В момента е в застой и няма особени индикации, че ще бъде продължен скоро, тъй като приоритет на колегата е завършването на превода на Ао Хару Райдо. Освен това е натоварен и с нелеката задача да бачка по Акамето, така че този проект е на заден план. Да се надяваме, че след Нова година ще подновим работата. Ако трябва, и аз ще се включа в превода, но в близките 2-3 месеца не очаквайте някаква кой знае каква активност от наша страна - отнася се до всичките ни проекти.
Публикувано на: Съб Сеп 27, 2014 10:38 pm
v3nk0y
Регистриран на: Пон Май 28, 2012 6:41 am Мнения: 775 Местоположение: Earth
Турих му СЪ. Когато се замогна да си купя един лаптоп, за да мога да работя по субтитри, когато съм в Пловдив, където ще следвам, тогава ще може да се продължава. (Ако имам желание и най-вече време.)
_________________ Mai waifu is better than your waifu Korra a bess uh-vatar!
Заглавие: Re: BG: Chuunibyou demo Koi ga Shitai! All [s] [Sabotage]
Публикувано на: Съб Юли 04, 2015 2:13 pm
Genata89
Регистриран на: Чет Юни 20, 2013 2:33 am Мнения: 361 Местоположение: Карлово
nope. отдал съм се изцяло на губене на време. за един месец съм изгледал над 500 епизода на сериали и някой друг филм. пък и тва едва ли ще го довърша. първия сезон беше хубав, но втория е пълна боза >.>
_________________ Mai waifu is better than your waifu Korra a bess uh-vatar!
Заглавие: Re: BG: Chuunibyou demo Koi ga Shitai! All [s] [Sabotage]
Публикувано на: Съб Юли 04, 2015 11:18 pm
Chep_92
Отаку България
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 34 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения