|
Дата и час: Пон Фев 10, 2025 6:00 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: BG: Baccano! [16/16][c] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Фев 27, 2011 4:23 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34762_1297262671.jpg) |
flssdd |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Чет Юни 18, 2009 1:00 am Мнения: 1746 Местоположение: Bakatown
|
Тип - ТВ серии + СпешълЕпизоди - 13 + 3Жанр - Екшън, Комедия, Свръхестествено, СейненГодина - 2007-2008Резюме - Няколко различни случки през 30те години на миналия век, които на пръв поглед нямат нищо общо помежду си, но впоследствие се завихрят в една невероятна история свързваща съдбите на всички участници по един вълнуващ и неочакван начин. Инфо - по релийзите на [Ayu] резолюция - 853х480аудио - японскосубтитри - английски и българскидоп. - AniDB, MALНяколко бележки:1. Епизодите ще ги качвам през няколко часа, защото ми се взима здравето докато ги мина за проверка, редакция и т.н. пък аз си мислех, че преводът е трудната част 2. Повечето имена съм ги написал както се изговарят (чуват), защото така повече ме кефят ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) в повечето случаи съм оставил и -сан, -кун, също така "ой" и "йо" съм ги писал така, а не "хей" или "ей" или "здрасти" и т.н. 3. Тука щях да пиша и още нещо, но ми се изгуби някъде мисълта... ![:confused:](./images/smilies/confused.gif) а... кажете кои субтитри ви тръгват 1ви - английските или българските, да видя дали навсякъде е така или проблема е при мене. 4. Това са първите ми субтитри, така че е напълно нормално да има грешки, неточности и най-различни гафове... не се сърдете 5. Ще се раздам на мнението ви, колкото и негативно да е. Критики и съвети са винаги добре дошли. @ Zamunda.NET
Последна промяна flssdd на Вто Мар 27, 2012 5:14 pm, променена общо 5 пъти
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: BG: Baccano! [13/16][on] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Апр 22, 2011 7:08 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34762_1297262671.jpg) |
flssdd |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Чет Юни 18, 2009 1:00 am Мнения: 1746 Местоположение: Bakatown
|
Оу, сори, не бях обърнал внимание до сега. До утре ще намеря къде да ги кача другаде, че и спешълите също съм ги забравил ![:doh:](./images/smilies/doh.gif) и в тракера ще пробвал, ама с ъп скоростта може да има малко проблеми Субтитрите ще ги пратя утре на Naruto за архивчето
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|