|
Дата и час: Пон Фев 10, 2025 2:43 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Превод и обработка на субтитри в Subtitle Workshop 6.0 ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Май 05, 2014 7:52 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=35646_1538937108.jpg) |
Ragnos |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Genata89 написа: значи имам един проблем с дадената програма,при отварянето на видео файла за дадените субтитри клипа си тръгва в програмата но не иска да показва субтитрите към него а си върви без превода,някой знае ли как се оправя този проблем Махаш старите кодеци, сваляш последната стабилна версия на К-Lite и по време на инсталацията поставяш отметки навсякъде, където видиш Haali и ffshow опшъни. С това програмата не би трябвало да създава никакви ядове.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Превод и обработка на субтитри в Subtitle Workshop 6.0 ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юни 06, 2014 11:33 am |
|
Направих си труда да си я запиша, въпреки че съм скептичен спрямо този космодиск! ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Инсталирах си я и е много полезна, но единствено за оправяне на тайминг, но въпроса ми е друг. Защо урока е толкова беден, не може ли да се разшири, не вярвам, че програмата има толкова малко функции, че е написано толкова кратко това уроче?! С уважение от ръководството на AniSubs-Team!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Превод и обработка на субтитри в Subtitle Workshop 6.0 ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юни 30, 2015 12:04 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=54035_1436962312.jpg) |
Drakat |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
Отварям си аз Subtitle Workshop 6.0, зареждам субките тръгвам да пускам видеото и то се зарежда, но дава черен екран, виждат ми се само MP4 & AVI във Subtitle Workshop 6.0, защо така? Има ли някво решение, защото са ми казвали, че и мкв-то се вижда в Subtitle Workshop 6.0, но при мен се гледа черно... Едит: Оправих се и сам.
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|