Дата и час: Сря Фев 19, 2025 2:37 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 2 [ 16 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: BG: Gakuen Heaven [C] [RyuKo]
МнениеПубликувано на: Сря Юли 20, 2011 1:23 am 
Аватар

Gakuen Heaven / Райската Академия
Изображение
Type: TV Series, 13 episodes
Year: 01.04.2006 - 24.06.2006
Categories: Bishounen, Dating Sim - Visual Novel, Harem, High School, School Life, Shounen Ai
Adaptation: Gakuen Heaven - Calling You
Rating: 6.31 (439)
Video: DivX 5 848x480 30.00fps
Audio: MPEG Audio Layer 3 48000Hz stereo 256kbps
Subtitles: Вградени български

Ито Кейта, съвсем обикновено момче, е шокиран когато получава покана да учи в елитна гимназия. Той има само едно изключително качество - късмет. И точно той го отвежда в „Академия Бел Либърти”, мъжка гимназия за най-привилегированите, най-талантливите и най-красивите. Заради странен инцидент в деня на пристигането му, Ито попада под вниманието както на Ниуа Тецуя - „Краля” и Сайонджи Каору - „Кралицата” но и на всички останали. Когато погледите на цяло училище красиви момчета са вперени в него, как Ито ще намери време да разреши мистерията около поканата?
В потока на събитията той създава силни връзки с почти всички в академията но изпитва особено силно влечение към приятелски настроеният и прекалено грижовен но много мистериозен Ендо Казуки.
Бележка: Епизодите от 1 до 12 включват минисериал наречен Хам-Хам Рая!

За повече информация:
Изображение
Изображение

Превод: DarkRain
Редакция: Kotori (RyuKo FanSubs)

~ DOWNLOAD ~
Изображение

Последна промяна DarkRain на Вто Авг 25, 2015 1:27 pm, променена общо 11 пъти

Заглавие: Re: BG: Gakuen Heaven [on]
МнениеПубликувано на: Сря Юли 20, 2011 1:28 am 
Аватар

!!!Attention SPOILERS!!!!!!Attention SPOILERS!!!!!!Attention SPOILERS!!!

Изображение
Ито Кейта
Ръст: 170 см
Кръвна група: 0
Рождена дата: 05.05
Зодия: Телец
По средата на учебната година Кейта получава писмо, че е приет в Академия „Бел Либърти”. Въпреки че е обикновено момче без каквато и да било специални умения, той е един много топъл и приятелски настроен човек. Единственото умение, което мислил, че притежава е късмет. Кейта изглежда са забравили, кой в действителност е Казуки.

Изображение
Ендо Казуки
Ръст: 178 см.
Кръвна група: АБ
Рождена дата: 09.06
Зодия: Близнаци
Съученик на Кейта и първият приятел, който Кейта среща в Бел Либърти. Той води двойствен живот - като ученик в академията и като председател на борда на директорите. Заема поста уважавайки последната воля на дядо си, предишния председател. Добродушното му и приятелско отношение не му пречи да се представя отлично като ръководител. Ендо е също част от училищния клуб по занаяти. В действителност той е приятел на Кейта от детските му години, който някога е обещал заедно да посещават едно и също училище.

Изображение
Сайонджи Каору
Ръст: 173 см.
Кръвна група: АБ
Рождена дата: 14.02
Зодия: Водолей
Председател на Счетоводния отдел, той е поразително красив. Споделя същия социален статус като Ниуа Тецуя и затова останалите ученици го наричат „Кралицата”. Притежава изключително високо ниво на интелигентност но много слаби физически показатели. Още от началното училище е много близък с Оми и заради това, когато Оми не получава „платинен документ”, Каору го убеждава да проникне в сървъра на Бел Либърти. Той е близък и с председателя, като го предупреждава кога изскочи нещо важно. Въпреки, че го наричат Кралицата, мрази когато някой го третира като жена.

Изображение
Шичиджо Оми
Ръст: 184 см.
Кръвна група: Б
Рождена дата: 07.09
Зодия: Дева
Полуяпонец, полуфранцузин и роден в Америка, Оми е приятел на Сайонджи още от детство, и един вечно усмихнат човек. Изключително надарен що се отнася до компютри и може да бъде много опасен когато пожелае. Понастоящем той помага на Сайонджи в Счетоводния отдел. Накаджима го нарича „онова куче” или „кучето на счетоводния”. Много обича да яде сладки неща.

Изображение
Ниуа Тецуя
Ръст: 187 см.
Кръвна група: Б
Рождена дата: 15.08
Зодия: Лъв
Като президент на Студентския съвет, той превъзхожда останалите почти във всичко - от оценки, през спорт и извънкласни занимания. Известен е също и като „Краля на академията”. Редовно изоставя задълженията, оставяйки ги за последната минута. Има навика да нарича Каору, „Каору-чан”, което в резултат наранява чувствата му. Ужасява се от котки.

Изображение
Накаджима Хидеаки
Ръст: 182 см.
Кръвна група: А
Рождена дата: 19.11
Зодия: Скорпион
Вицепрезидент на Студентския съвет, той има остър език и студено отношение към по-голяма част от учениците. Обикновено може да бъде заварен опитвайки се да проникне в базата данни на Счетоводния отдел най-вече за да дразни Шичиджо Оми.

Изображение
Нарусе Юкихико
Ръст: 183 см.
Рождена дата:12.12
Зодия: Стрелец
Капитан на Тенис клуба в училището. Той си пада по Кейта от първата им среща и го нарича „Сладкишче”. Отнасяйки се на моменти, той е изключително емоционален относно Кейта и винаги се опитва да го покани на среща.

Изображение
Шиномия Коджи
Ръст: 178 см.
Рождена дата: 01.01
Зодия: Козирог
Капитан на клуба по стрелба с лък. Той е много отговорен, напомняйки типажа на по-големия брат. Също така е и отговорник на общежитията. Има малък брат със сърдечни проблеми. Много близък с Иуай Такуто.

Изображение
Иуай Такуто
Ръст:176 см.
Рождена дата: 03.03
Зодия: Риби
Президент на клуба по изкуства и брилянтен художник. В мрачни, интроспективни моменти, той е с много ниско самочувствие относно артистичните си способности. Много близък с Шиномия Коджи.

Изображение
Таки Шунсуке
Ръст: 167 см.
Рождена дата: 01.04
Зодия: Овен
Превъзходен колоездач, класирал се трети на Националния шампионат. Голям сладур, доста по-дребен в сравнение с другите на неговата възраст, той се отличава с Кансайский диалект. Таки, също така работи като разносвач на пратки за голяма част от учениците.

Изображение
Умино Сатоши
Ръст: 156 см.
Рождена дата: 20.07
Зодия: Рак
Въпреки, че е най-възрастния сред героите, външността му е на доста по-млад от тях. Изключително добър що се отнася до проучвания но определено не умее да се грижи за себе си защото е доста разсеян. Той е едновременно и учител и изследовател в Бел Либърти. Също така е много силен физически защото през цялото време разнася доста дебела котка.

Изображение
Озава Какеру (първороден) и Озава Уатару
Братя-близнаци, които се подиграват на Кейта и в един и същи клас с него. Те никога не се разделят и винаги душат и подслушват наоколо. Винаги се забъркват в неприятности, но са „кралете на тенис-двойките” носейки прозвището „ужасяващата двойка”. По-късно в анимето близнаците са очаровани от Кейта но не признават това до последния епизод когато казват, че евентуално може да му станат приятели.

Изображение
Мацуока Джин
Лекар в Бел Либърти, той е наставник на Казуки, бивш негов учител и приятел. В последните епизоди на анимето става ясно, че някога самият той е посещавал Бел Либърти заедно със свой много близък приятел - Йошизуми Хироя. Имайки тъмна тайна, той е готов на всичко да постигне целите си.

Изображение
Йошизуми Хироя
Приятели още от малки, той и Мацуока са завършили Бел Либърти заедно. След завършването си заедно записват медицина но Хироя се заразява с вирус и попада в болница. Не е основен герой.

Последна промяна DarkRain на Пон Юни 03, 2013 7:32 pm, променена общо 1 път

Заглавие: Re: BG: RyuKo ~ Gakuen Heaven [on]
МнениеПубликувано на: Сря Юли 20, 2011 12:06 pm 
Аватар

Ей че тука има някои хора с моята кръвна група^^

Изображение
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 20, 2011 12:27 pm 
Аватар

=)) Нали, чак започваме с теб да се чудим дали да го гледаме, а? =)) Но пък убава темичка си спретнала, успех с проекта! :thumb: :D

МнениеПубликувано на: Сря Юли 20, 2011 12:45 pm 
Аватар

Вървим по стъпките на учителя, zlobcho. :baby: Кой мрънкаше какво да има и какво не по торентите? Да речем, че се уча от най-добрите. :P Стягай се, в замунда ще помагаш.
Още си мисля, че трябваше ти да си ми редактор. Изживяването щеше да е неповторимо... хахахахахаха шегувам се. Не си давам Kotori за нищо на света. Благодаря за пожеланието.
И да го гледате какво? Няма голи, няма секс, няма нищо дето да е "противно" по мъжките стандарти.

МнениеПубликувано на: Сря Юли 20, 2011 1:21 pm 
Аватар

Абе има гейове, то това е достатъчно противно по мъжките стандарти, но щом ще помагам със сийда ще му хвърля едно очо. :lol: Пък и ти каза, че било пиперливо забавно, от типа викам ти дъще, сещай се снахо, така че определено ще го погледна колко е забавно де. Но това не означава, че ако ми дойде в повече гейщината няма да е дроп. :P

МнениеПубликувано на: Сря Юли 20, 2011 1:24 pm 
Аватар
TokiSubs

Я, това би се харесало на една приятелка.

п.п. boy-boy kiss - ако anidb е прав, значи няма да се гледа. :huff:

Никой няма да дойде и да ни спаси, ако ние самите не искаме да се спасим.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 20, 2011 1:33 pm 
Аватар

zlobcho написа:
Абе има гейове, то това е достатъчно противно по мъжките стандарти, но щом ще помагам със сийда ще му хвърля едно очо. :lol: Пък и ти каза, че било пиперливо забавно, от типа викам ти дъще, сещай се снахо, така че определено ще го погледна колко е забавно де. Но това не означава, че ако ми дойде в повече гейщината няма да е дроп. :P

Няма да трябва да помагаш със сиида. Забрави ли? Смених доставчика преди 2 месеца. 100 mbps мисля, че ще стигне за сиид. По скоро ще помагаш с оформлението на торента. И къде видя гейове? Е чак пиперливо...

svenxxx има 1 целувка в последния кадър на последния епизод, през останалото време даже и за ръце не се държат.

Момчета много те тесногръди. Аз как харесвам юри? Я стига! 21 век сме все пак.

:) :) :)

МнениеПубликувано на: Сря Юли 20, 2011 2:41 pm 
Аватар
TokiSubs

Тия ми ги говори на баба ми. :mrgreen: Друго е да видиш как се целуват две момичета, а съвсем друго е да видиш 2 момчета - противно е! Докато целувките при момичетата си е направо изкуство, но това вече е отделна тема на разговор.

Хайде, успех с проекта и може да му хвърля едно око.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 20, 2011 2:45 pm 
Аватар

=)) И аз и го обяснявах това веднъж, ама не се съгласява, ей! =))

МнениеПубликувано на: Сря Юли 20, 2011 2:53 pm 
Аватар
TokiSubs

Това е доказателството. :twisted:

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 20, 2011 3:10 pm 
Аватар

svenxxx разликата е единствено в главата ти (или на хората като цяло) и в начина на възприемане. То и в китай (или беше корея) ядът кучешко ама мен мен не ми го побира главата и ми се повдига при мисълта. При всички положения е въпрос на вкус и възприемане.

zlobcho само веднъж ли?

Както и да е, оспамихме темата и то доста порядъчно.

МнениеПубликувано на: Сря Юли 20, 2011 3:19 pm 
Аватар

Няма лоша реклама, както се казва. Не сме оспамили темата, ами проведохме кратка дискусия на тема морални предразсъдъци. :P А относно кучешкото, при нас по панаира намаляват уличните кучета, така че покрай някое кебапче може и да съм опитал и да не ми е направило впечатление. Та, идеята ми е, че всеки може да види за какво става дума и сам да прецени дали е за него. Както и че е за предпочитане повечето от тези "всеки" да е женско аудитория. :P

МнениеПубликувано на: Сря Юли 20, 2011 3:26 pm 
Аватар

Прав си (и за панаира и кучешкото). Интересно ми е колко ли мъже ще го гледат, а колко ли ще си кажат? И докато довършвам 13 наистина ми беше приятно да поспоря с вас.

МнениеПубликувано на: Сря Юли 20, 2011 3:31 pm 
Аватар
TokiSubs

Аз познавам момичета, които се отвращават от целувки между мъже и разни такива яои истории. Така че, да, всичко е до личен вкус. Просто си поспамихме и направихме "реклама", както каза злобчо. :lol:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 2 [ 16 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]