Епизоди 25-26 END![Изображение](http://store.picbg.net/pubpic/41/AB/930c29ce7c7f41ab.jpg)
Яко дъбстеп в последните два епизода!!!
По проекта работиха:
Превод: asimilator
Редакция: pikapika3
Повторна редакция
и оформление на текста: KoP3Le7o
По картинката с уменията на Карс в 25 епизод,
която ще намерите в торента, работиха:
Превод: KoP3Le7o
Корекции: nightwarrior
Обработка на картинката:
Puple
И един личен коментар...
Мнозина се възпират да гледат анимето заради уж "пед***стките намеци" и позите,
които героите буквално не спират да заемат във всеки един маниашки епизод -
мъжете пъчат мускули с изпъкнали вени, които всеки миг като че ще рекат "пук" и ще се пръснат от напрежение,
а жените... е, и те чупят едни такива криви стойки, от които главата може да ви се замае как са успели,
но мога само да ви кажа, че сте в ужасна грешка, ако именно заради намеците и позите, най-вече на мъжете,
пренебрегвате това феноменално аниме, защото мисля, че точно те са чарът му.
Резултатът от добре... пардон, отлично адаптирана манга от '87 година през 2012-а е равен на истински шедьовър!
"Невероятните приключения на ДжоДжо" по мангата на Араки Хирохико е наистина с най-обикновена история -
да завладея света, бла-бла и т.н., което ни е до болка познато, но въпреки това е поднесена по напълно нов
и вълнуващ начин, че даже не й обръщаш внимание, а просто се наслаждаваш и потапяш в изумителния свят на Джостарови.
Това заглавие ще ви демонстрира какво трябва да е едно истинско бойно аниме,
а именно наситено с незабравими епични моменти, буквално убийствени тренировки,
неспирен поток от битки до последната счупена костица и до последната капка кръв,
множество обрати, запомнящи се и приятни главни герои, озвучители, раздаващи се докрай, и готина и разнообразна музика.
Заглавие, от което няма да наситите глада си и ще искате допълнително и допълнително.
Задължителен сериал за всеки фен на шонен жанра, изобщо, за всеки истински ценител на качествена японска анимация!
Едно аниме, което ще ви се набие в главите и дълго време няма да излезе от там,
а после ще тръпнете за продължение, както аз в момента, а навярно и колегите ми, с които работихме заедно по превода му!
Честно казано, досега не бях виждал такъв стил на анимация, който наистина си беше доста впечатляващ
и заслужава всяка минута отделено внимание.
Впрочем, това е едно от малкото анимета, което ме е накарало да се ухиля до уши
и да изгарям от нетърпение за следващия епизод, чудейки се каква ли щуротия ще ни поднесат за пореден път!
И, по дяволите, кажете ми в кое друго аниме ще видите победителят в битка да отдава чест на противника си,
състезание с колесници, самолети и всякакви други щуротии взети заедно?!
Пожелаваме ви приятно гледане!
За нас беше истинска чест да преведем този шедьовър на роден език.
Дълбок поклон пред създателя му Араки Хирохико, пред сеютата, които наистина се бяха раздали на макс,
и пред хората, работили по създаването на този аниме сериал, които са свършили
една наистина брилянтна работа откъм адаптация на мангата, и които най-вече показаха как се прави такава!
Очаквайте скоро време и нецензурираната версия,
както и продълженията, защото приключенията на ДжоДжо тепърва започват!
П.С. Може ъпдейтнеш темата, колега.