|
Дата и час: Сря Фев 19, 2025 9:53 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: BG: The World God Only Knows season 1[c] & season 2[on] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юни 01, 2012 6:47 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=43498_1419600573.png) |
The_Pretender |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Онзи ден ми замина хард диска и направо не знам как ще наваксам загубите(смисъл- файловете могат да се изкарат от хард диска с шкафче или нещо подобно, но аз не съм банка ДСК и парите ми стигнаха замо за хард диск и да си преинсталирам компа). Развитието беше(заминало), че от 01 до 10 бяха енкоднати и само чакаха да ги почна, но сега... Съсипан съм като работа за година и нещо замина на вятъра, но какво да се прави...
П.С. В близките дни ще се опитам колкото се може да наваксам с другите проекти, но очаквайте и забавяне и дано разберете, че никак не ми е лесно да тегля всичко(бавно става), после да го редактирам, но Санкареа ще я завърша на време. Мисля, че няма смисъл за всеки мои проект да обяснявам поотделно. И ще ви помоля да ме извините за това, но нищо не може да се направи. Всичко след известно време ще бъде готово.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|