|
Дата и час: Чет Яну 21, 2021 9:57 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие: Re: *~~ AMV С П А М ~~*  Публикувано на: Чет Мар 31, 2011 2:11 am |
 |
Funky-kun |
клош antisleeper |
Регистриран на: Пон Май 29, 2006 11:53 am Мнения: 1964 Местоположение: St. Gallen, Switzerland
|
Да, това е начина да се оправят цветовете. Но наистина има ефект в/у render time. Не знаех, че някои от ефектите са color depth dependant. Яко ще смуче, ако е така. Няма ли някакво compatability или bit depth на отделни композиции? Абе, земи мини на WMM направо. Липса на опции = липса на ядове.
|
 |
|
Заглавие: Re: *~~ AMV С П А М ~~*  Публикувано на: Нед Апр 17, 2011 7:26 pm |
 |
Funky-kun |
клош antisleeper |
Регистриран на: Пон Май 29, 2006 11:53 am Мнения: 1964 Местоположение: St. Gallen, Switzerland
|
Това не е така. 720p на Skittles ми вървеше на стария Athlon 3000+ без проблеми.  По-големият проблем според мен е самият едитинг с 1080p source. PS. На T9300 @ 2.5 (dual core процесора на лаптопа ми) 1080p на Our Innocence върви без проблем (~4500kbps).
|
 |
|
Заглавие: Re: *~~ AMV С П А М ~~*  Публикувано на: Нед Апр 17, 2011 9:58 pm |
 |
erejnion |
|
 |
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
не знам  понеже не държа много 1080п неща на компютъра си теста ми дали кодекът наистина заяжда и двете ядра е да си пусна точно Скитълс... защото почва да лаги ако яде само от едното. а то... Скитълс е ~4200kbps //а тестовият ми файл за 1080п е 20Mbps (сосе аудиото де, ама подробности)а за едитинга... ако имаш достатъчно голямо чудовище за машина, то едва ли ще те притесняват такива злободневни теми като скитълс 10 процента от процесора ти ли заема, или 15...
|
 |
|
Заглавие: Re: *~~ AMV С П А М ~~*  Публикувано на: Пон Апр 18, 2011 4:46 am |
 |
erejnion |
|
 |
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
точно де... аз не се изразих добре. Ако имаш машина, която да може да понесе нещо подобно, това да има проблеми с това плейбека на видео колко ресурси яде е нещо, което се случва само на другите хора. П.П. на мен Our Innocence ми яде също толкова ресурси колкото Skittles
|
 |
|
Заглавие: Re: *~~ AMV С П А М ~~*  Публикувано на: Нед Апр 24, 2011 11:11 pm |
 |
Rado-oniichan |
|
 |
Регистриран на: Съб Мар 06, 2010 8:14 pm Мнения: 897 Местоположение: Сливен, София
|
Предполагам , че не би трябвало тук да питам , ама все пак.... Какво да правя , когато видеото е такова ....претаковано
_________________ 99% от хората хейтват БАСТОР, ако си от тези 1% които не го, сложи това в подписа си!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: *~~ AMV С П А М ~~*  Публикувано на: Пон Апр 25, 2011 12:31 am |
 |
Rado-oniichan |
|
 |
Регистриран на: Съб Мар 06, 2010 8:14 pm Мнения: 897 Местоположение: Сливен, София
|
Още едно проблемче  , като маркирам частта която искам и натисна шифт + Б , не обработва всичко зададено , а стига донякъде в началото и спира.
_________________ 99% от хората хейтват БАСТОР, ако си от тези 1% които не го, сложи това в подписа си!
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|