|
Дата и час: Чет Мар 04, 2021 3:31 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 4 мнения ] |
|
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: BG:Patema Inverted-Sakasama no Patema[c]  Публикувано на: Чет Юни 26, 2014 7:00 pm |
 |
MeRcEnAry98? |
|
 |
Регистриран на: Чет Дек 27, 2012 7:53 pm Мнения: 103 Местоположение: Нема ти кажа?
|
## Тип : Филм## Жанр : Сай-фай, Драма## Държава : Япония## Година : 2013## Видео: 1280x720## Аудио: Японско##Линк за повече информация:  ## Времетраене : 99 минути ## Субтитри : Вградени Български,благодарение на SuitonFanSubs## Резюме:Един свят,отвъд вашите очаквания. В тъмен, тесен, подземен свят на безкрайни тунели и шахти, хората носят защитни костюми и живеят скромния си,но все още щастлив живот. Принцесата на подземната общност, Патема, излиза на проучване, както винаги, вдъхновена от любопитството си за неизвестните дълбини по света. Нейното любимо място е опасната зона, място забранено от лидерите на общността. Въпреки че често я предупреждават да не ходи в зоната, тя не може да сдържи любопитството си. Нарушавайки правилото,тя се забърква в опасност и така се доближава до скрита тайна. Тогава историята започва!!!Линк
Последна промяна MeRcEnAry98? на Чет Юни 26, 2014 11:35 pm, променена общо 2 пъти
Традициите не са това, което бяха.
Толкова ли е трудно всички да бъдат като мен?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: BG:Patema Inverted-Sakasama no Patema[c]  Публикувано на: Чет Юни 26, 2014 10:33 pm |
 |
Str3e7 |
|
 |
Регистриран на: Вто Фев 12, 2013 7:54 pm Мнения: 1940 Местоположение: Тука ще напиша, че съм готин
|
MeRcEnAry98? написа: подземената подземната* MeRcEnAry98? написа: здържи сдържи*
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: BG:Patema Inverted-Sakasama no Patema[c]  Публикувано на: Чет Юни 26, 2014 11:36 pm |
 |
MeRcEnAry98? |
|
 |
Регистриран на: Чет Дек 27, 2012 7:53 pm Мнения: 103 Местоположение: Нема ти кажа?
|
Ако имах пари,можех и на билборд да го постна.
Традициите не са това, което бяха.
Толкова ли е трудно всички да бъдат като мен?
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Страница 1 от 1 [ 4 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|