Info @AniDB Жанр: Комедия Вид: TV сериал Продуценти: Cinema Citrus
Това е кратко пет минутно комедийно аниме, разказващо се за пиле на име Хигепьо. Но той не е нормално пиле. Той има мустаци, може да говори, да яде самостоятелно, да гледа телевизия, да се бие и какво ли още не. Хигепьо изчезва от градската лаборатория за изследвания и скоро бива купен от третокласника Пироши и семейство му.
П.П. Една стара приятелка (позната в форума с ника sudoku) се нави да ми бъде редактор. Така че най-сетне ще има някой да ми оправя останалите правописни грешки.
П.П.2 Ако знаете някои други такива късички и забавни анимета може да ми драснете лс
BTW ще кажа една малка изненадата... След поредица от странни и завъртяни случки май ще се образува една нова малка фънсуб група (пък дано се разшири), в която аз ще съм част и ще имам също и свестен редактор... Най-вероятно ще пуснем всичките си неща другата седмица, въпреки че сме почти готови с излезлите епизоди на анимета, които ще субваме... Освен моите си ще субвам и Eden of The East, а другите от групата ще се занимават с K-On!, Cross Game, Natsu no Arashi! и Guin Saga за сега. Все анимета почнали този сезон... Мислим май да се занимаваме главно с онгоинг анимета.
Ъхъ. Таман смятах утре да преведа излезлите до сега. И BTW по-добре наглеждай темата на YamiSubs, все пак съм част от тях, а тая тема принципно я я ъпдейтна я не.
Последна промяна djhot на Чет Апр 30, 2009 11:14 pm, променена общо 1 път
Иха, още един епизод на шантавото пиле. Благодарско. Едит: Hot, предвижда ли се някоя по лека версийка, че това 720p ми идва малко по тежичко и немога да му се насладя. Предварително благодаря, независимо от отговора.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 57 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения