Имам една добра и една лоша новина за вас. Добрата е, че вече са отстранени техническите проблеми на piкаpiка, но лошата е, че няма да успее да пусне днес епизода. За сметка на това обеща епизод и на ММ като бонус заради закъснението. Така че очаквайте утре новия епизод.
Юлиян си има клавиатура, но аз съм определил датата, а не е твоя работа кой какво превежда. Заради такива като теб проекта отиде на заден план и с подобни изказвания само ще забавяте времето до излизане на следващ епизод.
Заглавие: Re: BG: Isekai no Seikishi Monogatari [on]
Публикувано на: Пет Авг 12, 2011 12:16 am
joj0
А! Тук отдавна не съм се вясвал. Я да обявим една датичка за следващ епизод, че много умря работата. Таааааа! Следващият епизод ще бъде на 20.11.2011г.
Публикувано на: Нед Ное 20, 2011 10:07 pm
pikapika3
Регистриран на: Пон Апр 06, 2009 4:35 pm Мнения: 1521 Местоположение: Кричим на Моста
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 30 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения