да попитам да не би да има проблеми нещо с папката, където са еповете от 6 до 9 защото непрекъснато ми изписва Page cannot be displayed , а през търсачката на бгшер въобще не иска да започва да тегли. Другите съм ги свалил, но без тези ще е ми е малко тъпо- все пак обичам аниметата ми да са от един релийз ops:
_________________ Kenny Dalglish & Sir Alex Ferguson walk into a bar. The barman says "sorry Kenny, only over 18s in here ЕФЕКТА ОТ МАНГА Е ПОЧТИ СЪЩИЯ http://myanimelist.net/profile/nozo
Заглавие:
Публикувано на: Съб Сеп 22, 2007 12:39 am
IvCHoy
Souten no mukou
Мда store3 на BGshare не работи от две седмици близо! Свали си анимето от Тук , а наще субтитри от субсЮнакс и гледай анимето, то рилийз-а е същия, даже ние него ползвахме!
Едно въпросче, ще може ли някой който има спешъл епизода да го качи някъде отделно щото анимето го бях изгледал отдавна но само 13 епизод неможах да го сваля от никъде ;[ плс някой да го качи пр в bgshare ще съм много благодарен
Еми той Ивчо нали баш днеска сложи работещ линк де... Просто като пуснеш торента да се тегли му даваш да се тегли само 13-тия еп ако не искаш другите и готово.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения