Са дали формулирах заглавието правилно не знам но. Както и да е,един френд ме помоли да напиша тая тема в която ако по случайност ви се намира сайт или нещо от сорта в който да е обяснено като за малоумен как аджеба се работи с тая програма.Преди да напиша темата се огледах за тема с линкове към уроци за нещастие освен онзи видео урок не намерих нещо друго. (а да и тази темата за експорта)
Благодаря предварително.
Публикувано на: Чет Юли 12, 2007 10:13 pm
victor_1988
Регистриран на: Вто Май 02, 2006 9:57 pm Мнения: 3161 Местоположение: Sofia
_________________ Trying to fit in the latest social anime trends and aristocracy circles. My daily routine starts with posting weird pseudo-humoristic s*it. Yeah.
Заглавие:
Публикувано на: Пет Юли 13, 2007 1:08 am
KIROV
Регистриран на: Пон Окт 10, 2005 8:41 pm Мнения: 1153 Местоположение: "BS" Занимание:Canceling Baiken's Youzansen for fun :P Професия:FMF
Хубав урок за вегас няма 6ото хората като мен и о6те някои от форума които могат да работят с програмата ги маpзи да напраят хубав такъв.
Мисля 4е отговорих на главния въпрос.
Не съм търсил и не смятам да търся из нета работи на английски .Мързел пауарррр!
ок тьрси си уроче за да научи програмата ама за това време дето ще го прегледа сам може за един ден да седне и да научи програмата...
а така е най добре...аз до сега не сьм използвал уроци за самата програма,единствено за рендер сьм гледал и то за VDM иначе тука из темите Beceij беше направил хубав урок точно за вегаса
Beceij Може ли линк към тези уроци и тези Видеота ако и за тях дадеш няколко линка ще съм безкрайно благодарен. Аз се запалих една ваканция и се пробвах да си разуча сам програмата, но... най-много успях да направа 2 GB AMV и да си разбъркам меню-тата и затова само с наслагвам изучен материал ще пусна програмата отново
_________________ Trying to fit in the latest social anime trends and aristocracy circles. My daily routine starts with posting weird pseudo-humoristic s*it. Yeah.
Заглавие:
Публикувано на: Пет Юли 13, 2007 5:52 pm
Funky-kun
клош antisleeper
Регистриран на: Пон Май 29, 2006 11:53 am Мнения: 1964 Местоположение: St. Gallen, Switzerland
Благодаря в момента се тегли със съдържание 400мб не виждам как няма да не ми помогне... Мерси
Заглавие:
Публикувано на: Пет Юли 13, 2007 6:57 pm
Funky-kun
клош antisleeper
Регистриран на: Пон Май 29, 2006 11:53 am Мнения: 1964 Местоположение: St. Gallen, Switzerland
Пич-а е голям пич Обеснява нещо и вика... ГЛупости не ви трябват да клипчето много ми помогна! И ми хареса, но... имам много
въпроси дали мога то да го погна в един чат да го затормозя с мильони въпросчета?
Заглавие:
Публикувано на: Пет Авг 03, 2007 11:56 am
Funky-kun
клош antisleeper
Вижте след две години и половина! ПАК СЪМ ГОТОВ ДА се науча хахахаах! Помня още на автора като му писах по скайп да пусне темата. Та сега, ако може да питам ръчно...
Как да cut-вам ненужната част от лената? С Sony Vegas 8.0 съм...
,а вече след 2 години и половина научих английски better може да са на англиийски уроците. ^.^
Заглавие:
Публикувано на: Пет Юли 25, 2008 5:26 pm
Crap
Регистриран на: Чет Юли 21, 2005 8:58 pm Мнения: 4067 Местоположение: София , South Park
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения