_________________ Хората често приемат традициите на техните предци, без да се съмняват, защото е по-лесно, отколкото да поемеш контрол над собствения си живот. Никой няма да дойде и да ни спаси, ако ние самите не искаме да се спасим.
Заглавие: Re: BG: Yosuga no sora [on]
Публикувано на: Сря Мар 09, 2011 11:40 pm
pikapika3
Регистриран на: Пон Апр 06, 2009 4:35 pm Мнения: 1521 Местоположение: Кричим на Моста
Охо, ще има какво да се гледа и на какво да се... яде чипс
_________________ Хората често приемат традициите на техните предци, без да се съмняват, защото е по-лесно, отколкото да поемеш контрол над собствения си живот. Никой няма да дойде и да ни спаси, ако ние самите не искаме да се спасим.
Заглавие: Re: BG: Yosuga no sora [on]
Публикувано на: Вто Мар 29, 2011 11:08 pm
pikapika3
Регистриран на: Пон Апр 06, 2009 4:35 pm Мнения: 1521 Местоположение: Кричим на Моста
изтеглих анимето от замунда,и изгледах първата арка от 4 епизода,но защо ми се струва че и другите 3 арки са абсолютно същите ?
PS : явно само първите два епа са си приличали и за това съм се объркал,но определено не става за гледане втори път и честно казано най ми хареса първата арка,а последната със сестра му
Последна промяна Genata89 на Чет Окт 31, 2013 4:29 am, променена общо 1 път
Публикувано на: Чет Окт 31, 2013 3:35 am
pikapika3
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения