|
Дата и час: Съб Фев 15, 2025 8:22 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: .:Текущи и бъдещи проекти на българските фенсуб групи:. ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Апр 19, 2014 5:39 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=38515_1391939940.png) |
SonGoku |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Нед Яну 03, 2010 12:35 pm Мнения: 6204 Местоположение: HxH World
|
Проектите са подредени по азбучен ред, като не съм въвеждал корекции по заглавията. Оставил съм ги първоначалните. Относно подреждането на отборите, първо, ще изчакам адекватен отговор на това: SonGoku написа: П.С. 3 Интересуват ме групите UtsukushiiTeam (без проект в текущи), AnonymousFanSubs, IzanagiSubs, KaminariTeam (без проект в текущи) и Animes-Portal (без проект нито в текущи, нито в бъдещи) дали все още са активни. Ако има запознати с положението, нека да известят в темата. а после ще действам. Пф, английската азбука не спира да ми се върти из главата...
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: .:Текущи и бъдещи проекти на българските фенсуб групи:. ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Май 02, 2014 11:41 am |
|
С риск да ми се разсърди Георги ще пиша в Бъдещите на AniSubs-Team следното проектче Tokyo Ghoul! ![:rose:](./images/smilies/rose.gif) Много се извинявам за дублирането, но проекта е планиран за превод още отдавна, просто сега ми пуснаха интернета и го пиша чак сега.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: .:Текущи и бъдещи проекти на българските фенсуб групи:. ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Май 03, 2014 11:30 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=46242_1547931948.gif) |
The Hollow Shrine |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Пон Окт 17, 2011 7:55 pm Мнения: 1635 Местоположение: Akasha
|
В моите текущи: Fate/Zero. Първи сезон е готов, минава редакция и почвам втори. Но не обещавам бързина и някакъв светкавичен релийз на останалите 12 епизода, ако някой се интересува. ___________ Ох, съжалявам. Трябва да се уточнявам. Има ме като самостоятелен фенсубър. Пиша проектите си с име на група(The Hollow Shrine), колкото да не седят с някакъв си никнейм. Tenshi Nanka Janai са просто друга група, с която имам контакт и поствам от тяхно име.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: .:Текущи и бъдещи проекти на българските фенсуб групи:. ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Май 12, 2014 7:28 am |
![Аватар](http://www.mugeno.com/_ld/10/53818206.gif) |
sempai |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
При възможност да се добави Dragon Ball GTкъм бъдещи и както споменато малко по-нагоре да се махне Nekomonogatari, понеже е завършен...
Последна промяна naruutto на Пет Май 16, 2014 1:28 pm, променена общо 2 пъти |
Reason: Готово. |
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: .:Текущи и бъдещи проекти на българските фенсуб групи:. ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Май 13, 2014 12:56 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6283_1559926008.jpg) |
KoP3Le7o |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
Ping Pong The Animation / Пинг-понг в бъдещи на Ice. По анимето е започнато превод, но няма да бъде качван на епизоди, ами като завърши. Ще е 11 серии, в момента са излезли 5. Запознахте се с бокса и е време да се запознаете и малко с тениса на маса.
Последна промяна naruutto на Пет Май 16, 2014 1:27 pm, променена общо 1 път |
Reason: Готово. |
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|