|
Дата и час: Съб Дек 07, 2019 1:59 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие: Re: BG: Ghost in the Shell Movies [c]  Публикувано на: Чет Ное 02, 2017 10:20 pm |
 |
KoP3Le7o |
|
 |
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9263 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
Не се опитвам да бъда респектиращ в умрелия форум. Хората, които ме познават, ми имат респект. А онези, които нямат, бързо почват да го имат. Цялата работа е, че мрънкате защо е било преведено нещо, което дори няма да гледате. Айде спрете се вече, защото не сте интересни. Разбирам го чичака, ама и ти ли си толкова изпаднал?
|
|
 |
|
Заглавие: Re: BG: Ghost in the Shell Movies [c]  Публикувано на: Пет Ное 03, 2017 1:53 am |
 |
The Hollow Shrine |
|
 |
Регистриран на: Пон Окт 17, 2011 7:55 pm Мнения: 1582 Местоположение: Akasha
|
Е де  Виж като те бутне човек колко си забавен Просто аз нито бих превеждал нещо извън реда му на излизане (все едно да преведа последните 5 епизода на аниме, щото там ме кефи), нито бих ръсил изречения като "който ми няма респект, бързо го отимва". Да бях нечия мутреса, щях тайно да ти се кефя на мъжкарството. Но, нали, да..
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: BG: Ghost in the Shell Movies [c]  Публикувано на: Пет Ное 03, 2017 8:36 am |
 |
KoP3Le7o |
|
 |
|
Цитат: Просто аз нито бих превеждал нещо извън реда му на излизане (все едно да преведа последните 5 епизода на аниме, щото там ме кефи), Защо лъжеш? Това какво е? https://www.vbox7.com/play:3fbbd084ef  Цитат: То сега никой няма да ти гледа GITS. Глупости. Първият филм има над 3000 тегления. Тези двата със сигурност няма да имат толкова, но пак имат доста по-голям интерес от повечето анимета, които се качват в Замунда.
|
|
 |
|
Заглавие: Re: BG: Ghost in the Shell Movies [c]  Публикувано на: Пет Ное 03, 2017 1:17 pm |
 |
The Hollow Shrine |
|
 |
|
KoP3Le7o написа: Антология? Далеч от директно продължение на предишна инсталация? Не част от мащабен франчайз с комплексен сетинг и последователност?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: BG: Ghost in the Shell Movies [c]  Публикувано на: Пет Ное 03, 2017 5:57 pm |
 |
KoP3Le7o |
|
 |
|
Кажеш му, че си противоречи, прави се на луд.
|
|
 |
|
Заглавие: Re: BG: Ghost in the Shell Movies [c]  Публикувано на: Пет Ное 03, 2017 8:49 pm |
 |
KoP3Le7o |
|
 |
|
Айде сега. Превежда ми от седма серия и после никога не го бил правил. Прави ми само плакати, а не вземе да преведе цялото съдържание. Кофти е.
|
|
 |
|
Заглавие: Re: BG: Ghost in the Shell Movies [c]  Публикувано на: Съб Ное 04, 2017 2:04 am |
 |
The Hollow Shrine |
|
 |
|
Бил съм лошо момче  Кой ще ме напляска?
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|