|
Дата и час: Вто Фев 19, 2019 4:10 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 10 мнения ] |
|
 |
|
 |
|
|
Заглавие: Re: RQ: Initial D Second Stage and etc..  Публикувано на: Сря Фев 21, 2018 7:39 am |
 |
IvCHoy |
Souten no mukou |
|
Бе точно това не е така. Анимето е доста емблематично и не е само авто-манияци.
|
|
 |
|
Заглавие: Re: RQ: Initial D Second Stage and etc..  Публикувано на: Сря Фев 21, 2018 11:08 am |
 |
velush |
|
 |
|
IvCHoy Цитат: е доста емблематично За формулите по които се правят спортните анимета? Цитат: не е само авто-манияци А за кой е още?
_________________ “Meanwhile, Ringmar, son of Throgmar, keeper of the Seven Keys of Fentoozler...”
MAL-list
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: RQ: Initial D Second Stage and etc..  Публикувано на: Сря Фев 21, 2018 2:09 pm |
 |
IvCHoy |
Souten no mukou |
|
Има ли нужда да ти се обяснявам? Това аниме е първоизточника на така наречения "drift", който е така популярен в световен мащаб. Първи сезон го изгледах със хора, които не обичат спортни Анимета и все пак им хареса.
|
|
 |
|
Заглавие: Re: RQ: Initial D Second Stage and etc..  Публикувано на: Пет Фев 23, 2018 11:08 pm |
|
Пичове, да стоиш в анимес форума и да претендираш, че си нормален още това говори, че не си нормален! Не, че нещо Киба, но аз си имам личен живот и пак си гледам анимета отвреме на време, не че някой го интересува тази информация, но аз да си кажа! Ей, пичове, гледайте каквото ви се гледа и правете каквото ви се прави, за да не съжалявате после. Дими, ако си свободен, преведи ми някое ечинце, че ми се гледа нещичко твое, може и да не е еччи, но да ме грабне!  П.С. Initial D е страхотно аниме, посветено на основаването на "дрифт" културата.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: RQ: Initial D Second Stage and etc..  Публикувано на: Съб Фев 24, 2018 12:55 am |
 |
velush |
|
 |
|
Chep_92 Цитат: основаването на "дрифт" културата Аз пък си мислех, че е спортно на тема рали...ма щом смятате, че това е по-висшия спорт от двете...
Последна промяна velush на Нед Мар 11, 2018 4:18 pm, променена общо 1 път
_________________ “Meanwhile, Ringmar, son of Throgmar, keeper of the Seven Keys of Fentoozler...”
MAL-list
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Страница 1 от 1 [ 10 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|