Пичове, айде да ви помоля да си адвате завършените анимета към темата .:Всички Български преводи:. че се бях наточил на едно аниме гледам в списъка го няма, и се оказа че си има преводче. Благодаря.
П.С. Става въпрос за Tailenders, може и да е пропуск за самото аниме.
Знам за Naruto и предполадам че не е длъжен да ви следи завършените анимета и без да го напишете няма как да разбере. То и без това с тез хиляди ваши проекти Да ви е за последно.
Знам за Naruto и предполадам че не е длъжен да ви следи завършените анимета и без да го напишете няма как да разбере.
С 2 ръце ЗА! Започнете както преди да си пишете завършените проекти в темата на Наруто ,че позабравихте кой 5 години ви събираше всички анимета на 1 :\ Това се отнася за всички групи!
Публикувано на: Сря Ное 30, 2011 9:37 pm
Naruto
AnimeGod
Добавих го. Пишат си хората. Проблема е че има куп обявени проекти които няма смисъл да се добавят при положение че няма и епизод преведен. А като се преведе всички вече са забравили че не е обявен в темата. Но пък ако има тема търсачката ще я намери по лесно и бързо та не е фатално. По добре късно от колкото никога.
Заглавие: Re: ~Satsugai Fan Subs~
Публикувано на: Сря Ное 30, 2011 9:52 pm
svenxxx
TokiSubs
Регистриран на: Съб Мар 13, 2010 5:36 pm Мнения: 5003 Местоположение: Нейде из родопското село Пловдив
Само че тая търсачка понякога нищо не намира. Доста пъти съм търсил така анимета и нищо не съм намирал. Накрая влизам в темата "Всички български преводи", натискам Ctrl+F и така си намирам анимето.
_________________ Хората често приемат традициите на техните предци, без да се съмняват, защото е по-лесно, отколкото да поемеш контрол над собствения си живот. Никой няма да дойде и да ни спаси, ако ние самите не искаме да се спасим.
Публикувано на: Сря Ное 30, 2011 10:12 pm
gl2dn00b
Регистриран на: Вто Май 15, 2007 6:16 am Мнения: 911 Местоположение: Beastland
Знам за Naruto и предполадам че не е длъжен да ви следи завършените анимета
Както и ние не сме длъжни да ги пишем в темата. Преди не са се писали кой анимета са завършени... Сега просто го правим, за да улесним човека, който ги събра заглавията в една тема. Ползвай си търсачката, при мен лично винаги си е вършила работа. И моля без такива глупави забележки.
Тая търсачка някой "разбирач" яко я развали. Преди ми вършеше прекрасна работа ,но сега като дам име по дадено аниме отдолу под раздел субтитри ми излизат 200 страници от всички раздели което е малоумно! Преди си изкарваше резултати само под раздела в който си написал "търси" и се намираше това което се търси лесно и бързо ,а сега ходи разлиствай 200 страници..
Публикувано на: Сря Ное 30, 2011 10:24 pm
Vixlin
Регистриран на: Вто Мар 10, 2009 4:22 am Мнения: 498 Местоположение: Бургас
Нито съм засегнат, нито заплашвам. Лично аз съм добавял анимета в темата и то не само на Satsugai. Вместо да се обаждате в тази тема тук - отбележето го в другата. Все някой е имал "може би" ангажимент или просто е забравил да го адне. Пък ти както искаш си го разбирай... криво или право.
Както вече забелязахте, доста от планираните проекти на SFS изчезнаха от графи "Планирани" и "Бъдещи", а напоследък групата не прави никакъв напредък, тоест въобще не изкарва релийзи и прочие. В следващите няколко изречения ще напиша как стоят нещата лично при мен. Причините са, че готвя 3 предмета - 2 за матура (БЕЛ и Английски - като оставам всеки петък след училище на консултации при преподавателите ми) и 1 за кандидатстудентски изпити (история - а там темите са ужасяващо дълги), както и преминавам през ежедневна физическа подготовка, така че времето ме притиска отвсякъде. Напоследък дори не ми остава свободна минутка, за да изляза с приятели навън, както и да изгледам някое и друго аниме. Единствено ще се занимавам с Hunter x Hunter - тъй като епизодите излизат рано в неделя сутрин и няма да "кълват" от времето ми и това ще бъде единственият проект, по-който ще се занимавам отсега нататък, също и с Bounen no Xamdou - на който му остават още 7 епизода за превод и 26 за редакция, като се надявам с Тошето за Коледа да го пуснем по тракерите и да се освободя от него.
Реших да съставя едно списъче, в което да вмъкна проектите, по които съм работел заедно с други хора през тези 2 години и половина. Знам, че звучи абсурдно и глупаво, но искам да покажа, че дори в тази сфера могат да се постигнат доста неща, стига да работиш с добър екип, да имаш здрави нерви и желание, както и свободно време, разбира се. Ето ги и тях.
Спойлера:
1. Platonic Heart 2. Slap Up Party Arad Senki 3. Eureka 7 4. Dragonaut 5. Star Driver 6. The Book of Bantorra - за който не намерих време да го довърша... 7. 10 Tokyo Warriors 8. Black Rock Shooter - OVA 9. Blue Gender - благодарности на Droover, че пое 50% от проекта 10. Break Blade 11. Dance In The Vampire Bund 12. Dragon Ball Z Movie 01, 02, 03, 09, 10, 12, 13 13. Dragon Ball GT Special 14. Fatal Fury OVA 15. Fatal Fury Movie 16. Hunter x Hunter TV (1999) 17. Hunter x Hunter OVA 1 18. Hunter x Hunter OVA 2 19. Hunter x Hunter OVA 3 20. Inuyasha The Final Act 21. Needless 22. One Piece Movie 10 Strong World 23. One Piece Strong World OVA 24. Samurai Spirits OVA 25. Shikabane Hime Aka 26. Shinrei Tantei Yakumo 27. Sin The Movie 28. Tekken The Movie 29. Durarara - който зарязах след 4-ти епизод 30. Eyeshield 21 - за жалост няма да успея да го завърша... 31. Shikabane Hime Kuro 32. Shikabane Hime Kuro Special 33. Yu Yu Hakusho TV 34. Yu Yu Hakusho: The Golden Seal 35. Yu Yu Hakusho: Fight for the Neverworld 36. Yozakura Quartet TV 37. Tailenders 38. Onigamiden 39. Motto To-Love-Ru 40. Mardock Scramble: The First Compression 41. Towa no Quon - по който все още работя 42. Hunter x Hunter (2010) - по него също работя 43. Bounen no Xamdou - който скоро ще види бял свят 44. Kenichi 45. Beelzebub
Знам, че бройката не е голяма, но поне с колегите се опитахме да спомогнем с нещо в развитието на българския фенсуб. Изключително съм благодарен на колектива, с когото работех през цялото това време, и най-вече на gl2dn00b и LogicSoul.
Искрено се извинявам на вас, феновете, за причиненото неудобство, но друг вариант няма. Обучението, влизането във ВУЗ и бъдещите ми начинания са по-приоритетни от фенсубинга, тъй като от това зависи животът ми оттук насетне. Най-вероятно ще се наложи да изляза от цялата "fansub" сфера, но ако това се случи, предварително ще ви уведомя.
Гоше, наистина си допринесъл с много за българския фенсубинг. Браво, за което.
Доста хора взеха да се пенсионират, които в момента са в 12-и клас. Напълно разбираемо е.
п.п. Само аз ли не уча, бе, мама му стара?
_________________ Хората често приемат традициите на техните предци, без да се съмняват, защото е по-лесно, отколкото да поемеш контрол над собствения си живот. Никой няма да дойде и да ни спаси, ако ние самите не искаме да се спасим.
Много жалко наистина... Ставате 2-ма с Джоко, но все пак личния живот( особено учението) трябва да е на 1-во място. А колкото до фенсубинга... никой не ви кара да бързате, когато сте свободни може някой епизод да преведете или проект на година . Личния живот вярно гони всеки, някои работа, други даскало. В последните години имаше много хора(групи) желаещи да се захванат с фенсубинга и благодарение на тях имаме много преведени вече проекти(вие сте една от тях, разбира се). Желанието ми е да популяризираме аниме средата, като правим субтитри за феновете, колкото се може повече(абе ако можеше всички ), тъй като много хора в страната ни все още не знаят значението на "аниме" термина, а и в същото време да им покажем, че не са просто една анимация. Ъм... и съжалявам, малко се увлякох с поста.
_________________ Т.1. Пика винаги е прав! Т.2. Ако пика не е прав виж Т.1.
Публикувано на: Пет Дек 02, 2011 10:08 am
zlobcho
Регистриран на: Сря Сеп 12, 2007 11:22 am Мнения: 5597 Местоположение: няма ме
Значи, отчитайки колко ми помогна на мен и предполагам на немалко други, говоря за разпространението и не само за замунда, а за оформление на теми тук и в тракера на анимеса. Да не казваме за другата помощ с темите за всички проекти на групите и т.н. и т.н. Абе с други думи, беше един от най-активните и спомогнали фенсъба през повече от последната една година. Ще ни липсваш, но не е като да си умрял, че да се сбогуваме. Така че дерзай смело, ще свикнеш и със студенството, да се надяваме, че ще те приемат, пък мнозина от нас са минали по този път и ако можем да помогнем с нещо, само кажи.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 59 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения