|
Дата и час: Пет Фев 14, 2025 3:30 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: BG: Labyrinth of Flames [c] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 16, 2012 2:38 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=40.jpg) |
Naruto |
AnimeGod |
|
Заглавие: Labyrinth of Flames Тип: OVA Жанр: Екшън, комедия Година: 2000 Аудио: Японски и английски Субтитри: Български, английски и руски Качество: DVDRip - 720x480 Линк: (data.bg) ЦъкЛинк: (animes) ЦъкЛинк: (zamunda.se) ЦъкЛинк: (zamunda.net) ЦъкГалан е руски студент вманиачен до кретения във всичко свързано със самураите. Един ден той едва не се побърква от радост, когато неговата състудентка Натсу-сама му подарява древно уакизаши. В същото време той приема поканата да посети родния и град, традиционно японско градче от периода Едо, незнайно как построено в Русия. Но Галан още не знае, че състудентката му е принцесата на селото, а пък мечът е годежен подарък. Натсу не е съгласна с предстоящия и брак по сметка, организиран от перверзния и доста загорял неин баща, ето защо единствената и надежда е да си намери съпруг, независимо какъв, дори и да е с коефициента на интелигентност на кактус. Но семейните проблеми не са нищо в сравнение с предстоящите проблеми под формата на двете любовници на бащата, които не са това за което се представят. 10x RyuKo за превода!
Последна промяна Naruto на Пет Май 31, 2013 12:42 pm, променена общо 11 пъти
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: RQS[BG]: Labyrinth of Flames ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 16, 2012 2:46 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=44561_1613820851.jpg) |
VastoLorde96 |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
Тип: ОВА Епизоди: 2 Времетраене: 33 мин./еп Тва значи ли, че тея 800+ мегабайтови релийзи са обединение еп 1 и 2?
_________________ SAVING PEOPLE, HUNTING THINGS - THE FAMILY BUSINESS
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: RQS[BG]: Labyrinth of Flames ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 16, 2012 4:43 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=16270_1357055302.jpg) |
zlobcho |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Сря Сеп 12, 2007 11:22 am Мнения: 5597 Местоположение: няма ме
|
Това мислех да го преведа, но първо трябва да си го рипна, че версията е върховна и не ми се разваля. Даже не знам не е ли по-добре да се преведе и да се добавят в двд-то субтитрите. Все пак е само 2ГБ. П.П. Доказалите се като неечи фенове да не се обаждат. Това е едно от най-яките ечита, които съм гледал. Не се надявайте на екшън.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: RQS[BG]: Labyrinth of Flames ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 16, 2012 10:45 pm |
Naruto |
AnimeGod |
|
zlobcho написа: Даже не знам не е ли по-добре да се преведе и да се добавят в двд-то субтитрите. Все пак е само 2ГБ. Оригиналното ДВД е 5.64ГБ. https://asiandvdclub.org/details.php?id=29336Ако наистина е ДВД (мпег2) 2ГБ би било с много яка компресия и качеството ще е далеч от идеално.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: RQS[BG]: Labyrinth of Flames ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Авг 17, 2012 12:19 am |
Naruto |
AnimeGod |
|
Ами то няма лошо ако някой му се занимава да ги подкара всички преводи... ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) .
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: RQS[BG]: Labyrinth of Flames ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Авг 17, 2012 9:15 am |
zlobcho |
|
|
Днес ми е последен ден на работа (преди отпуската) и утре заминавам на море. Не се хваля, а отбелязвам, че в следващите седмица-две няма да мога да го подхвана, а понеже са само 2 епизода, докато се върна някой ентусиаст може да го е очаткал. Въпреки това, върна ли се - ще го преведа. Ще има версия 2-3, колкото дойде. Идеята е следната. Понеже анимето е със силно руско влияние, не знам за руския пазар ли е предназначено, или има руско участие в него, но е факт, че има изключително професионален руски превод, руски песни вътре и даже май една-две руски думи (който го е гледал-знае). По-близко е до нашия език, отколкото английския, затова ще го преведа от руски изцяло. Та, ако ми помогнеш да вградя субтитрите в DVD-то като се върна, ще ти пратя моят превод да си го добавиш към твоите версии. Тъй като ще ползвам оригиналното DVD за руския пазар, няма да слагам никъде RyuKo в заглавието или каквото и да било мое вътре, освен субтитрите. Стига да помогнеш де.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: RQS[BG]: Labyrinth of Flames ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Авг 17, 2012 9:31 am |
Naruto |
AnimeGod |
|
Ами не знам как. Освен че явно става с тази програма - viewtopic.php?f=29&t=15771 Най-добре да се допиташ до Safiir тъй като явно му е свършила работа.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: RQS[BG]: Labyrinth of Flames ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Авг 17, 2012 10:07 am |
zlobcho |
|
|
Благодаря! ![:hat:](./images/smilies/hat.gif) Щом на него е свършила работа и на мен ще свърши. Ще го видя как ще стане.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: BG: Labyrinth of Flames [c] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Май 29, 2013 10:12 pm |
Naruto |
AnimeGod |
|
Преведено е благодарение на Злобчо и по-някое време ще бъде заменен файла в Датата. По тракерите аз няма да го качвам.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|