|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 11:57 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Апр 16, 2009 6:47 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=849_1267017977.png) |
GoDSmAcK |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Чет Окт 27, 2005 8:33 am Мнения: 4133 Местоположение: The frontline
|
hacky написа: Аз нямам точно определено нещо, просто като гледам нещо и ме грабва...пък някой немога ги изтрая докрая, а другите казват колко добри са...даже Magic Pad съм почвал го гледам 5 пъти, ама просто нз защо не ме влече тва АМВ и на половинта се го спирам... Същото. Нямам точно изградени критерии, просто AMVто или ще ме изкефи или не.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Вашите критерии за добро AMV ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юли 21, 2009 8:24 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5050_1356211206.png) |
Thaumaturgist |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Пет Сеп 29, 2006 3:53 pm Мнения: 7578 Местоположение: В разпадащата се аура на БДЖ
|
За мен добро AMV е това, в което има интересна тематика, с музика, която просто да лепва с анимето/аниметата. Въобще не ме интересуват простотии като ефекти. Това е най-голямата глупост, която може да се сложи в едно AMV. Е, няколко ефекта може, особено ако тематиката го изисква (например черно-бял ефект, който да пасва с песента), но целият клип да е пълен с ефекти - това просто го разваля напълно. Едно AMV за мен в това отношение трябва да е изчистено, пък и без ефекти ще се види колко способен е в действителност мейкъра и колко може да извлече от анимето, то ефекти всеки келеш може да набута с килограми, но това вече не е мейкинг, а гъзария.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Вашите критерии за добро AMV ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Сеп 01, 2009 5:25 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=269_1419871212.png) |
Ensenga |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Нед Сеп 04, 2005 4:06 am Мнения: 3381 Местоположение: cyber-sekai
|
- best use of visual effects (почти няма такива амв-та, а ако има те са жертвали от следващото)
- най-много и най-сложни ефекти (почти всички амв-та наблъскани с ефекти се спъвят пък в горната категория, да не говорим че почти няма амв-та с наистина МНОГО ефекти)
- оригиналност (и тука голяма рядкост)
- свестна музика по дяволите (що всички слагат некви гадни парчета...)
- атмосфера/фийлинг (тва не е задължително, а и се приписва към оригиналност-а I guess..)
- всичко останало да е на свестно ниво (щото ако нямаш синхрон например - язък за ефектите)
+ бонус, лично изискване - да не са фън/комедия/лип синх това би направило перфектното амв, обаче хората не могат да се справят повечето време перфектно с една категория, кво остава с всички, то за тва не следя много много амв сцената вече
_________________ skype: zenscape
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|