|
Дата и час: Съб Фев 15, 2025 11:17 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: BG : Slayers ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Май 12, 2009 3:23 pm |
hewitt |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
може ли някой да ми даде работещ линк за субтитрите ???
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: BG : Slayers ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Яну 28, 2013 5:43 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=45991_1338226906.jpg) |
depkata |
|
|
1 въпрос защо има английски аудио и английски субтитри ;Х Шото аз го търся Japanese audio , English subs a и защо епизодите са по няколко часа ?
_________________ I'm on my PERIOD !!!!!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: BG : Slayers ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Яну 28, 2013 6:07 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=40.jpg) |
Naruto |
AnimeGod |
|
Ми щото някой рипъри остават и дублажа освен оригиналното аудио. Може да има колкото си искаш аудиопотоци и субтитри. Може да ги изтриеш ако искаш да спестиш място но за едното гледане едва ли ще са проблем. Иначе по-подразбиране тръгва първия поток. Ако искаш да руснеш някой от другите трябва да го избереш от менюто на плеара. http://store.picbg.net/pubpic/54/B8/ea0 ... fa54b8.jpgМежду другото сутринта засякох че се излъчват по два епизода от сериала по AXN Sci-fi. gl2dn00b: Да, но на 4-ти сезон. Пращат ми по някои епизод от време на време, та ще го кача, когато ми го изпратят цялото. Е, ако някои има желание да се захваща с превода де.
Последна промяна Naruto на Пон Яну 28, 2013 6:14 pm, променена общо 3 пъти
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: BG : Slayers ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Фев 06, 2013 4:26 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=45991_1338226906.jpg) |
depkata |
|
|
Naruto написа: Ми щото някой рипъри остават и дублажа освен оригиналното аудио. Може да има колкото си искаш аудиопотоци и субтитри. Може да ги изтриеш ако искаш да спестиш място но за едното гледане едва ли ще са проблем. Иначе по-подразбиране тръгва първия поток. Ако искаш да руснеш някой от другите трябва да го избереш от менюто на плеара. http://store.picbg.net/pubpic/54/B8/ea0 ... fa54b8.jpgМежду другото сутринта засякох че се излъчват по два епизода от сериала по AXN Sci-fi. gl2dn00b: Да, но на 4-ти сезон. Пращат ми по някои епизод от време на време, та ще го кача, когато ми го изпратят цялото. Е, ако някои има желание да се захваща с превода де. първо дават повторение на епизода от миналия ден а след това дават нов епизод , знам аз от там се зарибих по анимето.... само ако беше със субтитри вместо дублация......
_________________ I'm on my PERIOD !!!!!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: BG : Slayers ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Апр 12, 2013 4:22 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=40.jpg) |
Naruto |
AnimeGod |
|
Заглавие: The Slayers Тип: Сериал Жанр: Фентъзи, комедия, екшън Година: 1995 Аудио: Японски Субтитри: Български и английски Качество: DVDRip - 720x540 Линк: (dox.bg) 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17 , 18 , 19 , 20 , 21 , 22 , 23 , 24 , 25 , 26Субтитрите имат нужда от сериозна редакция ако на някой му се занимава. Междувременно ще ги пипна тук-там и ще ги синхронизирам за релийза на Takeo84. Ако някой иска само субтитрите ето - http://subsunacs.net/get.php?id=91128
Последна промяна Naruto на Чет Апр 25, 2013 12:22 pm, променена общо 2 пъти
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|