
Fault Process Details Process Path: C:\Program Files\Sony\Vegas Pro 10.0\vegas100.exe Process Version: Version 10.0d (Build 669) Process Description: Vegas Pro Process Image Date: 2011-05-05 (Thu May 05) 13:19:40
_________________ 99% от хората хейтват БАСТОР, ако си от тези 1% които не го, сложи това в подписа си!
Заглавие: Re: Vegas pro has stopped working след вкарване на видео.
Ако си отворил същите клипчета с нещо друго докато се опитваш да импортваш в Vegas pro тогава ти дава грешката . Ако не е това виж на какви фпс са ти клипчетата.Чета из нета, че прави проблеми с 120 фпс .
Заглавие: Re: Vegas pro has stopped working след вкарване на видео.
Публикувано на: Съб Фев 18, 2012 12:00 am
Rado-oniichan
Регистриран на: Съб Мар 06, 2010 8:14 pm Мнения: 897 Местоположение: Сливен, София
От едва 3 години работя със Sony Vegas Pro и досега не съм срещал подобен проблем.
Пробва ли да ги конвертираш в друг формат? Ако не си, опитай в .wmv такива винаги ги отваря. Обаче ако имат hardsubs епизодите...се получава кофти. Не знам. Ти опитай.
Публикувано на: Пон Юни 18, 2012 3:22 pm
peacock
Здравейте! Същият проблем, но хай дефинишън видео. Краш след краш и не откривам проблема. Аз работя от години със сони вегас и такова не е било. същият проблем със 9, 10 и 11. каква е ролята на този KERNELBASE.DLL? Някой има ли идея? Отначало мислех че проблем с хардуера, но го прави на 2 различни копа. Остава да е нещо с уиндоуса (7) Ако откриете нещо пишете моля!!!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения