|
Дата и час: Чет Фев 21, 2019 10:25 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие: Re: BG: Mahoutsukai no Yome / Жената на магьосника [s]  Публикувано на: Съб Юни 09, 2018 10:51 pm |
 |
Freez3. |
|
 |
|
Е какво чакаш, подхващаш английския и почваш. Щото иначе е точно това - > velush написа: "Всички искали, но нямало кой.".
|
 |
|
Заглавие: Re: BG: Mahoutsukai no Yome / Жената на магьосника [s]  Публикувано на: Съб Юни 09, 2018 11:46 pm |
 |
velush |
|
 |
|
The Hollow Shrine Цитат: Така поне не се създава култура на толеранс към идиотизма. Из аз мога да направя подобен силогизъм. Все по-малко хора се опитват да си слагат обувките на главата, а вместо това си ги връзват с връзките около врата, следователно веганството има възпираш ефект спрямо глобалното затопляне, дори вече се говори за глобално застудяване.
_________________ “Meanwhile, Ringmar, son of Throgmar, keeper of the Seven Keys of Fentoozler...”
MAL-list
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: BG: Mahoutsukai no Yome / Жената на магьосника [s]  Публикувано на: Нед Юни 10, 2018 9:54 am |
|
А вместо да ръсите акъл вие двамата, защо да не вземете да преведете нещо, няма ли да е по-продуктивно! Виждам, че имате време да си чешете езика, следователно имате и време да преведете нещо! Щом не ви харесва сегашната ситуация, запретвайте ръкави и бегом да превеждате!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: BG: Mahoutsukai no Yome / Жената на магьосника [s]  Публикувано на: Нед Юни 10, 2018 10:49 am |
 |
ElensiiG |
|
 |
|
Freez3. написа: Е какво чакаш, подхващаш английския и почваш. Щото иначе е точно това - > velush написа: "Всички искали, но нямало кой.". Ако можех щях да го направя...Не искам да развалям хубавото аниме с моят некадърен превод.Предпочитам и да изчакам нещо хубаво направено от колкото нещо непрофесионално (ако аз се опитам)
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: BG: Mahoutsukai no Yome / Жената на магьосника [s]  Публикувано на: Нед Юни 10, 2018 11:46 am |
 |
The Hollow Shrine |
|
 |
Регистриран на: Пон Окт 17, 2011 7:55 pm Мнения: 1532 Местоположение: Akasha
|
Chep_92 написа: А вместо да ръсите акъл вие двамата, защо да не вземете да преведете нещо, няма ли да е по-продуктивно! Виждам, че имате време да си чешете езика, следователно имате и време да преведете нещо! Щом не ви харесва сегашната ситуация, запретвайте ръкави и бегом да превеждате!  Да де, ама аз превеждам? Наскоро пуснах две анимета, превеждам трето в момента. Ти що не спреш да пускаш едни и същи шеги?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: BG: Mahoutsukai no Yome / Жената на магьосника [s]  Публикувано на: Нед Юни 10, 2018 11:56 am |
 |
memoria |
|
 |
|
Неслучайно е сложен таг [s]. Stalled значи. Анимето нито съм го забравила, нито съм го зарязала, но както всеки, аз също имам лични ангажименти. Не му е мястото тук да казвам какви. Ще го преведа, няма да го оставя, бъдете сигурни. И докато съм по темата, ако има някой, който има времето и мерака да ми преведe вторите оп и ед, да заповяда. Моят личен опит се оказа abominal и не смятам да правя втори.
|
|
 |
|
Заглавие: Re: BG: Mahoutsukai no Yome / Жената на магьосника [s]  Публикувано на: Нед Юни 10, 2018 3:30 pm |
 |
velush |
|
 |
|
The Hollow Shrine Цитат: че ти не си схванал от прима виста Обикновено схващам от терца виста. Chep_92 Цитат: защо да не вземете да преведете нещо Последно преведох два епизода на Magic Kaitou и ги пратих за одобрение на Попчев, да види дали отговарят на изискванията за качество на групата...още си чакам одобрението.
_________________ “Meanwhile, Ringmar, son of Throgmar, keeper of the Seven Keys of Fentoozler...”
MAL-list
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: BG: Mahoutsukai no Yome / Жената на магьосника [s]  Публикувано на: Нед Юни 10, 2018 6:07 pm |
|
The Hollow Shrine написа: Chep_92 написа: А вместо да ръсите акъл вие двамата, защо да не вземете да преведете нещо, няма ли да е по-продуктивно! Виждам, че имате време да си чешете езика, следователно имате и време да преведете нещо! Щом не ви харесва сегашната ситуация, запретвайте ръкави и бегом да превеждате!  Да де, ама аз превеждам? Наскоро пуснах две анимета, превеждам трето в момента. Ти що не спреш да пускаш едни и същи шеги? Не виждам къде се шегувам? Обикновено съм напълно сериозен! Не знаех, че превеждаш 2 анимета и си почнал трето, ако е така, свалям шапка! Ragnos написа: Chep_92 написа: А вместо да ръсите акъл вие двамата, защо да не вземете да преведете нещо, няма ли да е по-продуктивно! Виждам, че имате време да си чешете езика, следователно имате и време да преведете нещо! Щом не ви харесва сегашната ситуация, запретвайте ръкави и бегом да превеждате!  Платените преводачи да не се обаждат!  Виноват, г-н Златанов! Обещавам да даря някой друг платен проект за свободно сваляне в Замунда! Да не кажете, че нямам сърце!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: BG: Mahoutsukai no Yome / Жената на магьосника [s]  Публикувано на: Нед Юни 10, 2018 10:15 pm |
 |
Darth |
|
 |
Регистриран на: Пон Май 23, 2011 12:13 am Мнения: 744 Местоположение: Japan
|
Предлагам да организираме банкет, за да отпразнуваме какъв прекрасен пич е Ичо и понеже е пич, ще черпи. Всички във форума са поканиени, бейбе.
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|