|
Дата и час: Пон Фев 10, 2025 2:37 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Фев 24, 2008 1:03 am |
![Аватар](http://i305.photobucket.com/albums/nn227/IvCHoy/Profils/ivcho-av.png) |
IvCHoy |
Souten no mukou |
|
"Не отхапвай повече от колкото можеш да звъвчеш"
Или инак казано не хапвай голям залък ако неможеш да го изядеш.
Сам си прави изводите. Метафора.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Фев 24, 2008 1:04 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=480_1331798230.jpg) |
evilduke |
Henshin! |
|
Сега се сещам за... "Няма ли да ти дойде в повече?" или пък по-острото "Не се надценявай" :)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Фев 24, 2008 1:55 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6551_1301427843.png) |
oversoul |
RyuKo FanSubs |
|
creideiki написа: Благодаря, ще ми свърши работа. "Не се надценявай" ми се струва най-близо по смисъл до руския превод. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
"Това не е лъжица за твоята уста" - запазваш и хранителният намек
_________________ My Music - OverSoul A.K.A Plamen Tsvetanov
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Фев 24, 2008 8:06 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4824.jpg) |
immortal_demon |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Нед Авг 20, 2006 2:18 pm Мнения: 760 Местоположение: SLiven
|
Може ли да ми дадете линк за субтитри за анимето наречено DIGIMON
за един приятел са ....... искам да помогна ако може
_________________ How can I make her like me, dude ?
-You should find the clitoris, this is the only way.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Фев 24, 2008 8:38 pm |
DARK MASTER |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Съб Сеп 08, 2007 12:11 am Мнения: 1194 Местоположение: UK
|
immortal_demon написа: Може ли да ми дадете линк за субтитри за анимето наречено DIGIMON за един приятел са ....... искам да помогна ако може ![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
До колкот знам за това аниме няма субтитри на български за никой епизод. Но може и да бъркам. И мисля че тука нямкъде имаше тема за RQ на субтитри за него.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Фев 27, 2008 1:11 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4338_1257377497.jpg) |
victor_1988 |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Май 02, 2006 9:57 pm Мнения: 3161 Местоположение: Sofia
|
Аз за първи път чувам за такава поговорка (или каквото там се води). И в нета не намерих нищо, та предполагам, че е някоя фенсубска измислица.
Освен това изречението правилно ли е написано. На мене не ми изглежда наред.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Фев 27, 2008 1:56 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4725_1390742682.jpg) |
Kotori |
RyuKo FanSubs |
|
Safiir написа: Това най-вероятно е японска поговорка преведена буквално на английски.
Точно така. Съжалявам, че не се уточних ![Embarassed :blush:](./images/smilies/icon_redface.gif) Буквално звучи:"Кон да изскочи от кратуна" и означава да се случи нешо неочаквано( в случая добро) от също така неочаквано място(или личност).
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|