|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 5:27 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: ~Sabotage Crew~ ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Мар 23, 2014 12:09 pm |
|
Здравейте колеги от фенсъб група Саботаж! ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Много ми е интересно как ви хрумна това име, което ползвате и има ли то нещо общо с действието "саботаж". Някаква игра на думи ли е или просто звучи добре!? Някаква тактика за сплашване на колегите от бранша ли е или просто брилянтна хрумка на някой член! gl2dn00b: Не успя да попиташ на лично, а?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: ~Sabotage Crew~ ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Мар 23, 2014 12:55 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=50238_1400426968.gif) |
Dark Ranger |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
Mikasa написа: Преди време релийзнахме няколко "самурайски" епизода на Шипуден с това име, май ни хареса и така си и останахме. Наименованието на групата не крие някакъв дълбок смисъл, просто е следствие от обсъждани варианти с колегите, единият от които беше именно Sabotage. Всички постигнахме единодушно съгласие и избрахме така да се казва групата. Ще ме извинявате, ама смятам, че Sabotage звучи далеч по-добре и по-сериозно от SushiSubs или P*tkaSubs например, които също присъстваха като предложения.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: ~Sabotage Crew~ ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Май 13, 2014 5:44 pm |
Dark Ranger |
|
|
Такам... Лек ъпдейт от наша страна. Както и сами можете да се уверите, темата е частично преконструирана, като за целта са добавени: 1) нов постер; 2) кратка биография на отбора (кога е създаден, кои са основоположниците му и т.н.); 3) информация, касаеща канала ни в youtube; Основните промени обаче са свързани със сайта на отбора ни. Ето ги и тях: 1) добавена е специална секция, наречена "Книга за гости", на която съвсем спокойно можете да споделяте личното си впечатление от работата ни (надяваме се по културен начин и без употребата на обидни фрази), да ни благодарите, или пък да отправите заявка за превод, кой знае, може и да ви се обърне внимание. 2) английски превод на длъжностите и на информацията върху проектите ни; 3) нова анкета ;д Мисля, че съобщих за всичко. Ако съм пропуснал нещо, нека някой от колегите да извести. Надяваме се козметичните промени да ви допаднат. Иначе продължаваме смело напред с работата си по текущите ни проекти.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: ~Sabotage Crew~ ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юни 22, 2014 9:55 pm |
danchobg |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
Видях едно ваше творение Crossroad_v2. Хареса ми. Все едно гледах нещо от CoMix Wave Films със субтитри и качество от coalgirls. Лошото е, че май няма поддръжка за DXVA(за CUDA не знам). Сайта също е добре направен. Има дори различни настройки за стари браузъри. Открих само един козметичен проблем. Текстовото поле на търсачката приема цвета за текстово поле на Win7 през браузър Opera 12.17. И при моята тема на win-а е сиво. [url=http://prikachi.com/images/533/7419533t.png] цък![/url] Бях (технически) в SamuraiFanSubs около 2 седмици като преводач (кандидатствах за енкодър...) и не се разбрахме с "шефа". Сега се надявам да продължите да се занимавате, за да можем ние да "слизаме" произведенията от тракерите. Ако ви трябва енкодър, разполагам с тази щайга: Phenom II x4 965 @ 4.0 GHz Noctua NH-U12S Gigabyte GA-970A-UD3 CORSAIR Vengeance 8GB (2 x 4GB) @ 1600 Mhz 8-8-8-22-30 1T SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 @ 1200/1375 MHz Seagate Barracuda ST2000DM001 2TB 7200 RPM Corsair CX-430 V2 Имам само леки познания в енкодинга (и то в handbrake) и съм мързелив.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: ~Sabotage Crew~ ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юли 07, 2014 10:12 pm |
Dark Ranger |
|
|
Такам... Тъй като правилата на форума не позволяват публикуването на теми с налични линкове към заглавия, които не са японски продукции, то ще си позволя да обявявам прогреса по "Галактически футбол" в темата на отбора. Както и сами можете да се уверите, 4-ти епизод вече е качен в Zamunda.NET - ЛИНК. Не мога да ви обещая обаче, че ще го пускам редовно, защото както виждате, предходната серия съм я качил преди около, уха ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) , 5 месеца. Когато намеря време, ще качвам по един епизод, да се надяваме, че няма да е през такъв голям период от време. Просто съм затруднен от множеството текущи проекти, които имаме, и не разполагам с необходимото време да се концентрирам върху всички тях. Надявам се да проявите разбиране. Поздрави от екипа!
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: ~Sabotage Crew~ ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юли 07, 2014 10:21 pm |
Dark Ranger |
|
|
Ами, аз си свърших работата по 11-15, остава редакторчето да се сети, че членува в отбор, занимаващ се с направата на субтитри, и всичко ще е ток.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: ~Sabotage Crew~ ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Дек 01, 2014 11:55 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=50197_1391260002.png) |
Mikasa |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
Регистриран на: Чет Яну 03, 2013 11:31 pm Мнения: 71 Местоположение: Благоевград/София
|
![Изображение](http://data1.whicdn.com/images/88501071/large.png) Днес празнуваме 19-тия рожден ден на нашия скъп колега и приятел v3nk0y! Пожелаваме му много здраве, щастие и успех във всички начинания, най-вече в учението, защото първата година в университета крие много трудности. Тук трябва да отбележим, че въпреки напрежението, което може да създаде първи курс, колегата Венко продължава да намира време за работа по проектите и има ключов принос за релийзите на групата. Още поздрави и наздраве, Колегията А сега малко странична информация относно затишието в групата. Работим с намалено темпо, но това е наложително, когато останалите задачи са повече. Както вече казах, Венко дерзае в университета, Денис (The_Pretender) работи, а ние с Мето (Dark Ranger) готвим изпити и кандидатстване. Иначе казано - не се нагърбваме със срокове по проектите. Ако има нещо ново, ще разберете. И последно, но не на последно място. С голямо закъснение ще спомена и друга годишнина, която заради страничните задачи остана леко на заден план. На 4-ти ноември групата ни навърши една година! Пожелавам ни още много годишнини и поводи за радост. Още много години на активен творчески процес. Нека бъдем живи и здрави на първо място, останалото се нарежда. На вас също желаем всичко най-хубаво, благодарим за подкрепата! Оглеждайте се за нови епизоди! Поздрави, Любомир Лазаров (Mikasa)
_________________ You can't spell healthcare without THC ![Изображение](http://store.picbg.net/pubpic/D8/55/a2af27ec9742d855.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: ~Sabotage Crew~ ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Дек 02, 2014 12:18 am |
|
Да ви е честита 1 годинка на отбора и Честит Рожден Ден на Венцислав. Жив и здрав бъди и успех със следването, аз го свършвам април-май 2015, така че знам какво е да си зайче първокурсник! Поводи за радост винаги ще има и трябва да има!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|