Дата и час: Сря Фев 19, 2025 9:55 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 4 [ 55 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: BG: The World God Only Knows [on]
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 8:54 am 
Аватар

Ето линк за 6ти волюм:Линк за свалянеОчаквайте с нетърпение батча на първи сезон.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 9:17 am 
Аватар

The_Pretender написа:
Първо си изтегли епизода и тогава пиши коментари. Ето ти доказателство снимано с компютъра ми а не с MPC. Доказателство->
Просто имам проблем, че от менюто нов не мога да създам нов файл за изображение или както се води.
Когато фактите говорят боговете мълчат!(дано не си се засегнал човече) И само да знаеш, че не съм вчерашен и преди да кача гледам специално тайпсета.
Foe_ написа:
Не разбирам от vol. но да попитам това до кой епизод е?Изгледах първите два сезона но очаквам 3-ти сезон

А относно това: аз качвам първи сезон Blu-Ray Disk тоест по-добро качество и може да обърнеш внимание в описанието пише какво съдържа волюма(ако си направиш труда) или погледнеш опцията "Покажи/Скрий файловете" и пак можеш да разбереш какво съдържа. Оф хора толкоз ли ви е мързел направо не знам. До колкото мога да обещая ако някоя група се захване за Blu-Ray Disk Kami Nomi zo Shiru Sekai II и аз ще го превеждам на бъгларски.
Ще дам малко обяснение ако не знаете романжи :Kami Nomi zo Shiru Sekai означава The World God Only Knows или както аз съм го превел Светът, който само господ познава.
P.S. Трети сезон може да се очаква, но преди това ще излезе Овата.

Все едно слушам физик от харвард да да ми тълкува защо светената вода е светена,говори много но не казва нищо съществено ! Ти си ми написал описание за :Kami Nomi zo Shiru Sekai означава The World God Only Knows или както още си го превел Светът,(за) който (само бог знае) само господ познава.Тук попадаш под моята критика и то много глупаво - анимето не е библейско че да споменаваш господ става дума за демони => и богове "Господ" е друга тема на разговор! Така че не демонстрирайте само сурови знания,ами поемайте критика щом искате и ние да го правим.И никъде не споменавате кой епизод сте превели само волуми,а 1 волум не е 1 еп.

МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 10:13 am 
Аватар

Мой човек вземи да се научиш да четеш описанията(може и нещо да прочетеш, но явно няма никой в къщи... :lol: :lol: :lol: :mock: :hotl: :hotl: Или пък си от тези, който теглят ей така без да гледат описание.), че хората като тебе мислят, че все те са прави, но се оказва точно обратното- неподготвени се обаждат. Относно анимето ако не знаеш прякора на Катсураги Кейма нека те подсетя - Игралният или Пленителният бог. Също така той е господ(според него) в неговия свят(въображаем според мен).Ето ти картинка да видим колко си прав като в собствената си критика жестоко грешиш и после ми разправяй за библията и прочие(не,че ме вълнува или пък случайно изповядвам някаква религия- но това е отделен въпрос)...
Ето ти доказателството->Изображение(R U blind? ) Знайш ли какво си ? - ти си черната офца в стадото - нито гледа описание(дори не си за съжаление) и някой ден от това яко ще си патиш. Най-мили пожелания и се надявам следващият път поне като си вземеш очилата да виждаш правилно какво се пише в описанието на торрента и да ме накараш да се гордея, че нещо от мен си научил. Много други уроци мога да ти преподавам, но нямам време да се занимавам с лапета като теб...

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 10:26 am 
Аватар

В темата ти пише ли - НЕ!Публикувал ли си това инфо във форума - НЕ !Аз питах тук не в торента,така че не се обяснявай!! Край по въпроса! Той се смята за бог не за господ,да тъп си и да има разлика.Ти си бог на дебилизма,а Господ е на християнството ,защото никоя друга религия няма дума като господ имат бог .Хора като теб дето се опитват да въртят да ми доказват че другите грешат.Така че бегай някъде да обясняваш колко разбираш.

Последна промяна zlobcho на Нед Авг 21, 2011 11:54 am, променена общо 1 път
Reason: Не цитирай непосредствено предходен пост.

МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 12:03 pm 
Аватар

The_Pretender написа:
Много други уроци мога да ти преподавам, но нямам време да се занимавам с лапета като теб...

Това направо ме разби =)) Не съм очаквал начинаещ в тази сфера да се изрази така :lol:

П.С. Напълно съгласен съм с Foe_.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 1:51 pm 
Аватар

Както съм казал пак ще си говорим, относно бог на дебелизма- хах това е много интересно- всички цял живот ми казват туй си, онуй си, но като ме опознаят по-добре като личност автоматично си променят мнението за мен. За теб Сонгоку човек с г/у 1 година опит ако е начинаещ не знам колко време отнема за да подминеш начинаещ по твоите стандарти(така да се изразя)...

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 1:58 pm 
Аватар
TokiSubs

^ Една година е малко. От личен опит го знам.

Никой няма да дойде и да ни спаси, ако ние самите не искаме да се спасим.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 1:59 pm 
Аватар

Само да поправя изречението на сменчо - ГО ЗНАЕМ.

Пич, ти дали въобще имаш 2 месеца опит ;/ А когато навършиш 1 година в тази област - ми се обади да пийнем по една минерална вода :)

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 2:21 pm 
Аватар

Два месеца ?(ако гледам на сцената е 6 месеца г/у ето доказтелство- ако не е изтрит торента- отгоре на всичко ти писа последния коментар... и сигурно не си спомняш беше да ползвам raw-ве и в момента го правя)Зад сцената никой освен мен и бившите членове на хеби-тийм знаят от кога съм почнал. Не се хваля, че 1 година случайно е нещо ама да завършиш един проект след 3-4 провала поради различни причини и после двама-трима да ти развалят всичко за дребни подробности... и да те обиждат дори като ни най-малко не ме познавате -е то това прелива чашата... А относно това с минералната вода пий колкото искаш, даже като стане една година пий и заради мен ако искаш(точно след месец и 20 дни някъде става цяла година, но повечето време е зад сцената, така да се каже)(знам, че е майтап).

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 2:36 pm 
Аватар

Трябва да сме впечатлени,че имаш торент на годиина и да ти ръкопляскаме.Никой не те е карал да го правиш,така че трябва да си готов за всичко.Ако очакваш само цветя и рози си на грешен път.Като те опознаем,какво като те опознаем - когато хората те опознаят не коментират работата ти,а теб щом си им приятел едва ли ще ти кажат това не е така .

Заглавие: Re: BG: The World God Only Knows [c]
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 3:09 pm 
Аватар

Това излиза тотално извън темата, не ме карайте да трия наред. За съжаление лошите коментари винаги са повече от добрите, а когато хората те опознаят, както стана в моя случай, просто спряха да пишат коментари. :lol: Сега стига сте си мерили...
Гледам, че цялата работа е тръгнала от едното нищо, а се раздухва. Спрете се преди да се стигне до по-сериозни последици. А и относно волюмите, думата не е българска, на български е томове, не върви в случая според мен, но това си е лично мнение. Не знам защо предпочиташ някаква чуждица, която дори не разбираш какво точно означава пред стандартните "епизоди" в случая. Иначе много ме зарадва с този си проект. Анимето ми е сред любимите и съм изключително щастлив, че ще има превод на български, за да го видят повече фенове. Продължавай с добрата работа и успех! :thumb:

МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 11:20 pm 
Отаку България

Момчета не ми е мястото да се обаждам, но не мога да го подмина ей така и ви казвам - стига сте се нахвърляли така на преводача! Темата е предполагам, за да се обсъжда проекта! Дали се е харесал някому или не? Кога ще се качи следващия епизод и прочие детайли, а не кой от колко години е тук и колко опит има или какво е волюм! Оценете труда му! Всички грешим! Човешко е! Всеки го е правил аз, вие, той! Дори модератор ви предупреди да спрете с ненужните коментари! Претендер сори пич, но Сон гоку е прав! :ok: Млад си още във фенсубинга, че да изказваш мнение от сорта на "и колко още уроци мога да ти преподам"! Не ме разбирай погрешно, но това е личното ми неподправено мнение и joe или там както се казваш! Момче прочети, моля ти се описанието, защото съм сигурен, че не си го погледнал и в случая си виновен! Ако не беше подходил по този агресивен и неподходящ начин, преводача нямаше да се ядоса толкова и да станат толкова главоболия! :)

Не съм гледал анимето, не мога да кажа дали е добро или не, но мога да пожелая успех на преводача! Успех пичага и нека еччито да бъде с теб! (Отнасящо се и действащо само за еччи фенове!)

Ако коментара ми е неподходящ или грешен, моля да бъде изтрит! :!:

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 27, 2011 9:17 pm 
Аватар

Качам 2-ри сезон и тегля :) мс за превода на 1-ви сезон

Заглавие: Re: BG: The World God Only Knows season 1[c] & season 2[on]
МнениеПубликувано на: Нед Авг 28, 2011 1:50 pm 
Аватар
SFS

Качвай 480п 'щото вадя ножа гърмя :D (rofl)

Профил  

Заглавие: Re: BG: The World God Only Knows season 1[c] & season 2[on]
МнениеПубликувано на: Нед Авг 28, 2011 3:13 pm 
Аватар

Чакайте първо да кача 720p пълен торрент с малко работа върху караокето(op & ed) ако аз ще го качвам(в краен случай). Но не знам, защо колегата pikapika3 спря да качва 480p. Ще се старая да кача заедно с новата тема Freezing BD 720p 1-ви и 2-ри епизод на анимето(Freezing), което ще е следващата седмица. Така че има за какво да гледате напред.
П.С. Малко объркване стана, защото простият ми брата сменил годината вместо 2011 сложил 2012 и си викам днеска сме Неделя и значи работата яко заминала, но днеска се усетих и половин час не можах да се спра да се смея. Но това не означава, ще батча ще бъде качен кой знае колко по-рано!

Последна промяна The_Pretender на Нед Авг 28, 2011 10:41 pm, променена общо 1 път

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 4 [ 55 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]