Дата и час: Сря Фев 19, 2025 8:40 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 6 от 7 [ 104 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: ~Satsugai Fan Subs~
МнениеПубликувано на: Сря Ное 30, 2011 7:13 pm 
Аватар

Пичове, айде да ви помоля да си адвате завършените анимета към темата .:Всички Български преводи:. че се бях наточил на едно аниме гледам в списъка го няма, и се оказа че си има преводче. Благодаря.

П.С. Става въпрос за Tailenders, може и да е пропуск за самото аниме.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 30, 2011 9:13 pm 
Аватар
SFS

Naruto отговаря за "Всички български преводи", пък и явно сме забравили да го обявим в темата. Сори!

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 30, 2011 9:31 pm 
Аватар

Знам за Naruto и предполадам че не е длъжен да ви следи завършените анимета :) и без да го напишете няма как да разбере.
То и без това с тез хиляди ваши проекти :)
Да ви е за последно. :!: :)

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 30, 2011 9:34 pm 
Аватар

Vixlin написа:
Знам за Naruto и предполадам че не е длъжен да ви следи завършените анимета :) и без да го напишете няма как да разбере.

С 2 ръце ЗА! Започнете както преди да си пишете завършените проекти в темата на Наруто ,че позабравихте кой 5 години ви събираше всички анимета на 1 :\
Това се отнася за всички групи!

МнениеПубликувано на: Сря Ное 30, 2011 9:37 pm 
Аватар
AnimeGod

Добавих го. Пишат си хората. Проблема е че има куп обявени проекти които няма смисъл да се добавят при положение че няма и епизод преведен.
А като се преведе всички вече са забравили че не е обявен в темата. Но пък ако има тема търсачката ще я намери по лесно и бързо та не е фатално.
По добре късно от колкото никога. :wink:

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 30, 2011 9:52 pm 
Аватар
TokiSubs

Само че тая търсачка понякога нищо не намира. Доста пъти съм търсил така анимета и нищо не съм намирал. Накрая влизам в темата "Всички български преводи", натискам Ctrl+F и така си намирам анимето. :lol:

Никой няма да дойде и да ни спаси, ако ние самите не искаме да се спасим.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 30, 2011 10:12 pm 
Аватар

Vixlin написа:
Знам за Naruto и предполадам че не е длъжен да ви следи завършените анимета :)

Както и ние не сме длъжни да ги пишем в темата. Преди не са се писали кой анимета са завършени... Сега просто го правим, за да улесним човека, който ги събра заглавията в една тема. Ползвай си търсачката, при мен лично винаги си е вършила работа. И моля без такива глупави забележки. :hat:

И евентуално без СПАМ, защото ще бъде трит. :ok:

МнениеПубликувано на: Сря Ное 30, 2011 10:24 pm 
Аватар

Тая търсачка някой "разбирач" яко я развали. Преди ми вършеше прекрасна работа ,но сега като дам име по дадено аниме отдолу под раздел субтитри ми излизат 200 страници от всички раздели което е малоумно! Преди си изкарваше резултати само под раздела в който си написал "търси" и се намираше това което се търси лесно и бързо ,а сега ходи разлиствай 200 страници.. :x

МнениеПубликувано на: Сря Ное 30, 2011 10:24 pm 
Аватар

Уф трябва ли някой винаги да се почуства засегнат и заплашва с цензура?
Както и да е....

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 30, 2011 10:39 pm 
Аватар

Нито съм засегнат, нито заплашвам.
Лично аз съм добавял анимета в темата и то не само на Satsugai. Вместо да се обаждате в тази тема тук - отбележето го в другата. Все някой е имал "може би" ангажимент или просто е забравил да го адне. Пък ти както искаш си го разбирай... криво или право.

МнениеПубликувано на: Чет Дек 01, 2011 7:57 pm 
Аватар

Както вече забелязахте, доста от планираните проекти на SFS изчезнаха от графи "Планирани" и "Бъдещи", а напоследък групата не прави никакъв напредък, тоест въобще не изкарва релийзи и прочие.
В следващите няколко изречения ще напиша как стоят нещата лично при мен.
Причините са, че готвя 3 предмета - 2 за матура (БЕЛ и Английски - като оставам всеки петък след училище на консултации при преподавателите ми) и 1 за кандидатстудентски изпити (история - а там темите са ужасяващо дълги), както и преминавам през ежедневна физическа подготовка, така че времето ме притиска отвсякъде. Напоследък дори не ми остава свободна минутка, за да изляза с приятели навън, както и да изгледам някое и друго аниме. Единствено ще се занимавам с Hunter x Hunter - тъй като епизодите излизат рано в неделя сутрин и няма да "кълват" от времето ми и това ще бъде единственият проект, по-който ще се занимавам отсега нататък, също и с Bounen no Xamdou - на който му остават още 7 епизода за превод и 26 за редакция, като се надявам с Тошето за Коледа да го пуснем по тракерите и да се освободя от него.

Реших да съставя едно списъче, в което да вмъкна проектите, по които съм работел заедно с други хора през тези 2 години и половина. Знам, че звучи абсурдно и глупаво, но искам да покажа, че дори в тази сфера могат да се постигнат доста неща, стига да работиш с добър екип, да имаш здрави нерви и желание, както и свободно време, разбира се.
Ето ги и тях.

Искрено се извинявам на вас, феновете, за причиненото неудобство, но друг вариант няма.
Обучението, влизането във ВУЗ и бъдещите ми начинания са по-приоритетни от фенсубинга, тъй като от това зависи животът ми оттук насетне. Най-вероятно ще се наложи да изляза от цялата "fansub" сфера, но ако това се случи, предварително ще ви уведомя.
:hat:

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 01, 2011 9:10 pm 
Аватар
TokiSubs

Гоше, наистина си допринесъл с много за българския фенсубинг. Браво, за което.

Доста хора взеха да се пенсионират, които в момента са в 12-и клас. Напълно разбираемо е.

п.п. Само аз ли не уча, бе, мама му стара? :lol:

Никой няма да дойде и да ни спаси, ако ние самите не искаме да се спасим.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 02, 2011 12:03 am 
Аватар

Наистина тъжна новина за нас- феновете. Мога да ти пожелая само успех с матурите и дано поне стоиш на аниме сцената с hunter-чето :)

МнениеПубликувано на: Пет Дек 02, 2011 2:22 am 
Аватар

Много жалко наистина... Ставате 2-ма с Джоко, но все пак личния живот( особено учението) трябва да е на 1-во място. А колкото до фенсубинга... никой не ви кара да бързате, когато сте свободни може някой епизод да преведете или проект на година :ok:. Личния живот вярно гони всеки, някои работа, други даскало. В последните години имаше много хора(групи) желаещи да се захванат с фенсубинга и благодарение на тях имаме много преведени вече проекти(вие сте една от тях, разбира се). Желанието ми е да популяризираме аниме средата, като правим субтитри за феновете, колкото се може повече(абе ако можеше всички :P ), тъй като много хора в страната ни все още не знаят значението на "аниме" термина, а и в същото време да им покажем, че не са просто една анимация. Ъм... и съжалявам, малко се увлякох с поста. :)

Изображение
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 02, 2011 10:08 am 
Аватар

SonGoku написа:
...

Значи, отчитайки колко ми помогна на мен и предполагам на немалко други, говоря за разпространението и не само за замунда, а за оформление на теми тук и в тракера на анимеса. Да не казваме за другата помощ с темите за всички проекти на групите и т.н. и т.н. Абе с други думи, беше един от най-активните и спомогнали фенсъба през повече от последната една година. Ще ни липсваш, но не е като да си умрял, че да се сбогуваме. :lol: Така че дерзай смело, ще свикнеш и със студенството, да се надяваме, че ще те приемат, пък мнозина от нас са минали по този път и ако можем да помогнем с нещо, само кажи. :thumb:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 6 от 7 [ 104 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]