Това е добре, че започвате отначало, че поне всичко ще е в един стил, но допускате грешка, задето искате критика, защото тук поне критици не липсват. По-добре искайте похвали, те са по-голяма рядкост.
Публикувано на: Нед Мар 27, 2011 1:01 am
Downfall
Заради рязкато напускане на някои членове от групата, сега се нуждаем от нови такива. Ето и изискванията, които искам да поставя за преводачи или редактори на отбора: Име: Години: 1.Ниво на владеене на английски и български език. 2.От колко време превеждате? 3.Може ли да боравите с програмите Subtitle Workshop и Аegisub? 4.По колко време може да отделяте за отбора? 5.Ако сте превеждали предишни анимета, кои са те? 6.Били ли сте в друг отбор по аниме? 7.Защо искате да влезете в отбора и с какво може да помогнете(преводач или редактор, а защо не и нещо друго)? 8.Нека кандидастващите да пишат в темата или да оставят скайп на ЛС.
Здравейте! SugoiFanSubs организират малко конкурсче! Всеки може да участва, възрастта няма значение. Както всеки конкурс, нашият също си има и награди! Повече информация можете да намерите в темата във форума ни! _______________________
_________________ SAVING PEOPLE, HUNTING THINGS - THE FAMILY BUSINESS
смятам че е сладк т'ва дето сте го намислили..искаше ми се да участвам но не гледам някой от аниметата, иначе ще ми е интересно..лелеееее ако пък се напъна да играя да видите кво ще ви се случи ако стана първа
Емм, избирах аниметата като гледах тези, които са най-теглени от тракера, а ако изберем още анимета, така само става по-трудно и проблема, че някои не се гледат си остава
_________________ SAVING PEOPLE, HUNTING THINGS - THE FAMILY BUSINESS
ама не че нещо им има на аниметата бе, просто въпрос на вкус..тия двете новите за сега нямам време за тях щото имам да гледам принца на тениса, гинтама и хаджиме но иппо, така че няма как да вкарам нещо в крафика. опашките на феите чакам да преведете първуте епове и да им направите батч..абе принципно отбягвам онгойнги ама белината си я следя..
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 41 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения