|
Дата и час: Съб Фев 15, 2025 8:19 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: BG: Blade and Soul (2014) [on] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юни 23, 2014 11:22 am |
|
Принципно се казва бач, а не бадж, баджа е индификационен документ, който стои на врата на някой работник/служител както е например в Глобул, служителите дето носят тези неща на вратовете си - това е бадж, а бач е дума принципно за пазарна такса, но обикновено се ползва за завършен проект като се завърши и преработи се нарича бач! ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Но в много случаи съм го срещал да се ползва от фенсубъри за да се назове, че ще се пуска преработен проект в цялостния му вид!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: BG: Blade and Soul (2014) [on] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юни 23, 2014 11:33 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4586_1691886832.jpg) |
velush |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
Цитат: баджа е индификационен документ, който стои на врата на някой работник/служител както е например в Badge - ако си обърнал внимание, това чудо има и щипка в задната част и тя е предназначена за закачване на ревера. Това е оригиналната идея, но може да се носи и на врата, защото не е много удобно по другия начин. Да, с времето е придобило смисъл на идентификационен документ, но първо си означава значка. Batch оригинално означава партида, но се ползва и като пакет. Търговският смисъл явно идва от цена на партида. Във фенсъбинга пакетът с всички епизоди, не е задължително да включва подобрени версии (въпрос на добра воля), а просто означава, че може да дръпнеш файловете наведнъж, а не да ги цъкаш един по един. Мисля това питаше Genata89, а не дали ще има по-рафиниран превод. ![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif) ПП Героините тук определено стават да ги сложиш на значки.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: BG: Blade and Soul (2014) [on] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юни 23, 2014 2:07 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=50238_1400426968.gif) |
Dark Ranger |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
Ама ние и баджове за 1,20 лв. с ДДС с инициалите на групата предлагаме... Аз това си помислих, че ме пита. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Шегата настрана, след излизането на 13-тата серия ще съберем всички епизоди в един пакет, като преводът ще претърпи на места корекции, за да не се получава двусмислие в някои ситуации. Например Арука сме я писали в първи и втори Алка, тъй като така ни бе представена в резюмето и английския превод, но впоследствие разбрахме, че останалите персонажи се обръщат към нея с "Арука" и затова го променихме. Също така на някои места, надявам се не много, сме допуснали дребни неточности, които ще се постараем да изчистим.
Последна промяна Dark Ranger на Пон Юни 23, 2014 2:15 pm, променена общо 1 път
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: BG: Sabotage~ Blade and Soul (2014) [on] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юни 23, 2014 11:32 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6283_1559926008.jpg) |
KoP3Le7o |
|
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
Че те си коментират по субтитрите, офтопика е така между другото... Той на никого не вреди, но... ![=))](./images/smilies/=)).gif) п.с. Наруто, брат, много си се филмирал, честно ти казвам. Хубаво гледаш да си вършиш работата, ама пак ти казвам - почваш да се оливаш стабилно. Имам чувството, че специално дебнеш някой да каже нещо различно от "субтитри", като в някакъв затвор е станало тука, братче. Успокой топката, малко разнообразие никога не е излишно и придава повече светлина във форума. Те други като видят к'во хитлерийство е тука, ще се откажат даже да се регистрират - минус за сайта! Едит: Предлагам всички, които посещаваме раздела, да си сложим подобни аватари:
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: BG: Sabotage~ Blade and Soul (2014) [on] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юни 24, 2014 12:27 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=44021_1401110896.png) |
naruutto |
Модератор |
Регистриран на: Пет Апр 01, 2011 1:40 pm Мнения: 2563 Местоположение: Търговище-Русе
|
Като не ти харесва - недей влиза бе Това, че има хора, които си вършат работата ти пречи, мен това не ме касае ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) и кое не му е офтопика (правя изключение за първите коментари, но след коментара на гената го обърнаха на битпазар) Колкото до "успокояване на топката" - не мисля да го правя ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) Щом съм се заел с нещо, ще го върша както трябва и докрай
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: BG: Sabotage~ Blade and Soul (2014) [on] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юни 24, 2014 12:31 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6283_1559926008.jpg) |
KoP3Le7o |
|
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
Първият ми коментар е спам, да, но после обясниха какво е батч, може и да мине. После си говориха за цени, но въпреки всичко главно говореха за субтитрите, като страничните коментари са с шеговит тон, в което няма нищо лошо. Аз влизам, защото ми харесва сайта, но, уви, не и раздела, който опропастихте напълно. п.с. Една тема чака да й я смъмриш. Даже съм докладвал, нали така казахте.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: BG: Sabotage~ Blade and Soul (2014) [on] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юни 24, 2014 12:35 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=44021_1401110896.png) |
naruutto |
Модератор |
Регистриран на: Пет Апр 01, 2011 1:40 pm Мнения: 2563 Местоположение: Търговище-Русе
|
Аз точно за цените им правя забележка. Ако бяха изобщо извън темата, щях да изтрия конкретни коментари колкото до темата, погрижил съм се п.п. по-късно ще почистя, извинявам се за спамът
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|