Някой ако има желание да преведе песничката и намерих текста... и да изкарвам в.4 на субтитрите.
Urewa shiki Stylish monku no tsukeyou mo nai wa - Грациозная и стильная... Я идеальна! - Грациозна и стилна, аз съм просто съвършена!
Gokujou no Smiling tsubura na hitomi wa tsumi kana - Разве иметь красивые глаза... - Нима да имаш красиви очи
Gokujou no Smiling tsubura na hitomi wa tsumi kana - ...и чудесную улыбку грешно? - и прекрасна усмивка е грях?
DOJI na bamen datte URURU to kawashitara - И даже если дела пойдут плохо,... - Даже нещата да отидат на зле,
DOJI na bamen datte URURU to kawashitara - ...,я оброню пару слезинок... - ще отроня няколко сълзи
Dare mo ga ICHIKORO de yurushitaku - И буду прощена, ведь... - и веднага ще ми простят, защото
Nacchau watashi no bitoku - ...передо мной невозможно устоять! - на мен никой не може да ми устои!
KUJIKENAIKARA! My Heart - Я никогда не сдамся! Моё сердце... - Никога няма да се предам! Сърцето ми
Ashita e tsuki susunde yuku - Бьётся на пути в завтра. - бие за утрешния ден.
KUJIKENAIKARA! My Heart - Я никогда не сдамся! Моё сердце... - Никога няма да се предам! Сърцето ми
Mune ga kibou de afureru - ...Переполнено надеждами! - е преизпълнено с надежди!
Yuzurenai nagasenai owarenai yume he to - Их не отдам, их не отпущу... - Тях няма да ги дам, тях няма да ги изпусна
Yuzurenai nagasenai owarenai yume he to - ...И направлюсь к своим бесконечным мечтам! - и ще се отправя към безкрайните си мечти!
Nerai sadame reba kitto - Ведь я знаю - они станут правдой, - Тъй като знам, че те ще се превърнат в реалност,
Peace of mind, to be - Чтобы настал покой в душе. - за да настане покой в душата ми.